SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.06  13:46

« Re: Spojka

Tak jsem mluvil se servisem SUZUKI : Jedná se o problém s hadičkou od zásobníku brzdové kapaliny, ne o problém se spojkou. Prodejci teď obesílají majitele aut, a zvou je do servisu k výměně. Podle informace ze servisu, kde jsem Swiště kupoval, nyní objednali nové díly a čekají na jejich dodání. Díly by měly být k dispozici do 14 dní.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.06  13:33

« Spojka

Tak to abych se taky podíval a pozeptal, kupoval jsem auto koncem června, takže předpokládám výroba v květnu nebo počátkem června.
    To Marcelino: Tekute retaze >:D to je fakt dobry, to jsem nezkousel.
  • 00 Reagovat !

foto

02.03.06  09:10

« Bez nadpisu

tekute retaze, tak to je fičák >:D , jinak já mám auto vyrobené v květnu, tak se půjdu pozeptat :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 01.03.06  21:05

« Re:

no tak myslim, ze u mna je to tiez jun/jul ako u IT.
    zacali mi povrzavat dvere, tak som ich troska strekol silikonom, ale iba vodicove a lave zadne, pretoze parkujem tak, ze prava strana je zablokovana murom - pomohlo to, ale vcera vecer som strekol preventivne aj prave zadne - ale dnes to bolo u tych pravych zadnych uz otrasne - takmer sa ani nedali otvorit dvere - vrzgot otrasny a po prichode domov som zistil preco - :roll: ja BLB :!: som si po tme pomylil sprej a na tie prave zadne dvere som nastriekal omylom tekute retaze :roll: ... som netusil, ze su tie tekute retaze tak sakra ucinne ... ale nastastie to troska silikonu vratilo do normalu... len sa bojim, ci tie retaze neosahuju nejake korozivne latky...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.06  12:05

« Bez nadpisu

Vyrobeno v červnu,koupeno v 07/2005. Je tam kapalinové ovládání spojky.Už to vím.
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.06  11:23

« Bez nadpisu

to Marcelino a IT: z jaké série máte auta, mi nikdo nevolal ani nepsal, a to si myslím, že jsem ho měl skoro jako první... :?:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.06  19:53

« cena Swift

Pár cen Swiftu-díly předku,s DPH:
    světlomet-6.424,-
    sada mlhovek-1547,-
    kapota-5.829,-
    přední blatník-2.235,-
    výztuha-1.198,-
    výztuha nárazníku-1.933,- a 1.678,-
    názrazník-6.485,-
    tlumič nárazníku-1.606,- a 1.492,-
    zámek kapoty-682,-
    chladič klimy asi 10 tis
    lakýrnické práce 7.000,-
    karosářské 2.800,-
    lak-1.830,-
    lak vrchní-810,-
    míchací lak-958,-
    pigment E-212,-
    přísada-270,-
    tužidlo-402,-
    vrchnílak-374,-
    atd. :'-(
    No,zadarmo to není.Pojišťovna byla solidní.Uff...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.06  12:32

« Bez nadpisu

Jo,nějaké ceny pro zajímavost sem hodím,s DPH.Dnes nebo zítra.Nejprve práce a pak "zábava".Ale slibuji,budou.
    Spojku mi volali též-snad hadička.Abych pravdu řekl,já myslel,že je ovládána lankem.Asi ne,nevím a otvírat kapotu se mi nechce. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 28.02.06  08:33

« Re: servis

Uff, tak sa nam to s..., :roll: vcera mi prisiel dopis, kde ma ziadaju na navstevu servisu = vraj som majitelom vozu z vyrobnej serie, kde sa moze vyskytnut zavada na spojke = kontrola a oprava ma trvat 2 hodiny a ma to byt zadarmo...
    tak tam zavolam a dohodnem si termin...
    ...apropo : cim mazete panty na dverach, dnes rano mi nejak povrzavali - asi sa to povodne mazivo uz "vymrazilo"...
  • 00 Reagovat !

foto

28.02.06  07:37

« Bez nadpisu

to IT: v pohodě, i mistr tesař se někdy utne ;-) měnili ti i nárazník? pokud ano, koukni se do rozpisu ceny + laku, jestli to vyčteš a napiš kolik stál. Díky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.06  16:48

« Bez nadpisu

Kdysi jsem slíbil,že zkusím,kolik to bere,když se jezdí pomalu.V lednu a únoru se fakt nedalo,takže předpisová jízda(při jedné pomalé v obci mi to nedobrzdilo a já to nabořil,docela vysoká škoda,krásně se to celé bortí,bylo pojízdné,asi v tak 15km/h jsem to opřel o auto přede mnou...no,jo, no,stalo se poprvé na prahu 50. :-( )
    Takže ta spotřeba: pomalé ježdění, obce spíš pod 50,mimo 90,max100,zaplé topení-odebere motoru,tak se něco musí spálit na rovnováhu,často zaplé vyhřívání sedadel a dostal jsem se na 5,9. Musel jsem to přepočítat, fakt že jo.
    K ťukanci:díly nejsou zase až tak drahé,blatník levný,světlo též,ale hoši tam za nárazník nacpali různé plastové deformovatelné příčky skrz chodce a ty cosi stály.Docela dost.
    Pojišťovna byla vstřícná,dostal jsem vše nové a myslím,že třeba kapota se dala lehce opravit.Řekli,že se má vše vyměnit,tak se vše vyměnilo a nic neopravovalo.
    Vaky a předpínače se neaktivovaly,To by stálo asi dalších 80tis.
    Poučení: má se jezdit rychle. ;-)
    Druhé poučení:na zimu jsem tam hodil 165/70R14 a to asi byla chyba.Jsou o 2 cm užší než 15" a nevím,jestli mi tato plocha nechyběla při dobrždění.
    Takže:kdo koupíte GLX, tak tam i na zimu dejte pneu široké 185 mm. Nějakou roli to asi sehrálo,seč nepopírám,že jsem měl dávat víc pozor.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.06  13:33

« Re: Re: Findalf

bez klimy ani ranu :)
    GLX
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.02.06  13:12

« Re: Findalf

super - rady Swiftarov sa rozrastaju >:D
    ak sa smiem spytat - aku verziu a vybavu si si vybral... ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.06  12:46

« Re:

Swift se mi libi od zacatku...
    a uz se blizi doba, kdy mi bude stat v garazi
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.02.06  12:23

« Re:

Aaaa, taaak, nejak som bol po ranu prispaty... :roll: uz mi to "docvaklo" ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.06  08:17

« Bez nadpisu

Nerozumíš mi. Divíš se,že lidé jeli předpisově.O to mi šlo. To, že tachometr ukazuje optimistický údaj, je jasné. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.02.06  07:40

« Re: to Marcelino

v nedelu bolo krasne slnecno a teplota okolo 7stC, v stredu to bolo pred poludnim okolo 0stC , aj ked rano boli minusove teploty a v Pribrami bola poladovica ale nastastie len na chodnikoch... cesty boli suche sem tam vlhke...
    Inak, ked pisem "tacometrovych 140km/h , tak to znamena ze povolenych "skutocnych" 130km/h som neporusil ani nahodou :-!
    ...inac je dost mozne, ze ak by som isiel az poobede v case spicky, a nie na prave poludnie, tak by to na D1 vyzeralo uplne inak ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.06  07:22

« to Marcelino

Marcelino: Vidiš,jak jsme si zvykli porušovat pravidla hry od roku 1948 a pak po 1989 takovým způsobem,že se nakonec divíme(čudujeme),že je někdo dodržuje?Třeba těch 130 na dálnici. Nebylo náledí :?: ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.02.06  00:25

« dlhsia jazda

tak mam dalsie postrehy z dlhsiej jazdy - tentokrat to bola trasa Nitra-Brno-Praha-Pribram .V nedelu som vyrazil potom o 3 dni v stredu spät. Isiel som prakticky stale po dialnici - tempo som sa snazil drzat "tacho" 140km/h obcas mierne viac, ked sa mi do kufra tlacili nejake tie passaty a bavoraky. Az na cca polhodinovu zapchu v Prave pri ceste spet to bolo vcelku vpohode, spotreba mi vysla 6,9l/100km, co je myslim vcelku slusne na to ze je chladno a mal som zimne gumy... inak momentalne mame najazdene asi 12 500 km.
    Ale zaujamave bolo, ze dialnicne tempo "140" znamenalo, ze 99% aut som predbiehal ja a len asi 1% predbiehalo mna - cakal som, ze to bude horsie - nezvysili sa pokuty :?: doteraz som mal pocit, ze na "udzanie sa v lavom pruhu" na D1 potrebujem min 150-160km/h - aspon take boli moje doterajsie skusenosti zo sluzobnych ciest...
    Inac kamionu to je "klasika" - 2 krat mi tam vbehli bez blinkra :!: tak, ze som musel ist dost na brzdy a raz jeden srandista s kamionom predbiehal vyse 5min !!! kolonu cca 5 kamionov a napokon ho 2 z "predbiehanych" kamionov v kopci "podbehli z prava", ked mu to do kopca nejak netahalo...
    A ta betonka je miestami uplne strasna - jedina vyhoda je, ze su tam neni diery a vyjazdene kolaje... da sa vobec urobit "ticha betonka", alebo aspon taka "bezsparova", kde clovek nema pocit ze ide vo vlaku :roll:
    Obavam sa, ze mi nejak zacina blbnut spinac osvetlenia interieru - zeby mu uskodili vibracie s dialnice D1 8-s - otvorim dvere a nic-tma - nereagovalo to na ziadne dvere. Ale vcera to uz zas fungovalo normalne, tak neviem - ak sa to zopakuje, tak z toho asi bude moja prva zarucna oprava :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.06  11:11

« Bez nadpisu

hladu a polských vší s cuklami na ně :D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…