SUZUKI SWIFT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 03.04.07 14:57
« Re: Bouracka
On se nastesti tuknul s tim autem ktere jelo jeste za autobusem, takze zastavil. Zkousel to domlouvat bez policajtu, takze predpokladam, ze by jinak ujel. Ja jsem je samozrejme hned zavolal. Jinak to mi rikalo vic lidi, ze by ho asi zmlatili, ale ja byl tak rad, ze jsme se vyhnuli, ze jsem mu ani poradne nevynadal :-) -
"-- skrytý --" 03.04.07 14:45
« Re: Bouracka
mafyk: Tak to jsi mel stesti, alespon, ze to takhle dopadlo. Cert vem plechy, hlavne ze se nikomu nic nestalo. Ale kazdopadne to zamrzi, kor kdyz mas skoro nove auto. Toho *, co jel v protismeru, toho bych na miste ukopal a vymluvil bych se na sok. Zjistilo se, kdo to byl, nebo ujel? -
"-- skrytý --" 03.04.07 10:50
« Bouracka
Mam najeto 37000 a prozatim jsem dojezdil. Minuly tyden jsem se stal ucastnikem dopravni nehody kterou zavinil jisty pan predjizdejici auto a autobus v zatacce pres plnou caru. Ten pocit bych nepral nikomu zazit kdyz vjedete do zatacky a vedle autobusu uvidite auto v protismeru. Nastesti jsem se mu stacil vyhnout doprava vicemene mimo vozovku, pak jsem se jeste vratil zpet, ale dostal smyk, udelal hodiny a skoncil vlevo mimo vozovku v mezi. Myslim, ze pokud by doslo k celni srazce, tak tady uz nic nenapisu. Airbagy nebouchly, prece jenom tech 30 metru ve smyku nas hodne zpomalilo. Auto je pochroumane vpravo vpredu i vzadu, zadni blatnik byl zmackany az do kola, takze jsem se nechal odtahnout do servisu v Brne. Odhad opravy 70 - 100 tis. korun. No hlavne, ze to odnesly jen plechy. Nyni si uzivam cestovani s nahradnim Opelem corsa, 1.0 trivalec - nezrychluje ani na dvojku :-) -
« 30tis km kontrola
Caute, tak uz mam aj ja po 30tis km kontrole. Nakoniec som to dal spravit v BA u Mikona a vyslo ma to prekvapujuco len 3780sk, aj so Shell olejom, tak som zatial spokojny. Ked som to predtym obvolaval, tak ma dost prekvapil cenovy rozdiel u predjacov.... pre info napr. BA 4300, ZV 4800 a BB 5800 :-) ... konkurencia v mestach robi svoje;) -
-
"-- skrytý --" 28.03.07 07:31
« Re: Re: Výbava zdarma
Určite si vypýtaj viac prvkov výbavy zdarma. My sme dostali:
- metalízu (11000,-)
- Construct (9000,-)
- pov. výbava (3000,-)
No treba si otvoriť ústa a vypýtať si to, sami nám to neponúkli - ani neprebiehala žiadna akcia.
No malo to jeden háčik: náš model s plnou výbavou (GS) nemal inštalované vyhrievanie predných sedadiel. Ako protihodnotu bol v aute navyše popolník a zapaľovač :shock: (slabá protihodnota, no tú výbavu v hodnote 23000,- sme zjednali veľmi ľahko) -
"-- skrytý --" 27.03.07 17:19
« Re: Výbava zdarma
to mas celkom dobre :-) ale povinnu vybavu uz snad davaju vsetci :-)
skor by som povedal, ze naviac ti davaju:
automaticke zapinanie svetiel - aj ked sa mi to v CR zda uz ako default - netusim kolko to moze stat.
koberce cca 400 az 800 Sk
koncovka vyfuku cca 800 Sk
bezpecnostne matice - cca 1000 Sk
Skus ich potrapit, urcite by sa ti hodili predne plastove zasterky - doporucujem, je to cena asi 1400 korun slovenskych... mozno lepsia investicia ako ten vyfuk :)
Obcas davaju k autu aj letne aj zimne gumy ale skor v ramcii akcii. -
"-- skrytý --" 27.03.07 10:52
« Výbava zdarma
mohli byste mi napsat jakou výbavu jste dostali zdarma k vozu ???
Mě nabízejí:autom.rozsvěcování světel,koberečky,povinnou výbavu,koncovku výfuku,bezpečnostní matice.
Celkem je to kolem 5000Kč.Osobně si myslím že by mohli ještě něco dat.
Tak jak jste to měli vy????díky moc za odpověďi -
"-- skrytý --" 22.03.07 20:39
« Re:
v Trnave sme kupovali swifta :-( - ešte v čase, keď boli ofic. predajcom a v Nitre BMC predávali len Iveco.
prístup - no comment, ale aspoň sme zjednali zľavu (a na druhý deň prišli na to, že náš model GS nemá vyhrievané sedadlá...)
Oficiálnym zástupcom už nie sú, no ako nás listom informovali, naďalej predávajú a servisujú vozidlá Suzuki. Nedávno som si to náhodou overil (zisťoval som ceny náhradných hmloviek na swifta - prasklo nám krycie sklíčko od odfrknutého kamienka)
predajca v Piešťanoch na mňa pôsobí oveľa kladnejším dojmom... -
"-- skrytý --" 22.03.07 19:22
« Bez nadpisu
hej mam, v podstate v Trnave momentalne ziadny predajca nieje pretoze mu vraj zobrali licenciu koli tomu ze sa nezatazoval s originalnymi dielcami a dokonca predaval akciove auta za normalnu cenu.(teraz mimochodom predava skodovku)
ja mam napr. na aute univerzalne zasterky ktore mi namontovali na servisnej prehliadke za krore si vypytali liter...(a to len za predne, zadne som dostal ked som ho kupoval nove a samozrejme ze neboli od suzuki) aj gumene rohoze mam univerzal ktore som tiez dostal k autu ale to tiez nebolo zadarmo, ten pack (zadne zasterky, rohoze a povinna vybava) ma vtedy vysli okolo 3 tis. Este k tej prehliadke (ktora ma mimochodom vysla na 5500Sk aj s prednymi zasterkami) ze vraj mi dolievali vodu a to az 1.5 litra... no neviem kde, ked som mal pred prehliadkou tak 1cm pod max hladinou...
co ten blb mal za auto? to ti chcel celu skodu vysolit z penazenky? :-)
z takej situacie sa dostat zivy a zdravy, to je naozaj stastie a asi by som pri pohlade na neho nebol kludny..