SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.07  18:09

« Re: Cvakajúca sedačka vodiča podruhé

Napsal jsem snad Swift? Napsal jsem,že tihle korejci jsou kvalitou zcela jinde,než libovolné Suzuki.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 31.07.07  08:16

ehm, Swift porovnavaj ked uz tak s Getz ... Ceed a i30 su o triedu vyssie
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.07  21:07

Myslím,že kvalitou je korejský Ceed a i30 zcela jinde než libovolné Suzuki.Měli by zajet do Žiliny se přiučit,jak se dělá solidní auto,realita.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 30.07.07  20:09

no osobne radsej na 3.zvolavacku, nez by tvrdili, ze je to "vlastnost" a neda sa s tym nic robit :-!
    iste to nevrha dobre svetlo, ale zas si uvedomme, ze Suzuki je "najlacnejsia" japonska znacka, a cenovo konkuruje korejskemu Hyundai/Kia, takze niekde userit museli a takto sa to bohuzial obcas prejavuje ;-\
    - no ale aspon vcelku seriozne reaguju na tlak zakaznikov a problemy riesia - a zatial bezplatne... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.07  18:28

Absolutně nevěřím tomu,že by Swift mohl mít nějaký problém.Viklající sedačky,nějaké drnčení atd.,co tu bylo psáno, jsou podle mne výmysly.Podle mne naprosto perf.auto. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Swordfish76

Swordfish76 30.07.07  15:23

Kua, že by třetí svolávačka Swiftů do servisu? To není dobrá vizitka pro Suzuki ;-\ Příště asi radši koupím Hondu, i když si na ni budu muset počkat.
    Naštěstí se mi sedačka neviklá, ale jako ostatním mi rezonuje zadní plato a plast na pátých dveřích, takže se chystám s tím něco udělat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.07  09:54

« Cvakajúca sedačka vodiča podruhé

Asi dva mesiace dozadu som pisal,ze mi cvaka sedacka vodica ako som to tu cital je to problem viacerych swiftov a aj SX4.
    Pred dvoma mesiacmi mi ju robili priamo v suzuki pomohlo ,ale iba na par dni cvakalo to viac a viac a vyvrcholilo to tym,ze sa mi jeden srob ulomil.Ked som im povedal,ze som skoro nabural tak boli vyplaseni a slubili ze to napravia.Takze dnes som bol znovu uz na doriesenie.Prisiel im papier od vyrobcu sedaciek,ze sa pouzili slabe sroby a ze budu zvolavat a menit za tie,ktore mi tam dali dnes.Podla nich su pevnejsie a hlavne su o trosku vacsie a priamo s podlozkou.Zatial to vyzera v pohode.Uvidime.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.07  07:08

« konečně ho mám doma....

tak zdravím po dovolené.
    Takže asi před měsícem jsem psal že mi jeden * naboural auto.Vše vyřešeno na místě policií a ůspěšně odvezeno do servisu.Do ted je to krásné ale co následovalo po tom.No děs.
    Celé vyřízení ze strany pojištovny trvalo měsíc.A z toho jenom 2 týdny vyžízení papírů pro servis.Čili auto bylo opraveno a stálo v servisu.Vše by trvalo ještě díle kdybych si vše nezařídil sám.Prostě jednání s pojištovnou (koop) děs a hrůza.Jak kdyby mě mělo zajímat že mají dovolenou a podobné hodaviny.
    V pátek jsem auto konečně dostal domů a to jen po mém obvolávání pojištovny.Oprava stála 50000Kč + 18000Kč za půjčení vozu.
    Jeslti chcete můžu sem dát nějaké ceny náhradních dílů + lak.
    Domů jsem si dovezl odřený nárazník(kdyby něco tak ho jen nechám přestříkat)ostatní se nedalo použít.
    S opravou jsem spokojen.Dokonce mi opravili i řadící páku/obšas vrzala při zařazeném 3.přev.stupni).

Mám zatím najeto jen 3500km ale můžu auto zhodnoti jak skvělé.Zatím nic nevržeMotor super.Všera jsem absolvoval jízdu z Hradce do UH.Všeude kolony aut vracejíc se z dovolené.Tak jsem di to užíval.
    Spotřebu mám 6.1L/100KM.Počítač mi ukazuje dobře.
    Tak zatím zdarec.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 30.07.07  00:36

« Re: KLEPANIE ZO ZADU

super, tak to je slusne urobeny "vyskum" ;-) :yes: - by si mohol prispiet k zlepseniu Swiftu po "facelifte" :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.07  23:27

« KLEPANIE ZO ZADU

Odkedy som kúpil svojho Swišťa, tak sa mi zo zadu pri prechode nerovností ozývali rôzne pazvuky a buchotanie. :'-(
    Najprv som vypodložil vnútorný dekel batožinového priestoru. Zabralo to, ale stále to ešte nebolo ono. :-O
    Potom som podľa Swišťovej rady vypodložil umelohmotný tapacír na piatych dverách. Stratili sa vybrácie. :-O
    Napriek tomuto všetkému aj tak, ak som išiel po výmoloch, alebo priečnych nerovnostiach, zo zadu sa ozýval buchot. :'-( Dnes som mal trochu času, a tak som sadol do auta a pomaly vyraďovacím spôsobom som sa do toho pustil. Najprv vnútorný dekel von a pojazdiť po jamách, potom všetky pakšaméty, čo som mal v kufri a pojazdiť ...atď. Keď už som mal vonku všetko aj rezervu >:D a klepanie sa neustále ozývalo a moja mysel začala pomýšlať na servis zadnej nápravy, skúsil som pomykať so zadnou sedačkou. >:D

Vážený, ak sa vám zo zadu ozýva nepríjemné buchotanie a už neviete čo by to mohlo byť, tak skúste podložiť zadné sedačky v mieste kde ich upínajú zámky. Tie zámky mali vôľu a proste to tam klepalo. Zatiaľ som tam dal len dva kusy poskladaného molytanu a zabralo to. Či tam do budúcna dám, resp nalepím niečo iné ukáže čas. ;-)

Takže, príjemné swišťanie kolegovia.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.07  23:12

« Re: rezerva

Tak, dneska som to zmeral presne. Po rozsvietení kontrolky nízkeho stavu v nádrži som vynuloval počítadlo. Najazdil som 30 km a potom som natankovl 38,37 l benzínu. Mal som vtedy priemernú spotrbu 6,2 l na 100 km. Z toho som potom spočítal, že moja rezerva je 8,5 litra. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.07.07  09:59

« Re: Shell V-Power

Nuž - do svojho Swišťa sa snažím tiež tankovať Shell benzín. Ale nie vždy mi to výjde. A tak som vyskúšal všeličo. Subjektívne mám pocit, že benzín zo Slovnaftiek a Shell sú o niečo lepšie, ako tie ostatné (nižšia spotreba). :-)

Add, asi pred piatimi rokmi som v jednom casopise čítal test roznych typov benzinov. Najlepsie z tohto testu vysiel Shell, na druhom mieste bol Slovnaft a potom dlho nic...OMV....atd. Dnes to, ale nemusi byt pravda. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 26.07.07  23:42

no ja mam najazdene na nasom Swifte 1,3 [odkaz] uz vyse 37100km a tankujem vacsinou V-Power95, a ked to porovnam z "beznym" benzinom 95, tak s V-Power mam cca o 0,2 az 0,3l mensiu spotrebu. Teda to presne kryje cenovy narast, takze z ciste financneho hladiska je uplne jedno, co tankujem. Ale zas mam subjektivny pocit, ze s V-Power ide motor "lahsie" do otacok :-! , ale mozno si to iba namyslam :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.07  19:43

V minulosti som ho tankoval do Fabie a po cca. 2000 km s týmto benzínom sa mi zdalo, že motor ide tichšie. Ale za V-Power dávajú 2 násobný počet bodov, v nedeľu dokoca 4 násobný. A ako je to s V-Power Racing, Swift 1,3 zrejme nemá snímače, ktoré zohľadňujú oktánové číslo benzínu. Nárast výkonu tam asi nebude.
    Aku máš spotrebu so Swiftom?
  • « 00 Reagovat !

foto Swordfish76

Swordfish76 25.07.07  18:40

Swift2007: Já do Swifta tankuju Shell VP95 od počátku. Teď mám najeto přes 36000km. Jestli to má smysl to je otázka, kterou si každý musí zodpovědět sám. Je to obyčejný 95 oktanový benzín s čistícími příměsemi, výkon to rozhodně nezvýší, jen se Ti možná tolik nezasviní motor. Ale já ho tankuju pro lepší pocit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.07.07  17:56

« Shell V-Power

Má niketo skúsenosti s tankovaním Shell V-Power 95 do Swiftu 1,3. Má zmysel tankovať toto palivo do nového vozidla, ktoré má 2000 km?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.07  13:50

« Nosic na bicykle

Spotrebu pocitam rovnako ako mischbauer a marcelko. Je to najpresnejsie. Ja tankujem, ked sa mi rozsvieti kontrolka. Vtedy natankujem cca 33 litrov, cize v nadrzi mam este asi 12 litrov.

Neriesili ste nahodou niekto stresny nosic na bicykle? Mam original stresny nosic od Suzuki a chcel by som nanho dokupit nosic na bicykle, ale nie original od Suzuki, ale napr. Thule. Su to univerzalne nosice, ktore sa daju namontovat na vsetky stresne nosice??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.07  23:30

« Re: Tak a je objednane

ona je i světlá šedá metalíza? 8-s
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.07  15:20

« Tak a je objednane

Tak Swiftaci, bolo objednane tmava seda metaliza, 1.3 GLX (ceske znacenie, pre SVK GS) ;-) tak uz len cakat kedy dojde zo skladu. Je to jeden z poslednych kusov dovezenych z Japonska, uz mali len jeden na skaldoch a + tmavomodry na Showroome, ostatne vsetko idu z madarska, takze sa tesim na Japonca :) kozeny volantik + zadne okna v el. nie su k zahodeniu. Cakaju ma dva tyzden bez spanku, potom popisem co a ako. Zdar
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.07.07  15:19

« Tak a je objednane :)

Tak Swiftaci, bolo objednane tmava seda metaliza, 1.3 GLX (ceske znacenie, pre SVK GS) ;-) tak uz len cakat kedy dojde zo skladu. Je to jeden z poslednych kusov dovezenych z Japonska, uz mali len jeden na skaldoch a + tmavomodry na Showroome, ostatne vsetko idu z madarska, takze sa tesim na Japonca :) kozeny volantik + zadne okna v el. nie su k zahodeniu. Cakaju ma dva tyzden bez spanku, potom popisem co a ako. Zdar
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…