SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 29.12.05  23:41

« Re: fotky doplnkov

2 Haya1: nazdar, dik moc za ochotu - poslal som ti SZ - je tam na mna e-mail domov aj do prace - dakujem uz dopredu ... este to tu prehladam, ci si uz nahodou nepisal , ze kde a za kolko si kupoval tie doplnky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.12.05  21:00

« Re:

Jak se vám dnes jezdilo na uježděném sněhu? Mně i na zimních pneu dost blbě.Ta jednička na rozjezd a minimální adhezi byla příliš do rychla-na suchu to neva,ale dnes to bylo k vzteku.Protiskluz by kopl. :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  10:04

« Bez nadpisu

to 911T: takže budoucí majitel Civica, že? ;-) No mě kromě designu a snad té ceny po projížďce zase tak nezaujal 8-s , ale stále lepší, než kdyby jsi čekal na Octávku apod. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

28.12.05  09:49

« SWIFT vs .....

Pozdravujem všetkých majiteľov Swiftov. Sledujem diskusiu o Swifte od začiatku, pretože som zvažoval kúpu tohto milého autíčka. Nadchlo ma hlavne živým dizajnom, slušným motorom a výhodnou cenou. Trochu ma však odrádzala kvalita servisnej siete a celkové nie príliš dobré skúsenosti so SUZUKI od majiteľov IGNISov.
    Potom sa ale objavilo auto podobného charakteru o triedu vyššie od renomovaného výrobcu známeho svojou spoľahlivosťou a športovým zameranim svojich modelov. Pričom toto auto dotiahlo svoj vonkajší i vnútorný dizajn do ozajstného extrému, technika je na špici už dlhé roky a svojou cenou taktiež nemá v nižšej strednej konkurenta. Priestorovo by mi stačil aj SWIFT, ale už samotný pocit z toho auta je so SWIFTom nezrovnateľný. Jediný problém je takmer dvojnásobná cena, ktorá ma však neodradila a som schopný radšej zo dva roky počkať a kúpiť auto, ktorým som si istý že je pre mňa to pravé.
  • 00 Reagovat !

foto

28.12.05  08:53

« Bez nadpisu

fotky udělám, mám lišty i přední zástěrky, kam to chceš poslat?
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.12.05  23:44

« Re:

pripajam sa : PF 2006 :-)
    mimochodom Zdar, tak som konecne navstivil noveho predajcu v Nitre - BMC a musim uznat, ze priestory, vybavenie a pod. neporovnatelne lepsie ako u toho stareho.... - ale uvidim ako budem spokojny, ked u nich aj nieco kupim - momentalne ma trapia doplnky - listy bocne, prip. zasterky a v poslednej dobe je casto hmla , tak by som ocenil aj hmlovky no hlavne na leto 15"kola +pneu. ...kurnik len tie ceny su strasne vysoke... 8-s
    nemate nahodou niekto fotky svojho auta príp. nejake ine, kde su uz osadene napr. listy alebo zasterky ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.12.05  12:11

« Bez nadpisu

Fakt že jo, zítra jsou Vánoce, takže vše dobré a úspěšný rok 2006,nejen "swišťákům", ale všem, co dělají i čtou auto.cz ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

23.12.05  10:14

« PF2006

tož Swišťáci krásné vánoce a ať nám to sviští v tom Novém roce 2006. R
  • 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 22.12.05  15:24

« Bez nadpisu

Hmm, tak citim iste zadostucinenie, prisla mi odpoved na moj vyplneny zakaznicky dotaznik od Suzuki.sk a dosvedel som sa, ze v Nitre uz skutocne Suzuki zrusilo zmluvu s (podla mna a dalsich nespokojnych zakaznikov) neserioznou firmou KS-Tel a mame teraz v Nitre noveho predajcu BMC, ktory ma vraj daleko velkorisejsie priestory a slusne servisne zazemie, kedze su predajcom aj pre Iveco. Musim ich navstivit... prave pozeram, ze uz aj pripravili web stranky [odkaz]
    Taktiez sa v tej odpovedi pisalo, ze pripravia katalog doplnkov a pod...
    Vyzera to tak, ze ten formular naozaj niekto podrobne cital, vratane mojich slovnych komentarov ;-) :D
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.05  11:58

« Bez nadpisu

Hondu paušálne berem.O technickej vyspelosti týchto vozov nepolemizujem.Môj príspevok bol smerovaný speciálne na nový Civic a konkretne na jeho design.Ono menej je niekedy viac.Určite predošlá generácia sa na hony vzdialila športovému naturelu predošlých modelov a toto je znova Civic tak ako ho "srdcaři" poznajú ale...
    >:D ne nejsom frajirek s Peugeotom mám Scenica II generácie ani ho nepovažujem za výstrel najmodernejších technológií.Ja som sa riadil pri kupe potrebami mojej rodiny...Tiež sa milionu ludí to auto nemusí páčiť ja to berem.
    Proste mi ten pseudo high.tech design na tej Honde nevoní...tot vsjo
    Uršite sa neokouká to máš pravdu, to ani Multipla ne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.05  11:51

« Re: Swift-Civic

IT : Tak pod tohle bych se podepsal. >:D Jinak všem přeju hezký vánoce a spoustu dárků a hlavně ať nám Swišti pěkně sviští i příští rok !! :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.05  11:46

« Swift-Civic

Hoši,nehádejte se.Mám Swiště od léta,žena je s ním max.spokojena.Když si chci udělat radost,jedu s ním a ne s velkým autem,ale nejedu po dálnici-pěkně okresky,zatáčky,kopečky,bezva svezení. Verze 1,3 GLX s litými disky a širšími pneu.
    Civic je jiná třída, ale nevidím nic špatného,že se někomu líbí.Mně se líbí také a myslím, že to bude úspěšné auto. Když v tom člověk sedí,mám pocit,že to vznikalo jako dávná Lancia Stratos-ideální místo pro řidiče a obalil se zbytek....buďme objetivní-řemeslně dokonalé,interiér je(můj názor)naprosto skvělý,perf.sedadla,dokonalá ergonomie,ceny solidní.Ve skutečnosti to není tak divoké s designem, jako na obrázku.Docela umírněné.Podle mne mimořádně podařené auto-žádná nuda viz.Golf. Nebo Mégane 5D-to je úlet a nebude to mít trvání.Tohle auto bude krásné i za 10 let.
    Swift také,že jo,zejména,pokud jej budou dělat zase tak dlouho... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.05  11:46

« Re:

To Haya1: Přelétavý nejsem, ani z auta na auto ani z baby na babu. Od doby co mám řidičák jsem jezdil jenom v Hondách (soukromě), takže vím o čem mluvím, a proto na ně nedám dopustit. To, že jsem si koupil Swifta, byl výsledek špatné marketingové politiky Hondy v ČR. Původně jsem chtěl zase Hondu, Jazze, ale s 1.2 motorem, i když výborným, a nic moc výbavou za 380 tisíc, to jsem za ty prachy bral špičkově vybavenýho Swifta, se silnějším motorem. Srdcem bych vždy dal přednost Hondě, ale z ekonomického hlediska vyhrál Swift. Stejně to dopadne tak, že Swiftem bude jezdit moje drahá polovička a já si koupím zase Hondu :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.05  11:39

« Bez nadpisu

Bruno: Co je na Hondě úžasného ? Design, motor, jízdní vlastnosti, spolehlivost, cena ... je toho málo? Zřejmě jsi nikdy Hondu neměl a ani neřídil, když se tak blbě ptáš. :-) Možná se Ti to nelíbí, OK, máš tu "nádherný" konzervativní tuctovky jako Fabia, Golf apod. Pro mě a spoustu jiných je nová Honda Civic velmi povedený kousek, který konkurenci řádně zamotá hlavu a dlouho se neokouká. Každímu se líbí něco jiného, proto se taky vyrábějí různá auta .
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.05  11:07

« Bez nadpisu

Sporťák:Co je na tej honde tak užasneho, ta maska, interier atd. v style digitálky z Matejske pouti? >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.05  08:20

« Bez nadpisu

to Sporťák: nic proti Hondě, sám jsem jich pár měl ( teda motorek ), ale kromě designu a ceny na ní opravdu nevidím nic zázračného. Co myslíš třeba tou vyjímečnou technikou? V-Tec či co. Já prostě kromě designu ( uvidíme časem jestli je nadčasový nebo to bude propadák ) a snad té ceny jsem po svezení nepřesvědčený o tom, že je vyjímečná. Ale je to můj subjektivní názor, tak se hned neuraž.Více lidí, více názorů, ale ty mi připadáš jako přelétavá holubička, z auta na auto.... z baby na babu...:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.05  16:34

« Střešní nosiče

Koho to zajímá : firma Thule už nabízí střešní nosiče na Swifta r.v. 2005, cena je 4537 Kč vč. DPH, ale je to bez zámků (+ dalších 722 Kč vč. DPH), mají i další provedení, to stojí 5704 Kč vč. DPH, opět bez zámků. Záruka 5 let, nosnost 75kg, ale Swift má povoleno na střechu pouze 50kg. Našel jsem to na [odkaz] Teda ty ceny, to je nářez :'-( Ale asi je lepší zaplatit tuhle hroznou sumu a mít jistotu, že mám kvalitní a certifikovaný výrobek, než koupit nějaký čínský * a dočkat se toho, že mi to spadne za jízdy ze střechy, poškodí auto mě nebo někomu jinému a ještě si rozmlátím kola. Třeba na Octavii II stojí ty samé nosiče jen 2.500 Kč !!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.05  16:22

« New Civic

To Haya1: Tak na Hondu mi nešahej !! >:-[] Že je hlučnější? No taky je to sportovní auto, a zeptej se každýho Hondaře, co na svým autě miluje a většina Ti řekne, že zvuk motoru nad 4000 ot./min !! :roll: To auto je boží, jak designem, technikou, motorem tak hlavně i cenou. Je to přesně to, na co všichni pravověrní Hondaři čekali po nepovedené 7. generaci Civica. Nemůžeš srovnávat Swiště se Civicem. :-) Ta auta jsou úplně jiná a pro úplně jiné lidi s jinými prioritami. Klidně se přiznám, že mám sto chutí prodat Swiště a objednat nového Civica.
  • 00 Reagovat !

foto

20.12.05  15:57

« Bez nadpisu

no s tím Civicem nevím nevím, řídil jsem ho a kromě designu ničím vyjímečný, dokonce v té 1.8 i hlučnější vevnitř než Swift... :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.12.05  16:55

« Bez nadpisu

pollo: No ne,vůz roku? To jsme fakt koupili tak skvělé auto,nebo toho japonci tak málo dělají? :-( Já bych to viděl na nového Civica a on to Swišť? Řek jsem to teď ženě, když jej má a ona,že je jí to fuk,že to jezdí a to jí stačí. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…