SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  10:57

« Bez nadpisu

To: Mafyk - kde jsi to objednaval, hlavne ty pneu?
    Ja jsem disky objednaval u SUDA Auto v Praze a GY UG7 u pneuexpert.cz. Tam mi ale rekli, ze je nemaji na sklade a zatim ani nevedi, kdy je dostanou. Jinak v akci je tam maji za 1793Kc. Btw. dosel Ti ten katalog?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  10:15

« kola, gumy

Ja jsem objednal na netu disky za 1340 Kč / kus (14") a gumy Goodyear UG7 165/70 R14 za 1540 Kč / kus .
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.05  10:11

« Bez nadpisu

Sporťák,za 1420,-,kde sis je obednal ty?
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.05  09:48

« Bez nadpisu

já je mám taky objednány přímo od dealera, jinak rabat na doplňky je 30%, tak se chlapi snažte být obchodníky.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  09:43

« Re:

To Pollo: ZA kolik ty disky u Barumu máš? Já jsem zjistil, že originál Suzuki jsou skoro o polovinu levnější, než když bych je kupoval neoriginál třeba na netu. Já jsem si je včera objednal u dealera Suzuki - kus za 1207,- Kč, budu je mít v pátek. Na netu stály nejlevnější těsně nad 2.000 Kč.
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.05  07:28

« Bez nadpisu

V posledním Světě motorů začal dlouhodobý test Swifta na 50 000km,
    pro zajímavost,místo udávaných 69kw naměřili 74,odchylka rychloměru do 90km je cca +4km,nad 90km asi 10,jinak nic zajímavýho,jen popis auta.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.05  17:31

« Bez nadpisu

Nevíte,kde bych v Brně a okolí sehnal na Swifta 14' plechový disky? Mám je objednaný v Barumu na Gajdošce,řekli mi že budou do týdne ale po 14 dnech pořád nic,v Canocaru taky ne.
  • 00 Reagovat !

foto

01.11.05  08:18

« Bez nadpisu

já kupoval opěrku přesně za 1943,- a zjistil, že některé doplňky si vozí dealeři přímo z Maďarska a proto ty příznivé ceny... 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.05  18:12

« operka

Jojo, take jsem si nechal zabudovat operku za 2000 a zamek zpatecky za 4100, v brne chteli asi 3000 a 6500 - docela rozdil.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.05  16:35

« Bez nadpisu

Diky, přesně co jsem čekal. Při srovnání cen v Německu a u nás zjistíte, že u nás je vše dražší řádově o 20%. Chci kupovat střešní nosič na 5D Swifta - tady stojí 5150 Kč, v Německu doporučená cena 138,- EUR, což je po přepočtu cca. 4200 Kč, loketní opěrka v ČR 3919 Kč, v Německu 104,- EUR = 3120 Kč a já si ji nechal zabudovat do auta hned při koupi a stála 2.060 Kč. To je fakt síla, to nás berou u huby.
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.05  14:41

« Bez nadpisu

koukni na www.simcar.cz , tam mají katalog doplňků i s cenami :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.05  13:17

« GY UG7

To Marcelino: Tak pro srovnani - ja si ty GoodYear UG7 objednal u www.pneuexpert.cz a nejsou tak drahe jak se zdalo. Maji ted akci a v rozmeru 165/70 R14 je maji za zavadeci cenu 1793 Kc/kus vcetne DPH !!! Jen ale nejsou hned k dostani, budou zrejme az pristi tyden, to ale nevadi. Byl jsem v Nemecku a privezl jsem si kompletni katalog a cenik doplnku na Swiste. Mam oboji i v .pdf formatu, takze kdo ma zajem, piste na jenicek25@atlas.cz, zaslu obratem. Ty moulove v autosalonech sice maji obcas katalog, ale ceniky k tomu nemaji. To je uroven, to by se jeden posr..
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.05  08:48

« Swift

zdarnazdar swifťáci, tak včera mi Sviště zase po delší době žena půjčila ( jezdilo se na hřbitovy, - už má najeto 9200 km ) a prům spotřeba kolem 7,5 l při svižných jízdách a pojížděčkách. Plech. disky po různém shánění na šroťácích jsem nakonec objednal nové přímo v Suzuki ( sice Yaris má taky rozteč 100 a prům. náboje 54mm, ale nejlevnější a škaredé byly za 700,- ) a pneu váhám právě mezi UG7 nebo Semperit WinterGrip - ten sice prý není níc moc na vodě ale sníh a led umí. Máte někdo zkušenost? :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.05  00:03

« Re: Swift

@Kryspin: tak to jsem byl asi ja, pokud to bylo v patek:-) Razy od zadni napravy musim potvrdit, proste ten podvozek je tvrdsi. Zjistil jsem, ze jsem mel od prodejce nahusteno 3 atm na vsech kolech, takze jsem upustil a subjektivne se mi ty razy zdaji mensi. Druha spotreba mi vysla 7,8 - jezdil jsem bud mesto sam, nebo v plnem nalozeni a uz Swifta zacinam vice tocit - hlavne na dvojku si to vetsinou neodpustim, takze neni cemu se divit :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.10.05  16:57

« Bez nadpisu

Marcelino: vyšší tlak je zbytečný.Vše hustím léto-zima stejně(jistě, podle toho kterého auta a rozměru pneu).
    Možná by mohl být rozdíl podle rozměru pneu, ale to jsem na Swifta nenašel, takže to bude 2,3 všechna kola.
  • 00 Reagovat !

foto

29.10.05  14:02

« Swift

Heuréka!
    Konečně jsem viděl prvního kolegu >:D
    Červenej v Brně na Jihlavske...
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 29.10.05  12:56

« Re: Re: Re: Kola a pneu

tak som si objednal zimne obutie u pneumatikypriamo com - su to Bridgestone Blizzak LM-20 165/70 R14 81T za cenu 8050,-Sk s DPH aj s dopravou (DPD) - dosiel mi mail, ze uz boli expedovane z nemecka a pridu 4.11. :-!
    Apropo, ako treba hustit tieto zimne gumy ? - niekde som cital doporucenie , ze este mierne viac ako letne ...
    inac skoda ze tie GoodYear UG7 su tak drahe - chcel som ich vyskusat ale vyse 10.tis je pre mna moc :(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.10.05  19:00

« tlak v pneu

Konečně jsem změřil tlak v pneu, přední i zadní byly o 0.2 podhuštěné,
    určitě z továrny.
    Správný tlak má být:
    2,3/2,1 při část. zatížení
    2,3/2,6 při plném zatížením
    Takže jsem dofoukal na 2,3/2,3. Drnčení pomalu mizí-zavěšení.
    Spotřeba 6,7 ale jezdí se po okreskách mezi 120-130.Trochu, tipuji 0,2-0,3 l mohla být tím mírným pohdhuštěním. Jinak je to dáno tempem. Motor chce točit, má to i výkon, tak to prostě musí brát spíš 7 než 6. EKO jízdy nehodlám provozovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.05  13:28

« Re: Re: Re: Re: Kola a pneu

Pokiaľ viem SWIFT GTI je na 16-kach sériovo.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 23.10.05  20:14

« Re: Re: Re: Kola a pneu

hmm, ale zaujmave je , ze v teste jedneho casopisu som sa docital, ze obutie bolo vyrazne sirsie nez seriove... bolo to auto tusim z rakuska ci odkial... tak neviem neviem ako je to s tymi rozmermi... oficialne sa predavaju v CR a SR len tie 2 co som napisal... :?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…