SUZUKI SWIFT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 02.11.05 09:43
« Re:
To Pollo: ZA kolik ty disky u Barumu máš? Já jsem zjistil, že originál Suzuki jsou skoro o polovinu levnější, než když bych je kupoval neoriginál třeba na netu. Já jsem si je včera objednal u dealera Suzuki - kus za 1207,- Kč, budu je mít v pátek. Na netu stály nejlevnější těsně nad 2.000 Kč. -
"-- skrytý --" 31.10.05 16:35
« Bez nadpisu
Diky, přesně co jsem čekal. Při srovnání cen v Německu a u nás zjistíte, že u nás je vše dražší řádově o 20%. Chci kupovat střešní nosič na 5D Swifta - tady stojí 5150 Kč, v Německu doporučená cena 138,- EUR, což je po přepočtu cca. 4200 Kč, loketní opěrka v ČR 3919 Kč, v Německu 104,- EUR = 3120 Kč a já si ji nechal zabudovat do auta hned při koupi a stála 2.060 Kč. To je fakt síla, to nás berou u huby. -
"-- skrytý --" 31.10.05 13:17
« GY UG7
To Marcelino: Tak pro srovnani - ja si ty GoodYear UG7 objednal u www.pneuexpert.cz a nejsou tak drahe jak se zdalo. Maji ted akci a v rozmeru 165/70 R14 je maji za zavadeci cenu 1793 Kc/kus vcetne DPH !!! Jen ale nejsou hned k dostani, budou zrejme az pristi tyden, to ale nevadi. Byl jsem v Nemecku a privezl jsem si kompletni katalog a cenik doplnku na Swiste. Mam oboji i v .pdf formatu, takze kdo ma zajem, piste na jenicek25@atlas.cz, zaslu obratem. Ty moulove v autosalonech sice maji obcas katalog, ale ceniky k tomu nemaji. To je uroven, to by se jeden posr.. -
« Swift
zdarnazdar swifťáci, tak včera mi Sviště zase po delší době žena půjčila ( jezdilo se na hřbitovy, - už má najeto 9200 km ) a prům spotřeba kolem 7,5 l při svižných jízdách a pojížděčkách. Plech. disky po různém shánění na šroťácích jsem nakonec objednal nové přímo v Suzuki ( sice Yaris má taky rozteč 100 a prům. náboje 54mm, ale nejlevnější a škaredé byly za 700,- ) a pneu váhám právě mezi UG7 nebo Semperit WinterGrip - ten sice prý není níc moc na vodě ale sníh a led umí. Máte někdo zkušenost? :roll: -
"-- skrytý --" 31.10.05 00:03
« Re: Swift
@Kryspin: tak to jsem byl asi ja, pokud to bylo v patek:-) Razy od zadni napravy musim potvrdit, proste ten podvozek je tvrdsi. Zjistil jsem, ze jsem mel od prodejce nahusteno 3 atm na vsech kolech, takze jsem upustil a subjektivne se mi ty razy zdaji mensi. Druha spotreba mi vysla 7,8 - jezdil jsem bud mesto sam, nebo v plnem nalozeni a uz Swifta zacinam vice tocit - hlavne na dvojku si to vetsinou neodpustim, takze neni cemu se divit :-) -
Marcelino 29.10.05 12:56
« Re: Re: Re: Kola a pneu
tak som si objednal zimne obutie u pneumatikypriamo com - su to Bridgestone Blizzak LM-20 165/70 R14 81T za cenu 8050,-Sk s DPH aj s dopravou (DPD) - dosiel mi mail, ze uz boli expedovane z nemecka a pridu 4.11. :-!
Apropo, ako treba hustit tieto zimne gumy ? - niekde som cital doporucenie , ze este mierne viac ako letne ...
inac skoda ze tie GoodYear UG7 su tak drahe - chcel som ich vyskusat ale vyse 10.tis je pre mna moc :( -
"-- skrytý --" 25.10.05 19:00
« tlak v pneu
Konečně jsem změřil tlak v pneu, přední i zadní byly o 0.2 podhuštěné,
určitě z továrny.
Správný tlak má být:
2,3/2,1 při část. zatížení
2,3/2,6 při plném zatížením
Takže jsem dofoukal na 2,3/2,3. Drnčení pomalu mizí-zavěšení.
Spotřeba 6,7 ale jezdí se po okreskách mezi 120-130.Trochu, tipuji 0,2-0,3 l mohla být tím mírným pohdhuštěním. Jinak je to dáno tempem. Motor chce točit, má to i výkon, tak to prostě musí brát spíš 7 než 6. EKO jízdy nehodlám provozovat. -
Marcelino 23.10.05 20:14
« Re: Re: Re: Kola a pneu
hmm, ale zaujmave je , ze v teste jedneho casopisu som sa docital, ze obutie bolo vyrazne sirsie nez seriove... bolo to auto tusim z rakuska ci odkial... tak neviem neviem ako je to s tymi rozmermi... oficialne sa predavaju v CR a SR len tie 2 co som napisal... :?
Ja jsem disky objednaval u SUDA Auto v Praze a GY UG7 u pneuexpert.cz. Tam mi ale rekli, ze je nemaji na sklade a zatim ani nevedi, kdy je dostanou. Jinak v akci je tam maji za 1793Kc. Btw. dosel Ti ten katalog?