SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.10.05  16:05

« Prodeje Swifta

To máš pravdu. Honda je na tom skoro stejně. Kromě vyloženě motoristických časopisů jsem reklamu na Suzuki Swift a novou Suzuki Vitaru nikde jinde neviděl. Já jsem za celou dobu, co se prodává, žádnýho Swifta v ČR ještě neviděl, jen v Německu. Kolega včera potkal modrého na Radlické. Na AutoShow měli Swifta 3D ve žluté barvě . Ta 5D verze se mi tedy líbí víc. Udajne existuje reklamni spot do televize, ale ja ho tedy jeste nevidel. Jedinou reklamu muzeme udelat my, co jsme si ho koupili. Ja jsem na Kladne prvni a asi i dlouho prvnim zustanu >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.10.05  10:45

« Je nas malo ;)

Tak jsem byl zvedav, kolik se prodalo swiftiku v zari,
    [odkaz]
    celkem je nas neco malo pres 220, coz je skoda :(.
    Ale bohuzel, marketing, jaky predvadi Suzuki-motor, to je snad na karnou zalobu.
    Uz delsi dobu zvazuju, ze napisu primo do Japonska.
    PLA
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  19:22

« Prima

Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.05  17:59

« Bez nadpisu

IT: vdaka az info :-) . Ked budem mat cestu do salonu tak ho checknem.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.10.05  19:42

« Bez nadpisu

Nebyl čas jezdit s G.Vitarou. Já byl dlouho vlezlý pod autem, nápravy, co a jak je uděláno, seřizování zadní nápravy atd. a pod kapotou. Interiér je příjemný,řemeslně zvládnutý, dveře jdou hezky tlumeně. Plasty opravdu od mala neošahávám...podle mne není interiér špatně udělán.Dobrá sedadla,výhled,ale ježdění až někdy při chvilce času.První dojem je docela příznivý.Místa hodně, kufr by měl stačit-asi 400 l. Věnec volantu, to bych vytkl,ve Svišti to nevadí, zde průměr dobrý(asi stejný), ale tloušťka věnce mohla být o trošku větší... nicméně žádné drama to není. Asi zvyk za Sviště? Víc jindy.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.05  19:15

« Bez nadpisu

IT: Zaujimala by ma ta Grand Vitara. Na Slovensku sa zacne predavat az o mesiac. Cena sa zda byt lakava a pri odpocte DPH este viac :-) . Motor 2l benzin asi dost spapka a ze by bol obzvlast zivy sa tiez neda povedat. Nikde som sa nedocital ake materialy (plasty) su pouzite v interiery(nemam rad tvrde plasty).
    Co sa tyka Swifta - najkrajsi maly automobil, vybava na urovni, motor podareny, cena tiez. V danej triede asi momentalne najlepsia ponuka.
    lucka: ja si tiez myslim ze to moze byt benzinom. Mal som taky problem na benzinovom mondeu. Zmenil som benzinku a pohoda (odporucam natankovat plnu nadrz 98 a viac oktanoveho benzinu a ak to neprestane tak problem bude niekde inde).
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.05  16:57

« Bez nadpisu

Včera jsem poprvé potkal Swifta,černýho a moc mu to slušelo.V Řečkovicích vyjížďel od Billy,chtěl jsem zablikat ale šofér se díval jinam,tak snad příště,třeba se ještě potkáme :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.05  16:14

« Bez nadpisu

Pěkná barva ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.05  11:32

« objednano

Tak uz jsem take konecne objednal - 1.3 GLX, perletova cervena, do tydne mozna bude doma :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.05  09:21

« Re: Re:

Nebo taky svíčky, kabely, palec a rotor (pokud je to stříkačka).....
  • « 00 Reagovat !

foto mezek

mezek 29.09.05  18:23

« Re:

lucka: Jednak kde kupuješ benzín? Může být nekvalitní. Jestli tedy ty potíže nenastaly po natankování... Nebo rozbité plivové čerpadlo. V krajním případě i zapalování /nebo řídící jednotka, jestli má vstřikování/.
    Neznám Swift, ale u Felicie občas bylo něco podobného a bylo to šponkou na magnetickém snímači otáček.
  • 00 Reagovat !

foto

29.09.05  17:00

« Bez nadpisu

Ahojky chlapi! potřebovala bych poradit.Mam problem se Suzukou swift,pri nastartovani a i pri jizde mi auto chcipa.Pri jizde ztraci otacky,skube a poskakuje.Tak bud te tak hodny a porad te mi,kde se nachazi problem.Dekuji
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.09.05  18:50

« Bez nadpisu

Polmo: to by odpovídalo, spotřeba pomalu klesá(já dávno nezažil auto, které je tak háklivé na záběh, tj,že jej vyžaduje). Odpoledne jsem jezdil, zkusil jsem jet max 100, občas 110...do prčic, jak se donutíte s tím jet 90? To auto chce jít za plynem. Na počátku to bralo 7, víc ne.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.09.05  15:47

« Bez nadpisu

Mal som trasu dlhu 140km.Polovicu trasi som presiel bez a polovicu so zapnutimi svetlami, cela cesta bez klimi.
    Isiel som tak povediac "na spotrebu" tych 90km\h takych 97% bola obycajna cesta mimo mesta a spotrebu som mal 5.3l\100km.
    (najazadene mam 4300km)
    Pri normalne jazde trocha v meste sem tam mimo mesta na kratke vzdialenosti mam spotrebu medzi 6.5-7l\100km ale ked bolo nove tak tahalo dobrych 9-10l\100km.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.05  15:11

« Re:

Tak či tak je zvýšenie priemernej spotreby pri osobnom aute so zapnutými svetlami rádovo v stotinách percenta. Tzn. zanedbateľné. :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.09.05  14:47

« Bez nadpisu

Bylo to napojeno na koncernovou diagnostiku od VW. Palubní počítač mne nezajímá,to má nulovou vypovádací hodnotu, u Swifta zejména, tam ukazuje dost nesmysly.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.05  14:31

« Re:

Nie je to merateľné palubným počítačom. Rozhodne nie pri voľnobehu. Zhodou okolností som sa nedávno zaujmal o túto problematiku. Veľmi dobre je to vysvetlené v niektorých príspevkoch tu:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.09.05  14:10

« Bez nadpisu

To jsi změřil, nebo tipuješ. My to měřili. Okamžitá spotřeba se na 1,9TDI66kW zvýšila o 0,3 při volnoběhu. Když jedeš hodinu a hodinu svítíš, tak spotřeba holt roste. Příležitostně změříme.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.05  13:40

« Re:

To nie je možné. 0,3l/100km Ti svetlá nespravia. Neexistuje. :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.09.05  12:16

« Bez nadpisu

pla: no tak EKO jízdy neprovozuji, navíc to jezdí to spíš na krátké vzdálenosti a ve městě. Teď se zase klima používá ráno skrz rosení skla-parkuji venku-aby foukala vysušený vzduch, svítím stále, že to udělá litr je jasné. Mám tam 3 tis,o víkendu to dostalo dobrý záhul a klesla na 6,5 l. Stále se chystám 1-2 nádrže jezdit důsledně 90, nepředjíždět, jenže 30 let jezdím svižně, tak se nemohu přinutit. Asi až ten bodový systém :?:
    Ani cena benzínu mne nepřinutila :-( Ale zkusím to. Svícení udělá-měřil jsem to diagnostikou na Octávce TDI 0,3 l nafty, takže zde tipuji 0,5 l benzínu. Změříme to, jak bude čas.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…