SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto Swordfish76

Swordfish76 23.09.07  21:04

« Prvni problemek

Tak mi u mého Swiště přestala svítit polovina osvětlení ovládacího panelu klimatizace, asi prdla žárovička. Kouknu do manuálu co a jak a pak to stejně odvezu do servisu ať se postarají, je to stále v záruce ;-) Najeto 40.000 km !
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.09.07  11:26

« dead-lock x bezklicove zamykani

Nejak se mi nedari pouzit funkce dead-lock v kombinaci s bezklicovym odemykanim, mozna to jen nechapu.
    Melo by to snad fungovat tak ze pokud je auto odemceno (vsechny dvere) tak potom po dvojim rychlem stlaceni by se auto melo zamknout s funkci dead-lock.
    Zkousel jsem to nekolikrat. Autu v pohode prvnim dvojstiskem odemknu vsechny dvere, ale kdyz chci opetovnym dvojim stiskem auto uzamknout probehne zamceni a hned nasledne odemceni. Auto muzu zamknout jen jednim stiskem ale to se pak neaktivuje dead-lock. Mate nekdo podobny problem nebo delam neco spatne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.09.07  09:04

« Re: superr

Jasny asi mas pravdu, ale s tim trabantem bych zase az tak jisty nebyl, viz. :)))
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.09.07  14:53

« Re: superr

2 emko:povím ti tajnou věc a nešiř to,prosím,nikde dál:po 150 km nevrzal ani starý Trabant,ani Š100-105,když byly nové....Třeba se ne-dočkáš.Zaujaly mne jízdní vlastnosti:v čem,resp. vůči čemu jsou lepší-nějaké srovnání by to chtělo,např. jsou lepší, než BMW1 atd...OK? :-! Jinak jízdní vlastnosti a velikost auta(osobního)nejsou v matematické vazbě,nebo-li,dokáži si představit stejně malé auto a o poznání lepší jízdní vlastnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.09.07  20:43

« superr

Cau, asi to tu uz nikoho zajimat nebude ale musim to proste napsat :-)
    Konecne mam Swiftika, 3dv GLX.
    Mam najeto zatim jen 150km ale prvni dojmy jsou naprosto super, zatim jsem nepozoroval ani zadne vrzani plastu nebo dalsi neprijmenosti ... snad to vydrzi. Pred tim jsem vlastnil ojetinu, ale pomerne velkou s vykonym motorem. I kdyz je Swift o hodne mensi zda se mi ze jeho jizdni vlastnosti jsou nesrovnatelne lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.09.07  18:03

« Re: Hukot

Zdar, o víkendu jsem přišel na prasklý ozubený odlitek na poloose u řidiče. vem si rukavici... zkus vytocit volant na plny rejd, pak se rukou dostanes za disk. jesli je to prasklé jako u me, tak rukou ozubenym koleckem volne otocis nebo posunes po poloose. drhne to o senzor na ABS..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.09.07  17:54

« Re: Porucha ABS

Práve som pozeral obe kolesá, ale ozubené kolesá zatiaľ nie sú voľné. Uvidím ako často sa bude ozývať to pískanie. Vďaka za radu, aspoň viem možnú príčinu pískania ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.09.07  17:22

vem si rukavici... zkus vytocit volant na plny rejd, pak se rukou dostanes za disk. jesli je to prasklé jako u me, tak rukou ozubenym koleckem volne otocis nebo posunes po poloose.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.09.07  16:17

Mám nového Swifta od 07/2007 a približne pred týždňom sa mi objavilo slabé pískanie. To pískanie netrvá stále, občas sa mi objaví pri rozjazde alebo aj počas jazdy. Zatiaľ tomu nevenujem pozornosť, počujem to len keď nemám zapnuté rádio. Včera, keď som odchádzal z parkoviska sa pri točení volantom ozval od kolies podobný zvuk, ako keď sa dostane kameň medzi brzdový kotúč a kryt.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.09.07  14:26

« Porucha ABS

Zdar, o víkendu jsem přišel na prasklý ozubený odlitek na poloose u řidiče. Nejdřív se to projevovalo slabym pískáním při pomalé jízdě. Později cca 14 dní - když jsem pomalu otočil kolem, drnčelo to o senzor ABS jak rechtačka, tak že jsem ho radeji rukou rozlomil a sundal. V servisu mi řekli, že je kvůli tomu nutné objednat celou poloosu, protože je tam díl nalisovaný, ale pak z nich vylezlo, že se tam hodí i z Inise. Cena poloosy swift 10,5 tisice. Mám najeto 37600km - zakoupeno 12/2005. Zatím řešeno v záruce, ale kdyby bylo po... docela by mě to nasr. Nemáte někdo podobný problém s pískáním :)?
  • 00 Reagovat !

foto Swordfish76

Swordfish76 18.09.07  15:07

« Pár informací o Swiftu

Včera jsem v rámci pracovních povinností navštívil jednu českou firmu, která vyrábí cca. 25 dílů na Swifta a také na SX4 - všechno jsou to plastové pohledové díly do interiéru = kryt sloupku řízení, kryty A, B a C sloupků, části palubní desky, např. vlevo od volantu atd. Prý už také pracují na nástupci Swifta, který se bude prodávat od roku 2010. A co se týká čísel - v současnosti se vyrábí cca. 90.000 Swiftů ročně (v Maďarsku), čísla trochu klesají, ale kapacita závodu v Esztergomi se zvyšuje o třetí směnu a také víkendové směny, aby stíhali i výrobu Suzuki SX4/Fiat Sedici, protože ten se prodává daleko lépe než se očekávalo (90 tisíc ks ročně vs. 60 tisíc původně plánovaných). Zároveň v následujícím měsíci končí výroba Suzuki Ignis.
    Až si poškrábu něco v interiéru, tak vím, kam zavolat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Swordfish76

Swordfish76 10.09.07  12:25

« Re: tuning

To neni tuningova firma, ale je to prodejce aut Suzuki z Prahy. Ja mam od tamtud sveho Swifta. Maji take velkou prodejnu s autodily a auto prislusenstvim. Ta predni svetla vypadaji suprove, jen by me zajimalo, jestli maji homologaci. I ta cena je celkem rozumna.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.09.07  08:24

« tuning

Pozrel som na stránku suzukiswift [odkaz] a našiel odkaz na tuningovú firmu z Čiech [odkaz]
    Sú tam užitočné veci napr. športový podvozok (nastaviteľná svetlá výška a tuhosť). A celkom vkusné náhrady predných a zadných svetlometov.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.07  21:00

« svolavaci akce

Nevite nahodou nekdo jak je to se svolavacimi akcemi pro ted zakoupena auta? Pokud jsem objednal auto minuly mesic myslite ze uz jsou veci resene ve svolavacich akcich poresene nebo ne?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.07  19:17

« spolahlivost

Pre tých, čo ešte neboli na zvolávacích akciách: otvorte si tieto stránky, a dajte vyhľadávať "swift".

[odkaz]
    [odkaz]

Pre upokojenie: na týchto stránkach sú aj iné drahšie autá vyšších kategórií...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.07  21:51

« Re: Co vy a Swift????

Z práce jsem zvyklý jezdit ve všech dražších vozech jako je Vectra, Octavia, Mondeo. Swift je proti nim levné autíčko.
    To co mě mrzí na dílenském zpracování a menším odhlučnění, to mě vynahrazuje motor a podvozek. To co si mohu dovolit se swiftem je super. Není třeba kolikrát jet ani rychle ale stačí využít pouze toho že auto je maličkaté a krásně manévruje a drží stopu. A univerzálním odhlučněním je vždy autorádio. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.07  23:18

Ono je to asi takto: Každý človek inak vníma svoje okolie. Niekto viac pohľadom, niekto citom a niekto očami. A od toho je závislé aj jeho posudzovanie. Sú ľudia, ktorý si proste nevšimnú, že im niečo hrká v priehradke a sú ľudia, ktorým vadí aj padanie dažďových kvapiek na kapotu. Ak mal človek pred Swiftom hrkálku, tak swift je pre neho luxus. Ak ale mal niečo lepšie, tak to bude naopak. Swift je za tie peniaze zlaté autíčko. Ak chceme viac, musíme ísť do inej kategórie. ;-)

Aj ja som s dielenským spracovaním interiéru "najmenej spokojný" ;-) , ale to autíčko si to u mňa vykupuje dobrou dynamikou, dobrou spotrebou, krásnym zvukom motora, dizajnom...... >:D

Treba sa povoziť a podľa toho aj vybrať ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.07  22:49

abych pravdu rekl, po procteni diskuze me kvalita zpracovani zacala trochu desit vzhledem k tomu ze ted budu mit Swiftika taky. Pri zkusebni jizde jsem ale zadne problemy s hlucnym podvozkem, skripajicimi operkami nebo cimkoliv jinym nepozoroval.
    Mozna nejsem tak narocny a proste jsem to jen nezaznemal, ale kdo vi. Kazdopadne doufam ze to moc hrkat nebude :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.07  13:28

Alebo by som skúsil počkať na facelift ak veľmi s kúpou neponáhľate. Modernizáciou by sa mala zlepšiť kvalita. Ale to je môj názor, čo sa týka kvality, niekomu také detaily až tak veľmi nevadia. Najlepšie si je automobil vyskúšať a pozrieť a potom sa rozhodnúť. Celkovo som zatiaľ s autom spokojný, okrem toho spracovania žiadne vážne chyby.
  • « 00 Reagovat !

foto BigFoot007

BigFoot007 05.09.07  12:41

To som skusal aj ja. predajca ma odbil ze mozno v cechach ano, ale u nas nie, jedine tak modely s 4x4...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…