SUZUKI SWIFT
"-- skrytý --" 05.01.06 12:05
« Re: Doplnky
Sporťák:Mně je dali grátis a vysoko.Nevím,jestli jsou origoš-mají jakýsi lesklý proužek uprostřed,ale bylo to zadarmo,tak co.Funkci plní.Dal jsem si to doma vedle 2 aut a zkoušel,když se na nich otevřou dveře,jestli to ťukne do lišty-jo,dobrý.Ťuklo. -
"-- skrytý --" 05.01.06 11:52
« Doplnky
To Mafyk: Taky uvažuju o koupi střešních nosičů, protože chci na autě vozit kola. Ty ceny jsou fakt hrozný. Kromě těch, co nabízí v katalogu Suzuki asi za 5.000, je už nabízí i Neumann, viz můj příspěvek z poloviny prosince, ale za podobnou cenu. :-( To je nechutný, když zjistíš, že na Octavii II stojí polovinu.
To Haya: Můžu taky požádat o zaslání foto na jenicek25@atlas.cz ? Díky.
Měl jsem v plánu, kromě těch předních zástěrek, koupit taky boční lišty, ale stejně jako Marcelina by mě zajímalo, jestli to má nějaký smysl anebo je to jen designový zkrášlovací kus plastu za hodně peněz. Ty dveře jsou nejvypouklejší v horní části a ta lišta se lepí dost dolů, alespoň podle toho co jsem viděl na předváděčkách. -
"-- skrytý --" 05.01.06 10:11
« Stresni box na Swifta
Zdravim, zatim mam najeto 4000 km bez problemu, takze spokojenost. Posledni dobou se zacinam divat na stresni nosice a stresni boxy. Kupoval jste nekdo? To co jsem zatim nasel je velice drahe a potom nevim, jestli je vubec mozne koupit na Swifta box o delce 225 cm - nebude moc precnivat? Pokud nekdo mate nejake zkusenosti, podelte se! -
Marcelino 05.01.06 00:25
« Re: Fotky
2 Haya1 : dik za fotky, prisli mi len raz, takze pohoda ;-)
skoda,ze nemas aj zadne zasterky, tie asi z dizajnom Swiftu "zamavaju" najviac :roll:
este detail - ako su ucinne tie bocne listy v pripade otvarania dveri pri múre, ci inom aute ? , ...alebo chrania len proti naraznikom inych aut ? -
"-- skrytý --" 02.01.06 20:27
« SUZUKI SWIFT 1,3 SEDAN
Dobrý den, mohli by jste mi poradit. Mám kamaráda, postaršího pána, prostě neumí s internetem. Poprosil mne, abych mu pomohl prodat auto.
Kdyby jste byli někdo tak laskaví a pomohli mi přesněji stanovit cenu. Já ji stanovil na 45000 Kč po prohlídnutí více stránek, ale nevím, jestli je to vpořádku. Moc dík -
"-- skrytý --" 30.12.05 16:09
« Re: Re: Re: Re:
My jsme to pro dnešek a asi i letošek všechno zaparkovali.Sice byla v plánu nějaká cesta,chtěl jsem Swiště prubnout, jak se teď bude chovat,ale nechám to na jindy.Začíná to být na hranici sjízdnosti.Teď by bodla nová Vitara.Ale zase to celé nejprve oméct od sněhu,nic,žádné ježdění. :'-( -
Marcelino 30.12.05 15:56
« Re: Re: Re:
no ved som pisal ze tych 80km/h maximalne (vacsinou skor menej) a to len po rovinke no a samozrejme odstup na pripadne brzdenie si nechavam fakt slusny(co dost castio irituje tych zamnou a lepia sa mi na kufor, prip. sa snazia predbiehat...)... pred zatackou samozrejme vyrazne zvolnim a nasledne ich "vyberam" iba pod velmi jemnym plynom... ak dobehnem kolonu co ide cca 60km/h, tak zvolnim aj ja a vziadnom pripade nepredbieham, co sa o niektorych magoroch neda povedat...:roll:
teda ale dnes ranbo to bola "kuca-paca", teda stale je :roll: ... auto som naskor doslova vyhrabal zo zaveju , prekopal som sa cez nahrnuty sneh na cestu a vyrazil som ... no ale hned za dedinou som to vzdal a na parkovisku motorestu "Salaš" som to otocil a pokorne zaparkoval doma... cestu som radsej odlozil na pondelok... stale snezi a je strasne silny vietor a ked to poriadne zadulo, tak som nevidel ani po predny naraznik - a teda jazda "naslepo" sa mi ani trochu nepaci... 8-s ale dost dobre to drzi v zavejoch >:D :shock: Swift isiel jak maly tank ;-) , ale isli sme v aute traja dospeli, tak sme mali aj potrebnu hmotnost... par krat som musel uhybat protiiducim autobusom a obaja sme sa na odhrnutu cast cesty nevosli, tak som polkou auta rozrazal kopy snehu na krajnici...nic prijemne, ale auto drzalo stopu a navrat domov sme zvladli rel. bezpecne...
No myslim, ze momentalne je najvacsii problem miestami nulova viditelnost :idea: :roll: , lebo sneh je este pomerne "vzdušný", tak sa daju aj pripadne zaveje vpohode "prerazit" :-! , ak vietor ustane bude sa dat v pripade nutnosti jazdit, aj ked cestari nestihaju... -
"-- skrytý --" 30.12.05 08:39
Marcelino: Ale Barumky jsou naprosto v pohodě. Ono sice testy jsou hezká věc, ale když se na nějaký rozměr podíváš, tak žádná pneu není nejlepší ve všech parametrech.Buď je lepší na sněhu, jiná na mokru, hlučnost...atd. Navíc jsou to mezní rychlosti.Pokud to nechci rozsekat,stejně je lepší jet pomaleji. Teď je nějaký dobrý Matador,asi letní,ale mají zakázku, budou obouvat přímo u výrobce a není to Škoda.
Těch 80 na ujetém sněhu je docela dost. To bys v mezním případě asi neubrzdil.Nevím, to zvolním i s velkým autem. V zatáčce to nemůže udržet.
Dnes jsem brzy ráno jezdil na neuhrnutém sněhu,podklad byl uježděný a to se jelo docela dobře. Neprokluzovala kola.
Na 2.st se nerozjíždíme. Museli jsme "natrénovat", tj, 3 rozjezdy a bylo-musí se přidávat plyn velice citlivě a pomalu spojka. Dvojku bych tam nedával.Ani jsem to nezkusil.
Úspěšný rok 2006! ;-) -
Marcelino 30.12.05 00:05
2 IT: Hmm, tak jazdilo sa napocudovanie dobre, ale aj mne to na ujazdenom snehu pri rozjazde na 1-ke dost hrabe,preto sa rozbieham za takychto podmienok na 2-ke, ak je to nutne, ale tento problem mam aj na sluzobnych oktaviach a fabiach (aj ked tam su zas troska horsie zimne gumy - Barumky)...
Ale dnes vecer okolo 21:00 som si konecne vychutnal blbnutie na zasnezenom parkovisku - nasiel som jedno, ktore bolo zpolovice ujazdene a na druhej polke bol este od rana neujazdeny takmer "panennsky" sneh >:D - a teda dost som sa cudoval co vsetko si nechal Swift lubit - skusal som vsemozne prudke manevre - kontry s plnym plynom aj bez plynu a prudke brzdenie do zatacky atd. ... (toto iste hned po mne absolvovala moja manzelka, ktora vzivote nesoferovala za takychto podmienok :roll: )
No a vysledok - kedze rozmery parkoviska a 2 odstavene auta na nom plus 1 stlp osvetlenia presne vstrede mi nedovolovali rozbehnut to na viac ako cca 30 max. 40 km/h , tak sa mi nepodarilo dosiahnut "hodiny" - vzdy sa to dalo vcelku vpohode "vyrovnat" - asi by to chcelo v tak malych rychlostiach poladovicu ;-)
Nuz ale aj tak ak idem poceste s ujazdenym snehom tak moje rychlostne max. je po rovnej ceste cca 80km/h a dost... nie som hazarder... hlavne ked si vybavim cerstvu sestrinu havarku - v cca 40km/h dostala na poladovici hodiny a narazila bokom o obrubnik - vysledok obe napravy na jej Jazze v * a odtahovka ho musela zobrat do servisu 8-s :!:
Btw. dnes jsem pokořil prvních 10000km se svým Swištěm !