SUZUKI SWIFT
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 23.01.06 08:26
« Bez nadpisu
To Mafyk: Ohladne toho nosica to je pre mna dobra sprava. Uz po namontovani mojho nosica a po vyrezani gumoveho tesnenia predajca povedal, ze by to teoreticky malo ist aj bez rezania tesnenia a ze by mi mali vymenit to tesnenie. Takze dufam, ze to vyjde. -
Marcelino 23.01.06 08:09
« zimne starty
no tak a zima prisla... 8-s ... rano bolo -16, no a uz bolo pocut, ze starter sa pretocil trosku tazsie nez inokedy, ale na uz 2. ci 3. pretocenie chytil a pohoda :-! ... horsie to mal svagor na dodavke - Renault Master - ma tam 2,5l tD ci tak nejak, ale nezabralo mu ani nezavisle kurenie, baterka vybita jak v aute tak v dialkovom ovladani a naviac nasiel vo filtri cca 1cm hrubu vrstvu ladu :roll: ...hlavna vec, ze tankuje kvalitny "arctic diesel" :roll: ...este ze mam poctivy benzinak... :idea: , no ale tie vyhrievane sedacky by sa mi teraz fakt hodili :idea: nedaju sa dokupit :?: , alebo aspon nejake vyhrievane potahy :?: -
"-- skrytý --" 20.01.06 22:27
« Stresni nosic
Dneska jsem byl u prodejce pro plastove srouby na prichyceni krytu podbehu a videl jsem na jednom swiftu namontovany original stresni nosic. Stoji 5100, vypadal solidne a schvalne jsem se ptal na montaz. V manualu je skutecne naznaceno rezani gumoveho tesneni, ale jim se nosic podaril namontovat tak, ze tesneni pouze odehnuli, coz je jiste lepsi reseni. Zajimalo by me, jestli nosic Thule je resen stejnym zpusobem. -
"-- skrytý --" 19.01.06 15:18
« Bez nadpisu
2 kingkong: Tak to jsi asi prvy, kdo ma i zadni zasterky. Jak to na aute vypada? Muzes udelat fotku a poslat ji?
No prevzit si auto od dealera s nariznutou tesnici gumou, tak to bych taky asi zkolaboval, a hned jak bych se probral, tak by musela zachranka davat dohromady toho *, ktery to udelal >:-[]
Btw. mate uz nekdo za sebou prvni garancni prohlidku po 15 tis. km ? Kolik stala? Co kontrolovali? Byli jste u toho kdyz to delali? -
"-- skrytý --" 19.01.06 15:07
« Re:
To Sporťák: Ano, je to hrozne. Ja som si to nechal namontovat u predajcu a skoro som pri preberani auta skolaboval! Ale predajca si to hned aj nafotil a poslal to na garancne. Tak dufam, ze sa to nejako vyriesi. Keby som chcel mat ten nosic namontovany stale, tak to nie je problem. Ale ja ho tam stale nepotrebujem. No ved uvidim...
Zasterky som dal aj zadne, spolu to bolo nejakych 2600,- sk. Tie plastove naozaj vyzeraju lepsie. -
"-- skrytý --" 19.01.06 13:51
« Bez nadpisu
2 kingking: Jo, bylo to od Thule ne Neumann. Cenove ty stresni nosice vysly nastejno jako od Suzuki. Ze by stejny vyrobce? To si snad delaji srandu, ze se musi nariznout tesnici guma, ne? :shock: Ptal jsem se dealera, jestli ma ty plastove pevne zasterky na predek. Ma je na sklade za 987 Kc, takze si je asi zitra necham namontovat. Vypadaji lepe nez ty ohebne. Bocni listy necham az na jaro. -
"-- skrytý --" 19.01.06 11:46
« Bez nadpisu
To Sporťák: Kupil som original od Suzuki. Ich riesenie je dost nestastne. V gumenom tesneni treba vyrezat dva otvory a pod nimi je na karoserii pripraven uchytenie stresneho nosica. Ked je nosic hore je to ok, ale ked sa da nosic dolu tak tie vyrezane casti sa prekryju len takou gumou a vyzera to hrozne. Sam predajca bol nemilo prekvapeny, urobil si fotky a poslal to na garancne. Do konca januara by to mali nejako vyriesit. Skusim urobit nejake fotky a poslem Ti to mailom.
Videl som v ponuke od Thule nejake stresne nosice na Swifta a tam sa mi to zdalo vyriesene sikovnejsie.
Nový Suzuki Swift získal prestížne ocenenie nadštandardnej kvality udeľované nezávislou odbornou porotou v SR pre domáce a zahraničné produkty – certifikát Slovak Gold. ...
... Z troch tisíc zamestnancov Suzuki v Ostrihome je 1131 zo Slovenska. Komponenty a diely na autá dodáva tiež 6 veľkých slovenských výrobcov. Vyrábané automobily sú s vysokým podielom slovenskej práce a produktov....
Značka Suzuki zaznamenala v oblasti predaja v roku 2005 v SR rekordné výsledky s takmer trojnásobným medziročným nárastom a dosiahla trhový podiel 4,670%.
Z 3331 predaných automobilov Suzuki bolo 2306 kusov z modelu Ignis, 690 Swift, 121 Liana, 89 Jimny, 77 Wagon R+, 43 Grand Vitara a 5 Alto.
Po uvedení nových modelov Swift a Grand Vitara v minulom roku rozšíri modelovú paletu ďalšia novinka – Suzuki SX4. Premiéru bude mať na autosalóne v Ženeve v marci 2006.