SUZUKI SWIFT
"-- skrytý --" 21.03.07 10:14
« 30000 km garančka
Tak můj Swišť je po 30.000 km garančce. Stála 2800 Kč, nechal jsem promazat závěsy dveří, běžný servis dle rozpisu. Servis si účtoval 4litry oleje, takže to nejsou zloději jako tam, co jsem auto kupoval. Musím říct, že zatím mám s tímto kladenským servisem jen dobré zkušenosti.
Objevil jsem divný bílý flek na střeše. Nejde to vyčistit, už dvakrát jsem auto myl a nejde to, ani lihem. Ani v servisu si s tím neporadili, prý mám zkusit nějakou profi lakovnu. Nevím jestli to je flek od ptačího lejna, nebo jestli tam někdo něco rozlil.
Už mám Swiště na letních botičkách, ale koukám, že asi předčasně. :shock: Včera jsem byl služebním autem na Opavsku a cesta domů mi trvala 9 hodin!! Úsek z Budišova do Mor. Berouna, což je asi 15km jsem jel 3,5 hodiny, přetrhl jsem sněhové řetězy a stejně jsem musel počkat na silničáře, protože se nedalo projet, neustále hustě sněřilo a foukal silný vítr. -
"-- skrytý --" 18.03.07 01:12
« Re: čelní sklo
nie tak celkom.
par mesiacov po kupe, ked nastali dazde, tak som mal rosu na okne zvnutra, ktora doslova kvapkala z okna na pristrojovku. po par pokusoch zistili v servise, ze mi to zateka oknom.
tak ho vybrali a znovu poriadne zalepili ci co. odvtedy nemam ziadne problemy. -
Marcelino 16.03.07 11:31
« Re: garancka po 30000
no tak to mam uz za sebou - vymena filtra, olej, brzdova kapalina, prehliadka a dal som skontrolovat piskanie studenych brzd... dohromady som platil nejakych cca 3800,-Sk (co je asi 3100,-Kc)
tie brzdy ma moc nepotesili - vraj sa to ukazuje ako konstrukcna "vlastnost" dosticiek - su vraj moc tvrde a preto za studena pri prvych 2-3 zosiapnutiech piskaju a potom to prestane a je to uz OK.
A ani pozitie original nahradnych dosticiek situaciu neriesi - skusali to vraj na predvadzacich autach uz menit... momentalne hladaju riesenie co tam dat v servise ako nahradu aby mohli drzat na Suzuki zaruku...
Inac Swift pohoda a vpodstate iba tankujem... :-! a uzivam si vcelku dynamicke kazdodenne jazdenie... -
"-- skrytý --" 16.03.07 08:47
Tiez som rozmyslal o tych ziarovkach Cool Blue. Aka je ich zivotnost? Niekde som cital, ze je len polovicna oproti klasickym H4.
Tiez mam Kashmir Blue metalic.
Nemate niekto problem s drncanim v zadnej casti Swifta? Nieco tam drnci, ked je kufor prazdny. Ked ho nalozim batozinou, tak to prestane, vydrzi to tak nejake 3 dni (!) po vylozeni (!) batoziny a potom znovu rovnaky koncert. Nech to u dilera skontrolovat (uz treti krat >:-[] ).
Nedavno mi zacali problemy so zamkami na dverach vodica aj spolujazdca. Pri prvom zamknuti je to ok, ale pri druhom to tak kratko zavrci, akoby nejaky jazycek chcel niekam zapadnut a neslo to. Volal som dilerovi, ten mi povedal ze je potrebna vymena zamkov! >:-[] Zda sa mi to velmi skoro, ze sa pokazili zamky na dverach (auto mam od decembra 2005) Nemal niekto taky problem?? -
« Svetlomet
Hej trosku sa clovek potrapi s tym tesnenim,ale je to ok. Inak som vcera vymienal na Forde Fieste, a bol som zufaly ked som uvidel ze treba dat dole cely svetlomet:)
Tie cool blue su fakt dobre, az tak z vonku to nieje vidiet, niesu to xenony:) ale vidiet pekne.Ja mam silver silk, tak to tiez pekne vyzera.
Tak co s tou 30tis km kontrolou? nik nebol este? -
"-- skrytý --" 14.03.07 21:08
« Re: Re: Vymena ziaroviek
chce to trošku zabrat a to těsnění vytáhnout,nejdřív ale musíš odpojit konektor.A pak jen vyhákneš takovej drátek kterej drží žárovku(je ve všech autech) a máš to venku.Pak si dej bacha až to těsnění budeš dávat zpátky aby to dobře sedlo a pak to je všechno o.k.Coolblue jsou dobrý,jsem s nima spokojenej.
Viva la modrá alá Kashmir blue metalic,mám ji též :D -
« Vymena ziaroviek
Ja som tiez vymienal ziarovky za tie Coolblue ( po precitani predoslich prispevkov:))...nieje to problem,ale som sa natrapil trosku s tym tesnenim, ktore treba dat dole. Uz som viackrat vymienal na Fabii,alebo Fiate...a tieto to tesnenie nemaju.Ale inak je to v pohode a Coolblue sa mi paci:)
Ake mate skusenosti s 30tis km prehliadkou? (kde,zavady,cena) ja sa na nu prave chystam...tak som zvedavy. CAFTE -
"-- skrytý --" 14.03.07 15:37
« Suzuki klub
Trošku som brázdil po suzuki klube
a dávnejšie sa tu debatovalo o originál rádiu, našiel som medzi majiteľmi jedného, ktorý si upravoval originál rádio (konkrétne cinche na zosilovač a vymieňal repro)
Škoda, že nikto nevyfotil to rádio, keď to mal vonku :-/
ja som pocul, alebo cital, teraz uz presne neviem - same pochvalne reci na predajcu v Piestanoch - vraj je to solidna rodinna firma... ale este som tam nebol, tak nemozem sudit...