SUZUKI SWIFT
Sporťáku,
máš mejlík. ;-)
V tom označení výbavy ČR a SR mám taky hokej, ach jo.
Ráda bych věděla, kolik ten DDiS bude stát navíc u nás, do háje, proč všechno dlouho trvá? :'-(
Sportovní pakej je pěkný, ale asi to vezmu bez kol - ráda bych jiné ET, aby to nebylo tak zapadlý - takže širší ráfky a gumy. V podstatě bych brala GLX na plecháčích nebo je střelím hned, jak to koupím :D -
"-- skrytý --" 07.01.06 10:46
Marcelino:To se přihazuje docela dost. :-( U malého auta na popojížďky se to nemůže nikdy vyplatit. My to máme do města a po okolí,nejdále to jelo asi 80 km.Proto třeba vyšší spotřeba,ale stejně...Při těch 15 tis ročně by to mohla být remíza,to tak tipuji od pasu. ;-)
V čem se liší CZa SK-GLX :?: -
Marcelino 07.01.06 09:53
« Re: cena benzin 1,3 vs. 1,25 turbodiesel
no tak na Slovensku je cena 1,3 GLX 414tis. Sk a cena 1,25TD GLX je 478tis. Sk - co je teda hovadsky narast - tolko sa rozhodne nevyplati doplatit koli spotrebe - ja odhadujem najazdim za rok max 15tis km (momentalne som vcera pokoril hranicu 9tis. km)
ale pozor "ceska" GLX nama rovnaku vybavu ako "slovenska" GLX :!: -
"-- skrytý --" 06.01.06 18:04
450 klacků za Swiště bych nedal.350 byl strop.Sice mi nabízel sport.paket za 50%, ale mně se 35 tis zdála zbytečná investice.Tak jsem ji nevzal,navíc nyní,když je sníh,tak se líže po sněhu kdečím i tak,sport.paket by to moc snížil.Nějaký zmrzlý sníh a může se to opravovat.
Naftový motor-pokud se jezdí na nějaké popojížďky,nevím,cena navíc vs.úspora paliva,kdy se to vrátí.To ticho u benzínu je skvělé. Pokud se denně neujede 70 km,tipuji,tak se to nemůže vyplatit.Kolik se přihazuje k např. 1,3GLX navíc za naftu? -
"-- skrytý --" 06.01.06 14:27
2 Saryk: Když něco nabídnu, pak to myslím vážně. Kontakt na mě máš v mailu, tak se ozvi. Máš-li zájem, pošlu Ti mailem kompletní katalog doplňků na Swifta, včetně ceníku v EUR. Ceny v CZK jsou cca. o 20% vyšší :'-(
Swišť za 450 papírů ? No tě *, to už se dá za ty prachy sehnat auto v nižší střední třídě ! Jsem zvědavej kolik bude stát ta verze 4x4 a pak GTi :roll: -
« Super!
Díky za tip na slovenskou Suzuki, alespoň mám porovnání, na kolik ten TD vyjde. Jako já si nekupuju auto na 3 roky, budu to mít zase do té doby, než se mi to skoro rozpadne, jako stávající vozítko - teď má 12 let ;-) A to si myslím, že by se ten TD vyplatil určitě.
Ta cena je docela úděsná - počítám, že TD a ještě sportovní kit (máme nějakou dohodu, že to snad bude o trochu levnější) a nějaké lišty a jiné blbiny, pak ta chválená loketní opěrka ;-) , bude auto atakovat hranici 450 tisíc Kč, achich ouvej.
No, ale ta malinká spotřeba je lákavá. Testovala jsem Ignis s tímto motorem 1,25TD a tah to má pěkný a nemusí se to tak vytáčet - mně osobně to vyhovuje víc.
Sporťáku,
to bys byl ochotný? No tak to já bych někam dorazila, hlavně, aby bylo denní světlo! Tak kdyžtak napiš na mail, kdybys to myslel vážně, juch! ;-) -
"-- skrytý --" 06.01.06 09:19
2 Saryk: Taky jsem vybíral mezi modrou a červenou, nakonec mě drahá polovička ukecala na červenou metlu. Vypadá fakt suprově, zejména na sluníčku. Ta základní červená je taková fádní, nelíbila se mi. Jinak pracuju v Praze a každý den jezdím Swištěm do práce přes Vypich, Košíře a po Plzeňský. Často parkuju v Carefourru na Smíchově. Stejnou trasou občas jezdí i někdo v modrém Swiftu. Jestli ji budeš chtít vidět naživo tak napiš a uděláme předváděčku :D -
Marcelino 06.01.06 02:33
No na Slovensku sa uz verzia s 1,25 turbodieslom od Fiatu predava - teda aspon v cennikoch uz je. ;-)
no pri priamom porovnani tych dvoch cervenych manzelka jednoznacne zahlasila, ze metaliza je krajsia, ale mne sa to az take jednoznacne nezdalo... kazdopadne metalizu sme brali (aj ked tmavomodru) tiez, predsa len je metalicky lak odolnejsi a krajsi...
...inac v SR je priplatok za metalizu iba 10990,-Sk tak nechapem, ze v CR az 13000,-Kc :shock: -
Fakt vypadá ta červená metalíza o tolik líp? Já ji ještě na živo neviděla, snad jednou potmě, a připadala mi dost tmavá (teda jako jasně, ve tmě je tmavý všechno, ale přišlo mi to o hodně tmavší než ta klasická červeň.
Jináč jako i v Praze Swifta aby pohledal, kudy všichni jezdíte? :roll:
Mně se ta červená základní líbí moc, tak nevím... Jasan, 13 tisíc je dost, ale kdyby to mělo být ještě hezčí....
A nikdo nic o DDiS neví? Pomóc! -
Taky děkuji Haya za fotky,taky mi přišli jen jednou >:D Ty boční lišty i zástěrky pořídím,loketní opěrku (zatím) ne,ale nejdřív investuju do střešního spojleru.
Saryk,určitě berte red metalízu,vypadá o hodně líp než základní červená,i když 13 000 je 13000 :roll:
Jo,a bacha na zmrzlej led v té mezeře nad pátýma dveřma,naštěstí je tam ten plech docela silnej. -
« Ahoj :)
Ahojka všichni,
jsem tu nová. Ale už to tu nějakou dobu čtu, vlastně jsem to přelouskala celé. Budeme pořizovat Swiftíka, chtěli bychom i sportovní kit ;-)
Chci červenou základní mebo metalízu, potřebovala bych srovnání těch dvou aut vedle sebe....
Chci se zeptat: nemáte někdo nějaké informace o tom, kdy vyjedou se Swiftem s motorem 1.25 DDiS? Loňský rok se o tom pořád někde něco psalo a ticho po pěšině :'-(
Jinak bych byla šťastná, kdyby mi někdo poslal foto svého Swiftíka, co? Prosím a děkujiiiii!!! >:D
Šaryk
Navíc se rosí divně čelní okno dole a boční zadní(Swift).Mohu topit,zapnout klimu,nic.Jenom ošetřit přípravkem a za chvíli je to zase.Fabia ani Octávka to nedělaly,jiná auta též,teď Laguna 2 také ne.Tohle stále.Mám pocit,že blbě těsní zadní dveře.
Abych pravdu řekl,jede se s tím dobře,cena/výbava solidní ale Fabia je udělaná líp,podědila ji dcera,občas si to půjčím a je to lepší svezení,o zatáčkách se ani nebavím.Brzdy zcela jinde...
Swift není špatný,ale pecka to zase není.Asi mám přehnané nároky,ale drnčení je na nerovnostech fakt neskutečné. :'-(