SUZUKI SWIFT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
Marcelino 13.03.07 16:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: kožený volant
sak to - tych 10tis je strasne vela - aspon keby ten povodny odkupili povedzme za 7tis ;-) to by bolo veselsie... takto zostava len najst firmu co to obsije ten povodny a najlepsie bez demontaze - som zvedavy na ten ucet, ak by som ho dal demontovat a nasledne namontovat v servise - samozrejme na ten cas co by bol Swift bez volantu, by som musel zobrat nahradne vozidlo a to uz by za tyzden prenajmu bola riadna suma... :roll: -
"-- skrytý --" 13.03.07 15:43
« Re: Re: Re: Re: Re: kožený volant
tak demontáž a montáž by som si jednoznačne dal spraviť u autoriz.servisu hlavne s ohladom na ten airbag a jeho budúcu funkčnosť!!!inak u autorizovaného servisu ti vymenia v pohode volant za kožený priamo na swifta až na to že vyjde cca 10000,-sk bez práce...a to je dosť(myslím tým volant v čiernej farbe mutifunk.) -
Marcelino 13.03.07 14:36
« Re: Re: Re: kožený volant
nuz ale demontaz volantu asi nebude az taka easy - ved je tam airbag ... 8-s
skor by som privital, kedy to slo tak, ze pridem tak a spravia to napockanie - aj keby som mal cakat cely den, tak by sa to oplatilo - zatial sa da spravit vylet po okoli... :idea: -
"-- skrytý --" 13.03.07 10:43
« Re: Re: kožený volant
však to pošleš UPS alebo nejakým iným kuriérom ...na stránkach nižsšie uvedenej firmy je že to majú hotové do 2 dní takže by si to celé stihol za týždeň, otázka je koľko stojí demontáž a montáž volantu a či týždeň vydržíš bez auta? -
"-- skrytý --" 13.03.07 07:50
« Re: kožený volant
nie nemám, a šiel by si kvôli tomu do Čiech? Inak, aj ja hľadám firmu, ktorá to robí. Oproti japonskemu swiftu mi najviac chýva práve kož. volant. Pôvodný je tenký a šmykľavý. Dal som si naň koženkovo-textilný návlek, no ten je zas až moc hrubý a neobtiahne veniec zo všetkých strán (len cca 3/4). -
"-- skrytý --" 12.03.07 12:32
« Ceny náhradných dielov Suzuki Swift ale aj iné autá
Pokiaľ si chcete rozšíriť obzory koľko čo stojí, tak zbehnite na elitecat (nedá sa spraviť priamy odkaz na Suzuki Swift).
Vyberám:
přední nárazník pro lak 6 126,12 SKK
mřížka předního nárazníku střed 1 250,69 SKK
Olejový filtr 285,60 SKK -
"-- skrytý --" 11.03.07 19:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Loketní opěrka
jufy: Ja mam loketni operku hned od pocatku, nechal jsem si ji namontovat hned kdyz jsem auto kupoval - cerven 2005, tenkrat jeste stala dva tisice. Je to pohodlne, zvyknul jsem si na to, mam ji i ve sluzebnim aute a doporucuju. Jedina nevyhoda v mem pripade je to, ze je sice prisroubovana ke stredovemu tunelu, ale ten se cely vikla. Ted v breznu pojedu na garancni prohlidku (30.000 km), tak je necham, aby to opravili. Fotky nemam, ale muzu je udelat a poslat. Ale nedostanu se k tomu driv nez v utery. -
"-- skrytý --" 10.03.07 23:10
« Re: Loketní opěrka
jufy: prepáč, čo si chcel dosiahnuť tým odkazom na web nuclearwarinusa.com? mám podozrenie, že nám tu chceš nainštalovať nejaký podozrivý software. prosím vysvetli.
ad: loketné opierky sa preberali niekoľko stránok dozadu, skús si to vyhľadať, celkom zaujímavé informácie tam boli okrem iného aj o neoriginálnych opierkach atď. -
"-- skrytý --" 09.03.07 17:31
« Re: japonci
jara1111: kozmeticke... cize nie je rozdiel v motore, karoserii. Doplnky, to ano. Z nich je uzitocny volant - ten by sa hodil. MP3 CD by potesil ale prezijem. Z ostatnych moze porazit najma detailistu ;-)
u cierneho swifta by ma stvalo to, ze povodne cierne diely sa uplne skryju.
velka skoda, ze metalicka cervena nie je krajsia.
ale ako som napisal, farbu nech si vyberie zena :-)