SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.06  09:16

« Bez nadpisu

to haya1: Posli mi e-mail, poslem ti Marcelinove fotky
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 29.03.06  08:46

« Re:

2 Haya1 : mozes mi prosim poslat e-mail, ...mozno mam blbu adresu...alebo som to poslal omylom niekomu inemu :*)
    Ale teraz som v praci a tie fotky mam doma - alebo skus poprosit kingkinga - ten ich uz dostal, nech ti ich preposle... :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

29.03.06  08:16

« Bez nadpisu

to marcelino: mi nic nepřišlo :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 29.03.06  08:15

« Re:

Som dost prekvapeny - cakal som, ze to bude dost tvrdsie, ale ani nie - asi mame kvalitnejsie cesty - citit najvacsi rozdiel v zatackach - 14"ky boli troska "plavne" - teraz na 15"-kach to sedi "motokarovejsie" a citit mensiu filtraciu nerovnosti... ono je to teraz este viac "rozkrocene" na ceste lebo 14"-ky mali ET45 a tieto 15"-ky ET38
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.03.06  07:50

« Bez nadpisu

To Marcelino: dakujem za foto. Na tych diskoch vyzera super! Predpokladam, ze na 15´´ je to trochu tvrdsie. Ake mas prve pocity po prechode zo 14´´ na 15´´ ?
  • 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 28.03.06  22:34

« foto Dezent F + Swift

Taaaak kooonecne uz aj ja som prezul na leto a mam 15" Dezent F a na nich pneu Toyo Proxes CF1.
    Foto sem neviem vlozit :roll: , takze mozem poslat aspon na e-mail, kto ma zaujem - zatial som poslal kingking-ovi. a tusim aj Haya1-ovi...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.06  09:55

« Bez nadpisu

To: Sedan - Já už přezul včera >:D Na těch 14" to bylo vláčný jak bábovka. Dneska jsem jel do práce a je znát, že na těch 15" to sedí líp, je to tvrdší. Ale už to alespoň vypadá jako auto :-) Btw. přehození kol v pneuservisu trvalo 10 minut a dalších 20 minut jsem strávil v družném rozhovoru jejich osazenstvem. Swift se jim strašně líbil, chtěli vidět motor a všechno ostatní, práce na ostatních autech stála a kecalo se >:D
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.06  22:30

« Bez nadpisu

Taky jste si všimli, jak Swift na zimních teď při 15 st. změknul? Jakobych měl najednou místo 15" tak 14" kola... Asi už budu muset přezout na letní.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 27.03.06  21:39

« Re: Re: To: Marcelino

no tak to je pech... :roll: tak disky im proste nedoviezli a budu az zajtra... jedneho by porazilo ... som si ich mohol objednat pred tyzdnom na internete a vysli by ma lacnejsie aj s pneumatikami... >:-[] ... len sa mi videlo dlho cakat 10dni... no a tak cakam uz "len" 8 dni... :roll: bohovsky sa mi to oplati - o 2 dni skorej a o 2tis. drahsie... :?
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 25.03.06  05:51

« Re: To: Marcelino

No mna asi drbne... grrr... :roll: tak disky Enzo H bohuzial nie su a podla zistenia budu az v maji !!!!! >:-[] :roll: hlavne ze ich ma kazdy obchod ako akciovy tovar za super ceny.... kurna ... tak som s musel vybrat ine disky - mal som na vyber "Alessio F1"(7x15) a "Dezent F"(6,5x15)... tak som si vybral Dezent F - akurat ma stve, ze sa mi to zase predrazi... povodne mala byt cena za Enzo H 2950,-Sk a teraz tie Dezent F ma vyjdu az 3300,-Sk a to som uz ukecal zlavu z 3700,-Sk...
    ...je ten nas motorizmus drahy"konicek".... ale co uz, ved boli casy, ked som za trosku kvalitnejsiu "audio video stereo zostavu + TV" vyhodil takmer 100tis.Sk - a to islo len moje narocne usi... ale u auta ide casto o zivot, takze netreba prilis setrit ze,... ? ...no hlavne si to musime vediet zdovodnit... ;-) :idea:
    cize prezut pojdem az v pondelok 27.3. - potom mozem poslat nejake fotky mojho milacika...(myslim Swift samozrejme ) ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.06  13:00

« To: Marcelino

Ahoj. Tak uz je Swift prezuty? Nemohol by si mi poslat fotku Swifta na novych diskoch? Dakujem
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.06  08:41

« Bez nadpisu

moje žena říká, že nejlepší na autě je právě to bezklíčové ovládání ;-)
    no a jinak včera jsem si udělal takovou 800 km cestu Ostrava-Budějovice-Ostrava a fajn se svezl, v autě jsme byli tři, jedna cesta včetně tankování 4 hodiny, na dálnici i okresce mě moc aut nepředjelo ( do kopečka je třeba dát čtverku, ale ta vytočená na 6000ot jede 175 tachometrových ), spotřeba 9/100. Ale byl to fičák ;-) :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.06  10:14

« Pneu

To IT: Ty originál letní 185/60 R15 jsou Good Year NCT 5. Kouknu jaké bude počasí a asi taky pomalu přezuju. Zase to bude vypadat jako auto >:D
    To Marcelino: To bych řekl, že jsi šetřil na nesprávném místě! ;-) Teď po zimě můžu plně potvrdit, že zaplatit těch 25.000 Kč a koupit nejvyšší výbavu GLX byl velmi dobrý nápad. Vyhřívané sedačky byly k nezaplacení, dobře se zvyká na systém zamykání bez klíčku.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 23.03.06  09:12

« Re: Re:

Na jesen planujem kupit manzelke auto a vyber sa zuzil viac menej iba na Swift. O inej vybave ako GS ani neuvazujem. Ten priplatok nie je az taky vysoky oproti vybave navyse
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 23.03.06  08:35

« Re:

IT dik moc.
    Pneu som kupil Toyo Proxes CF1, teda presnejsie objednal - zaplatim az zajtra , ked pojdem prezut - uz budu nachystane aj s novymi diskami Enzo H.
    Len dufam, ze nebudem lutovat - je to dost drahy spas... 2950,-Sk disky + 2550,-Sk pneu = spolu 22000,-Sk co je pre mna "palka jak svina" ...
    ...normalne mi je luto, ze som si nepriplatil tych 35tis a nekupil rovno GS vybavu - 15"pneu aj elektrony uz by som mal a kopu dalsich uzitocnych veci ... 8 airbagov, vyhrivane sedacky, hmlovky, bezklucove zapalovanie,... ach... :roll: zda sa, ze som setril na nespravnom mieste... :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.06  22:33

« Bez nadpisu

to Marcelino:zdravím SK ;-)
    Teď jsem si vzpomněl na tlak,takže přední/zadní podle štítku:
    230/210 kPa - částečné zatížení a
    230/260 kPa - plné zatížení pro 15" kola
    U nás to jezdí pouze s řidičem,teda řidičkou,plné to asi nikdy nebude,ale foukal jsem letní na:
    230/230 kPa - kompromis pro případ,že by se něco málo někdy naložilo...
    Celkem se to osvědčilo(myslím tlak v zadních).Bude to trochu tvrdší a možná se něco málo ozve od podvozku.Méně se to naklání v zatáčce a trochu lépe brzdí.
    Co jsi koupil za pneu?
    Z továrny tam jsou nějaké Good Year,typ nevím,leží v servise,ale zdály se být docela dobré. Sucho,mokro,odovod vody v kolejích,tiché, jen tak narychlo.
  • 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 22.03.06  10:29

« hustenie pneu R15 185/60

Zdravim, tak v piatok odkladam 14 plechace s zimnymi Bridgestomni R14 165/70 a prezuvam na 15 disky (Enzo H) pneu R15 185/60 ale mam problem :roll: na dverach som mal vyrazene potrebne hustiace tlaky pre pneu R14 165/70 ALE teraz na R15 185/60 neviem ako to nahustit... :roll:
    Takze prosim majitelov vozov, ktory mali uz z vyroby pneu R15 185/60, aby boli taky laskavi a napisali mi , ake maju uvedene pozadovane plniace tlaky DAKUJEM
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.06  20:34

« Bez nadpisu

K těm diskům: zežloutly pouze přední a na místech, kam odlétává bordel z destiček - tj. není to od soli, ale spíš od destiček. Každopádně dealer (Canocar) se k tomu postavil jako chlap a zdá se, že to vyreklamuju. Jedu tam na servis tak za 14 dní, až budu mít jistotu, že zima je pryč a rovnou přezuju na letní. Navíc bude řešit vrzání předních tlumičů a nějaké to vrzání v interiéru.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 12.03.06  16:36

« Alu disky

Ked sme u tych Alu diskov - prezeram internet a nasiel som najlacnejsie na www.nejlevnejsipneu.cz Al disky AEZ, DEZENT a pod. v cenach od cca 2700,- az 3500,-Sk
    Tak ma napadlo, aky disk by bol vhodnejsi vzhladom na snahu o co najnizsiu vahu a najvyssiu pevnost a odolnost pri narazoch na tych nasich Slovensko-Ceskych "tankodromoch" - ci tie klasicke 5-lucove s pomerne masivnymi ramenami, alebo radsej 8 a viac lucove s hustejsimi ale tensimi ramenami... :?: vid porovnanie:
    5lucove Enzo H: [odkaz]
    vs. 10-lucove DEZENT N: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.06  11:40

« Bez nadpisu

Hm,před týdnem jsem se"dotkl" majitelů Mazdy3.Neúmyslně,ale to je jedno. Jen se mi jako majiteli "japonce" opět potvrzuje,že to flinkají všichni a je jedno,jestli je to vyrobeno v Japonsku,Maďarsku,Turecku,Francii,Španěl… Británii.
    Já jsem to obul na plecháče,lité nejsou ani doma,tak nevím,jak vypadají.
    S tou žlutou barvou-zcela v nadsázce,třeba to souvisí s pletí konstruktérů ;-) No ne,vážně: asi se vloudila chybička při chemickém složení materiálu,co jiného to může být?
    Už jsem zvědavý,jak dopadne reklamace.Třeba potěšíme Toma69 z Mégane.Uvidíme.Budou se cukat,je můj odhad.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…