SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 13.03.07  16:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: kožený volant

sak to - tych 10tis je strasne vela - aspon keby ten povodny odkupili povedzme za 7tis ;-) to by bolo veselsie... takto zostava len najst firmu co to obsije ten povodny a najlepsie bez demontaze - som zvedavy na ten ucet, ak by som ho dal demontovat a nasledne namontovat v servise - samozrejme na ten cas co by bol Swift bez volantu, by som musel zobrat nahradne vozidlo a to uz by za tyzden prenajmu bola riadna suma... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  15:43

« Re: Re: Re: Re: Re: kožený volant

tak demontáž a montáž by som si jednoznačne dal spraviť u autoriz.servisu hlavne s ohladom na ten airbag a jeho budúcu funkčnosť!!!inak u autorizovaného servisu ti vymenia v pohode volant za kožený priamo na swifta až na to že vyjde cca 10000,-sk bez práce...a to je dosť(myslím tým volant v čiernej farbe mutifunk.)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  14:40

« Re: Re: Re: Re: kožený volant

a po demontáži volantu padá záruka...
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 13.03.07  14:36

« Re: Re: Re: kožený volant

nuz ale demontaz volantu asi nebude az taka easy - ved je tam airbag ... 8-s
    skor by som privital, kedy to slo tak, ze pridem tak a spravia to napockanie - aj keby som mal cakat cely den, tak by sa to oplatilo - zatial sa da spravit vylet po okoli... :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  10:43

« Re: Re: kožený volant

však to pošleš UPS alebo nejakým iným kuriérom ...na stránkach nižsšie uvedenej firmy je že to majú hotové do 2 dní takže by si to celé stihol za týždeň, otázka je koľko stojí demontáž a montáž volantu a či týždeň vydržíš bez auta?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  07:50

« Re: kožený volant

nie nemám, a šiel by si kvôli tomu do Čiech? Inak, aj ja hľadám firmu, ktorá to robí. Oproti japonskemu swiftu mi najviac chýva práve kož. volant. Pôvodný je tenký a šmykľavý. Dal som si naň koženkovo-textilný návlek, no ten je zas až moc hrubý a neobtiahne veniec zo všetkých strán (len cca 3/4).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.07  19:18

« kožený volant

dávali ste si niekto dodatočne kožený poťah na volant?"Objavil" som totiž firmu ktorá ponúka pošívanie akýchkoľvek volantov aj pre individuálnych zákazníkov [odkaz]
    .....máte niekto s nimi nejakú skúsenosť, alebo možte odporučiť niečo iné?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.07  12:32

« Ceny náhradných dielov Suzuki Swift ale aj iné autá

Pokiaľ si chcete rozšíriť obzory koľko čo stojí, tak zbehnite na elitecat (nedá sa spraviť priamy odkaz na Suzuki Swift).
    Vyberám:
    přední nárazník pro lak 6 126,12 SKK
    mřížka předního nárazníku střed 1 250,69 SKK
    Olejový filtr 285,60 SKK
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  19:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Loketní opěrka

jufy: Ja mam loketni operku hned od pocatku, nechal jsem si ji namontovat hned kdyz jsem auto kupoval - cerven 2005, tenkrat jeste stala dva tisice. Je to pohodlne, zvyknul jsem si na to, mam ji i ve sluzebnim aute a doporucuju. Jedina nevyhoda v mem pripade je to, ze je sice prisroubovana ke stredovemu tunelu, ale ten se cely vikla. Ted v breznu pojedu na garancni prohlidku (30.000 km), tak je necham, aby to opravili. Fotky nemam, ale muzu je udelat a poslat. Ale nedostanu se k tomu driv nez v utery.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  13:30

« Re: Re: Re: Re: Loketní opěrka

Už to je a ještě jednou se velice omlouvám
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  12:47

« Re: Re: Re: Loketní opěrka

tak ho prosim odtial zrus!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  07:35

« Re: Re: Loketní opěrka

ten odkaz se mi tam nas... sám,za to se omlouvám
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.07  23:10

« Re: Loketní opěrka

jufy: prepáč, čo si chcel dosiahnuť tým odkazom na web nuclearwarinusa.com? mám podozrenie, že nám tu chceš nainštalovať nejaký podozrivý software. prosím vysvetli.
    ad: loketné opierky sa preberali niekoľko stránok dozadu, skús si to vyhľadať, celkom zaujímavé informácie tam boli okrem iného aj o neoriginálnych opierkach atď.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.07  21:57

« Loketní opěrka

Máte někdo ve Swiftíkovi loketní opěrku? :-O Můžete mi kdyžtak prosím poslat nějaký fotky a praktické poznatky na jufy@seznam.cz? >:D Díkec
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  19:18

« čierna

minule som videl čierneho swifta,samozrejme vyzeral strašne špinavý a hlavne sa mi zdalo že tá farba ho zmenšuje :roll: . ja mám sivú metalízu a môžem odporučiť aj keď je auto špinavé nie je to také hrozné... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  17:31

« Re: japonci

jara1111: kozmeticke... cize nie je rozdiel v motore, karoserii. Doplnky, to ano. Z nich je uzitocny volant - ten by sa hodil. MP3 CD by potesil ale prezijem. Z ostatnych moze porazit najma detailistu ;-)
    u cierneho swifta by ma stvalo to, ze povodne cierne diely sa uplne skryju.
    velka skoda, ze metalicka cervena nie je krajsia.
    ale ako som napisal, farbu nech si vyberie zena :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  14:23

« foto

chlapy díky.už se mě konečně rozsvítilo......fota jsou super
    zatím zdarec.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  14:20

« Bez nadpisu

Myslim ze ich uz videl, ale ani sam o tom nevie pisali sme si totiz mailom >:D no ale aj tak tie fotky vymenim lebo su na nic.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  12:15

« Bez nadpisu

jara111: zkus mrknout k Polmovi na www ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.07  10:30

« barva

to polmo:mohl bys mi poslat nějaké fotky??Díky moc.
    Vím že na té černé jde všechno vidět ale je krásná >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…