SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

16.03.06  20:34

« Bez nadpisu

K těm diskům: zežloutly pouze přední a na místech, kam odlétává bordel z destiček - tj. není to od soli, ale spíš od destiček. Každopádně dealer (Canocar) se k tomu postavil jako chlap a zdá se, že to vyreklamuju. Jedu tam na servis tak za 14 dní, až budu mít jistotu, že zima je pryč a rovnou přezuju na letní. Navíc bude řešit vrzání předních tlumičů a nějaké to vrzání v interiéru.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 12.03.06  16:36

« Alu disky

Ked sme u tych Alu diskov - prezeram internet a nasiel som najlacnejsie na www.nejlevnejsipneu.cz Al disky AEZ, DEZENT a pod. v cenach od cca 2700,- az 3500,-Sk
    Tak ma napadlo, aky disk by bol vhodnejsi vzhladom na snahu o co najnizsiu vahu a najvyssiu pevnost a odolnost pri narazoch na tych nasich Slovensko-Ceskych "tankodromoch" - ci tie klasicke 5-lucove s pomerne masivnymi ramenami, alebo radsej 8 a viac lucove s hustejsimi ale tensimi ramenami... :?: vid porovnanie:
    5lucove Enzo H: [odkaz]
    vs. 10-lucove DEZENT N: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.06  11:40

« Bez nadpisu

Hm,před týdnem jsem se"dotkl" majitelů Mazdy3.Neúmyslně,ale to je jedno. Jen se mi jako majiteli "japonce" opět potvrzuje,že to flinkají všichni a je jedno,jestli je to vyrobeno v Japonsku,Maďarsku,Turecku,Francii,Španěl… Británii.
    Já jsem to obul na plecháče,lité nejsou ani doma,tak nevím,jak vypadají.
    S tou žlutou barvou-zcela v nadsázce,třeba to souvisí s pletí konstruktérů ;-) No ne,vážně: asi se vloudila chybička při chemickém složení materiálu,co jiného to může být?
    Už jsem zvědavý,jak dopadne reklamace.Třeba potěšíme Toma69 z Mégane.Uvidíme.Budou se cukat,je můj odhad.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 11.03.06  10:52

« Re: Alu disky

2 sedan: ...a na léto bych koupil pořádné od kvalitního výrobce...
    hmm, a mas nejaky typ... tiez sa chystam na nakupo Alu diskov na Swifta...uz sa dost otepluje, takze dlho otalat nemozeme...
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.06  09:04

« Bez nadpisu

Na plecháčích to auto vypadá nehezky, nechal jsem hliníky jako na všech svých dalších autech a doufal jsem, že to bude ok. Na Octávce mám originál Škoda a jsou ok, na Fordu disky od Autecu a drží už třetí zimu a ty "krámy" na Swiftu nepřežily jedinou zimu ve městě přesto, že jsem relativně často umýval.
    Reklamovat to budu, hned půjdu přezout na letní. Už jsem uvažoval o tom, že bych tyto zničené nechal na zimu a na léto bych koupil pořádné od kvalitního výrobce...
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.06  16:44

« Bez nadpisu

tak tak, plech je plech, hlinikáče leží ve sklepě a je jim teplo :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.06  15:09

« Bez nadpisu

Zežloutly Ti hliníkový ráfky? Že by sůl? Já věděl proč si koupit na zimu plechy :idea: Jsem fakt zvědavý, co Ti na to dealer řekne, až to budeš reklamovat. Napiš to sem. Zkoušel jsi to umýt nějakým speciálním přípravkem ?
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.06  13:39

« Kola

Má tu někdo GLX? Všiml jsem si, že mi zežloutly přední kola i přesto, že jsem je je přes zimu tu a tam čistil. Asi to budu reklamovat, toto přece není normální.
  • 00 Reagovat !

foto

07.03.06  21:05

« Bez nadpisu

Taky to pískání občas slyším; pravda ale je, že s autem jezdí spíš žena, tak nedokážu posoudit, jak často.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.06  12:29

« Re: Re: Brzdy

Třeba namazali destičky ;-) >:D Ne, vážně, netušíš,co s tím udělali?Také se to občas ozve,studené.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 07.03.06  12:25

« Re: Brzdy

cca posledny mesiac som pozoroval, ze rano pri prvom niekedy aj druhom zabrzdeni mi piskali brzdy potom pri dalsej jazde to prestalo... s pribudajucim casom to robilo uz nie len rano, ale aj ked auto stalo pocas dna na parkovisku a poobede som isiel domov. Nepacilo sa mi to , tak som to spomenul, ked som bol na tej preventivnej servisnej akcii v servise - slubili, ze sa na to pozru a a nieco s tym urobia a asi sa aj pozreli, lebo uz mi nic nepiska... 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.03.06  11:37

« Brzdy

Chcem sa spytat, pri brzdeni pocujem take suchanie z prednych kotucov a za studena piskaju. Je to v poriadku, alebo by som to mal dat do servisu, nech sa na to pozru? Nemate s tym niekto skusenost?
  • 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 06.03.06  23:59

« SX4

tak som bol v piatok v servise na tu preventivnu bezplatnu vymenu nejakych dielov na spojke (hadica + nejake valce a pod.) zmakli to za cca 1,5h , tak som mal cas popozerat sa po predajni - a co nevidim : hned 3 kusy Suzuki SX4 !!! >:D a to v roznych prevedeniach, ten 3. prave "rozbalovali a umyvali" - cerstva zasielka a v prevedeni 4x4 :-!
    Fakt podarene vozitko - dizajn je sice trosku konzervativnejsi ako u Swifta, ale vo vnutri si pripadate ako v "nafuknutom" Swifte, kde vsetko dobre ponechali a vpodstate len zvacsili priestor(subjektivne porovnatelny s Golfom ci 307-kou), zdvojnasobili kufor a nastastie ponechali ten perfektny a prakticky system sklapania deleneho operadla aj sedaku...
    jeden kus bol ako predvadzacka a dalsi bol v predajni aj s cenovkou - tusim okolo 412000,-Sk - vybavu to malo asi ako moj GLX Swift a motor 1,5
    celkovo sa mi u Nitrianskeho predajcu BMC pacilo - ochotny personal, obrovske servisne zazemie(predavaju a servisuju aj kamiony Iveco) a hlavne siroka ponuka vystavenych aut napr.6xSwift, 3x SX4, 4xIgnis, 1x Grand Vitara, 3x Jimny, 2xLiana, ... proste parada :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.06  22:04

« Pojištění

Jen pro porovnání - já platím 860 Kč měsíčně havarijní a 275 Kč povinné ručení = 1135 Kč měsíčně za obě pojistky. Spoluúčast je 10%, je to v rámci leasingu a pořizovací cena auta byla 362.000 Kč. Mám to u Kooperativy.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.06  19:16

« Re:

2IT ..ale to máš v rámci leasingu že....
  • 00 Reagovat !

foto

06.03.06  16:40

« Bez nadpisu

Známej mi teď říkal,že někdy minulej týden viděl v Brně na ulici Kamenice,kousek od Canocaru,roztřelenýho červenýho třídveřovýho Swifta,majitel si ho asi moc neužil,třídveřák zas tak dlouho u nás nejezdí,já ještě žádnýho nepotkal
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.06  22:08

« Bez nadpisu

U Gen,ať to není reklama,celkem s povinným ručením i skly za 12 t/rok.Byla akce.
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.06  21:58

« Pojistka

IT: Havarijní jen 8500? Já platím přes 16000 (2% spoluúčast) u ČPP - to se mi zdá hodně na auto za 380. Kde to máš ty?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.06  10:10

« Bez nadpisu

Spoluúčast mám 5 tis.
    Problém malé škody je vždy problém.Stalo se,že se děti ze sídliště "bavily" tím,že měly soutěž,kdo jak vysoky vykopne nohou a podkopne zrcátko.Ukoply jich spousty.Policie sice vyšetřovala,ale tím to zhaslo.Do jednoho mého auta si také někdo z nich kopl,takže se to měnilo celé.Ceny bývají od nějakých 2 tis do 6 tis,podle toho,o které auto se doma jedná.Bylo to naštěstí to levné za 2 tis.Bez práce a stříkání.
    Skla jsou na Swiftu pojištěna,do 10 tis,- .Mně se to zdá být solidní za 350 tis auto dát 8,5 tis/ročně.
    K bouračce. Vyzvedl jsem auto,druhý den poslal všechny podklady,servis dokonce omylem na fakturu neuvedl jednu drahou položku,vytelefonovali jsme mezi sebou a oni s pražskou centrálou pojišťovny,poslali faxem i bez mého podpisu a za týden pojišťovna datovala dopis,kde mi sděluje,že celou částku minus spoluúčast posílají na č.účtu majitele prodejny.Byli docela rychlí.Asi nemohu jmenovat pojišťovnu,ale začíná na písmenko,které je7. v abecedě.
    Když to srovnám,kdy známému z nového Suzuki udělal mladík s velkým autem totálku a ten člověk čekal několik měsíců,než se jiná pojišťovna uráčí mu auto uhradit z pov.ručení pachatele+byly tam obrovské polemiky o amortizaci(3 měs staré auto)....přitom na rozdíl ode mne nic nezavinil...
    Slovo pachtel píši,že i já jsem byl v protokolu uveden jako "pachatel",za což se policista omlouval,ale takový mají formulář.
  • 00 Reagovat !

foto

05.03.06  07:37

« Bez nadpisu

To já platím skoro jednou tolik,15.000 a to v tom ani není přední okno,zdá se mi to dost a štve mě ta spoluúčast,platím tak vysokou pojistku,ale když mi někdo ukopne zrcátko nebo světlo,tak mi nedaj nic :'-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…