SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 13.11.05  13:26

« Re: Doplnky

Hmm, tie koberceky na zimu by sa hodili - nevies kontakt, kde maju tie lacnejsie?
    inac tie ochranne listy na narazniky by sa hodili - hlôavne koli skrabancom na parkoviskach - najcastejsie pri supermarketoch :roll:
    inac so sa tyka tych list na boky auta - tu asi skorej maju chranit dvere pred poskrabanim naraznikom druheho auta pri parkovani - zas tie nestastne tesne parkoviska pri supermarketoch a v podzemnych garazach :roll: - mozno je to castejsie poskokenie, ako ked si vlastnou blbostou buchnes dvere o stenu... :idea:
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 13.11.05  13:04

« predajnost

Pred casom sme sa tu bavili o predajnosti novych swiftov - podla stranky www.suzuki.sk sa v SR predalo za 6 mesiacov od uvedenia na trh (do septembra) 424 novych Swiftov...
    ...inac zaujmave, ze uz som stretol na cestach snad vacsinu farebnych variantov Swift-u okrem 2 a to ciernej a oranzovej :idea: , ze by sa tieto 2 farby Slovakom nepacili :?: ...
  • 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 11.11.05  11:22

« Bez nadpisu

No, dielce sa vozia do Madarska z Japonska - teda nie vsetky ale napr. na motor urcite.
    ale zrovna plechove disky vyraba pre cca 90% zavodov v europe nejaka firma tusim v Rakusku...
  • 00 Reagovat !

foto

11.11.05  08:20

« Bez nadpisu

ach jo, na tom importu ale musí sedět chytrolíni.... :idea: a Swift se dělá v Maďarsku, tak je mi divné, že plecháče by vozili až z Japan, jestli to není jen výmluva... :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.05  16:09

« Bez nadpisu

Ja mam stejnou zkusenost. Pry je nemeli v Nemecku a museli je objednat az v Japonsku, a ted cekaji az to prijde do Nemecka a pak to dodaji sem. Nepochopim, proc si dealer neobjedna zavcasu rekneme 4-5 sad, aby byly k dispozici ihned pro zakazniky a v pripade potreby si priobjedna dalsi. Tolik penez to neni a urcite bych se nebal, ze mu to zustane na sklade. No, holt tady se to jeste nenaucili.
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.05  12:28

« Bez nadpisu

Nazdar chlapci, již 14 dní mám objednané plecháče u dealera a stále nic. Máte nějakou zkušenost? :shock:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.05  15:10

« Bez nadpisu

Predpokladam, ze ten rozmer je napsany ve velkem TP jiz od dealera. Ono jde napsat do TP i jiny rozmer nez je ten dany, ale myslim, ze musis znovu na STK, mit nejake vyjadreni dovozce/vyrobce a jeste nejake dalsi papiry. Pak Ti to tam na STK zapisou. Podrobnosti si nepamatuju.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 09.11.05  10:50

« Re: Doplnky

195/55 R15 :shock: hmm, tak a co na to policie - pri kontrole TP ;-) :?:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.11.05  10:12

« Doplnky

No, ty disky mozna nevypadaji tak dobre v katalogu, ale na aute vypadaji naprosto uzasne. Par aut jsem s nimi videl jak v cervene tak v modre barve, u dealeru a dokonce tam meli pneu 195/55/R15 ! Ty zasterky na zadku vypadaji strasne, ja si je spis dam na predek, abych chranil boky a prahy a jeste uvazuju o bocnich listach. Tam je ale problem, ze to je spis designova zalezitost nez ochranna, ta lista se lepi pomerne nizko a kdyz otevres dvere napr. u zdi, tak je to stejne naprd, protoze se zdi nejdriv dotknes hranou v horni casti dveri. To spis mozna pomuzou ty ochranne listy do rohu narazniku. Btw., kdo shani gumove koberecky na Swifta na zimu, delaji je i v Gumarnach Zubri a myslim stoji kolem 600 Kc. Ty v katalogu Suzuki jsou myslim za 1100Kc (27,40 EUR v Nemecku).
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 08.11.05  13:23

« Re: doplnky na Swifta

Hmm, tak ja som si pozeral tie ceny v Nemecku vs. ceny na niektorych slovenskych strankach a tusim ta laktova opierka za 104euro stoji u nas nejakych 4400,-Sk alebo tak podobne... kurz je tusim 40Sk=1euro ...
    Inac mne sa zdaju podstatne elegantnejsie tie disky co sa montuju seriovo na GS verziu, nez tie co su v tom cenniku doplnkov ako sucast "koncept S" ci jak to nazvali...
    Ja som rozmyslal skor o tych "zasterkach" prip. kozenom volante... napr. taka Fabia vyzera zozadu podstatne lepsie so zasterkami ako bez nich... :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.05  22:31

« Bez nadpisu

No ja myslim ,že doba zmiznutych puklíc, stieračov a kolies už je za nami...
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 07.11.05  22:07

« Re:

pche, v Bronxe ?... kam sa ten hrabe na strednu a vychodnu europu... ;-)
    inak tuto "obavu" vo mne "vypestovali" ostatni prispievatelia do fora - vzdy ked sa spomenu hlinikace... :roll:
    ale vazne - uz som sa to tu pytal , ale bez odozvy 8-s - je mozne legalne doplnit iny ekvivalentny rozmer obutia a diskov do TP :?:
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.05  20:53

« Bez nadpisu

Marcelino pre boha kde žiješ v Bronxe, že sa furt traseš z tych zlodejov? :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 06.11.05  21:08

« Re: Chladidi kapalina

No, tak ja uz mam zimne "boticky" na Swifta obute - Bridgestone LM20 ...
    ...vyvazenie celkom v pohode na 3 kolesa isiel len taky mali kusok zavazia cca 2 cm dlhy, akurat lave zadne - tam bol problem - ta guma sa Bridgestonu nevydarila (inac made in Italy 8-s ) a museli tam zavesit zavazie skoro 7cm !!! dlhe :?
    ...no kua, ale hned vedla som pozeral jak sa trapili chlapci z pneuservisu s nejakymi vraj najlacnejsimi zimnymi gumami - prakticky sa nedali vyvazit - chlapik to chcel obut na Opel Merivu - a to tam mal hlinikace, na ktorych mu v pneuservise zistili ze ich ma "troska krive" :roll:
    ...inak uz sa davaju zinkove zavazia (predpisy EU), tak ma prezutie stalo 560,-Sk s DPH 8-s
    Inac, ked som chlapikom vysvetloval, ze tie letne Continentaly 165/70 R14 predam a na leto kupim 15" disky (orig. plechace u Suzuki za 1600,-Sk) a gumy tam bohuzial mozem dat len 185/60 R15, tak krutili hlavami, ze preco zrovna tento rozmer - tam je vyber dost maly a v tomto rozmere sa robia len tie "drahsie" "trocha sportovejsie" gumy ...inac doporucovali mi Michelin ...
    ...a tiez ma strasne prehovarali aby som tam nedaval plechace, ale zliatinove disky - hlinikace... no uvidim, len ta cena bude strasna, a obavam sa , ze okrem krajsieho vzhladu a vacsieho lakadla na zlodejov, to ziadny dalsi citelny pozitivny efekt na auto mat nebude... :(
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.05  08:40

« Bez nadpisu

Asi to nikoho nebude zajímat,ale ve Swiftu jezdí i Anife Vyskočilová :*)
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.05  12:53

« Bez nadpisu

Par zkusenosti je i zde- [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  14:24

« Chladidi kapalina

Dobra otazka. Ja predpokladam, ze u noveho auta je v chladici nemrznouci kapalina, ktera tam vydrzi alespon dva roky. Mozna pred pristi zimou necham zkontrolovat jeji hustotu - pro jistotu. Ale jinak jsem jen nalil do ostrikovace nemrznouci smes a pristi tyden prezuju na zimni boticky.
  • 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 02.11.05  13:37

« sraz

:) super napad, ALE Nitra a okolie su "troska" daleko od Prahy :'-(
    apropo: teraz pred zimou staci vymenit kvapalinu v ostrekovacoch (to uz som urobil), alebo treba skontrolovat aj chladic a pod. ? :?:
    ono som teraz "trosku" lama, lebo na sluzobnych autach nam to robia vsetko v servise a nestaram sa o to a doma sa doteraz o auta staral vzdy otec (ja som len platil benzin a sem tam nejaky doplnok do auta ;-) ) , tak teraz u svojho 1. naozaj vlastneho auta neviem...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  11:40

« Bez nadpisu

To:Mafyk
    Diky, uz jsem to preobjednal >:D
    To All: Damy a panove - co takhle si udelat nekdy srazik majitelu novych Swiftu? Ja nevim kdo odkud jste, ale urcite vas bude spousta z okoli nebo primo z Prahy.
    Muzeme se podelit o zkusenosti face to face, pokecat atd. Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  11:06

« Re:

Jojo dosel, diky. Na pneunet.cz maji akci za 1550, ale nemaji tam disky. Tak jsem napsal na nejlevnejsipneu.cz, kde garantuji nejnizsi cenu, ze je jinde maji levneji a nabidli mi je za 1540:-) a hlavne maji ty disky. Zatim to ale neprislo, melo by pristi tyden.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…