SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

27.04.06  10:20

« newSWIFT

To IT+Marcelino: no nakoniec som nasiel na poslednu chvilu vo Zvolene a za tu istu cenu, a nove:) takze mi odpadli starosti. S tou zlavou je to vraj od buduceho tyzdna,tak mi to dal uz teraz tzn. ze 420tis GS verzia.
    Ta povodna predvazacka bola tiez za 420tis, zo 4tis km a bez vyhriev.sedadiel,ze vraj pre spanielsky trh:) kde to nepotrebuju,tak som sa teraz pobavil ked som sa dozvedel ako to funguje...
    Dal som si zalozit aj bocne listy, je to pekneaj prakticke sa mi zda.A samozrejme aj zasterky, ponukol mi neoriginalne ale podobne za 89sk:) tak som rad. Tak ta mdnes idem, a snad vam uz napisem prve dojmy:)
    Ako ste s tym jazdili ked bol SWIFTik novy? resp. ako je ho najlepsie zajazdit?
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 26.04.06  22:57

« Re: ahojte swiftaci

vitaj v "klube" ;-)
    ak neboli predvadzaci jazdci moc "divokí" hned po studenych startoch, tak to bude vpohode...
    apropo, mozes prezradit aka bude vysledna cena ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.06  20:04

« Bez nadpisu

flie...:delší to nešlo?
    Tak vítej v klubu. Otázku kladeš 5 minut po 12.hod. Měla být předem.Teď už je to jedno. Bude to zajeté. Jak s tím kdo jezdil,těžko říci. Snad to nehonili moc studené.
    U nás v ČR na ně mají slevy i na nové.
    259.900 + klima zdarma pro základní model
    299.900,- v plné výbavě, vše 5D
    Takže zde bys asi koupil lépe a nejeté.
    No co, už to asi nezměníš,takže se tím nezabývej,co by bylo kdyby... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

26.04.06  09:20

« ahojte swiftaci

Ahojte, verim ze dneska-zajtra sa mi podari pridat do vaseho klubu s novzm swiftikom...:) chcem sa este opytat ci nahodou niekto nema skusenosti s predajcom v Trencine. Mam tam zejednanu predvadzacie vozidlo...sice 4tis km,ale dobra zlava na GS verziu. Co si o tom myslite? predsa len predvadzacie vozidlo...Dakujem Pepe
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 25.04.06  00:51

« Re:

no tak som skusil to sedadlo "rucne" pokmasat a cudujem sa ale naozaj to ide pohnut o par mm. Hm, tak som sa dnes na to sustredil aj pri jazde a podarilo sa mi spravit min 3 prudke manevre - zatacky do kopca, kedy sa spod sedadla ozvalo "puknutie", akoby sa posunulo do nejakej polohy, kde to zacvakne, ale napocudovanie som necitil "podzadkom" zadny pohyb, ale kedze to puklo, tak sa to nepatrne musi hybat aj pocas jazdy, len je to tak maly pohyb, ze ho necitim, iba pocujem to "puknutie".
    Budem to dalej sledovat a ak sa to nahodou zhorsi, tak ze ten posun budem aj citit, tak vam dam vediet...
    Apropo, neviete niekto co mi tam naliali za olej - ten "selenia K" - co to je za olej ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.06  14:44

« Bez nadpisu

Lubos1: informaci mam ze stejného zdroje, ale nikdo mě ohledně toho eště nekontaktoval..co se Suzuki týká, bratři z východu jsou napřed >:D
    all: na 2. Swiftu je to s tim sedadlem stejné..pokusim se na to soustředit, jestli jestli se to viklá i za jízdy nebo ne
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 23.04.06  10:42

« Re:

[odkaz]
    zvolavacka uz funfuje, potvrdil mi to kamarat, ktoremu uz bolo dorucene pozvanie zo Suzuki
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.04.06  20:38

« Bez nadpisu

Tak sem si cvičně zkusil jak sou na tom sedadla - řidičovo má vůli cca 3mm (těžko se odhaduje), spolujezdcovo se ani nehne (pollo to popisuje navlas stejně) Nicméně já sem za jízdy pohyb sedadla nezaregistroval (najeto ale zatim lehce přes 600, mezně sem nebrzdil - je možný, že to vadit teprve začne). Na druhém našem Swiftu sem neměl možnost to vyzkoušet.
    Co se týká vrzající spojky - údajně bude svolávačka na auta vyrobený za posledních 12 měsíců (nevím ale, jestli je problém jenom to vrzání nebo je v tom toho víc)- výměna spojkového válce by to měla být (mam ale dojem, že prodejce řikal, že to už zkoušeli měnit a nepomohlo to) Počkám na oficiální vyjádření importéra a pak budeme řešit.
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.06  07:19

« Bez nadpisu

Tak zástěrky nainstalovány,proti mým předpokladům ani nebylo třeba oddělávat kola,jen rada pro ty,kteří si budou gumový zástěrky dávat sami,u předních je třeba vyvrtat jen dvě krajní dírky,přišroubovat a tu třetí díru odhadnout,je to zhruba centimetr vedle než je na nich vyznačeno.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 20.04.06  15:24

« Re: olej

mne tvrdili, ze prehliadka sa predrazi, pretoze presli na Castrol. Napokon som mal na ucte 4l SELENIA K , ci tak nejako - co to je za olej :?: stal vyse tisicky... musim si ten ucet poriadne pozriet, ale cela prehliadka ma vysla ovela menej ako hovorili - nauctovali mi len cca 2300,- Sk
  • 00 Reagovat !

foto

20.04.06  15:15

« Bez nadpisu

tož jsem ženě přezul ze zimních 14 na původní letní 15 a koukám, že se mi zdá, že to má menší rázy od podvozku než na 14, zvláštní, že? :P Jinak pojedu na garančku 15 tkm a olej si beru svůj s sebou, máte někdo zkušenost, jak se na to v servise tváří? :roll: Suzuki ČR s tím nemá totiž problém ( konzultováno ).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.06  14:48

« Bez nadpisu

Tak jsem vcera cestou z prace vypnul radio (prestoze pekne hrali :-) ) a jal jsem se poslouchat zvuky, pazvuky a jine projevy meho vozitka. Po 15 tisicich ujetych kilometru me zajimalo, kde co vrze, praska, loupe apod. A vysledek ? Uz delsi dobu me iritoval nejaky vrzajici zvuk vychazejici jakoby z prave zadni strany. Vcera jsem pachatele objevil, byla to viklajici se operka hlavy spolujezdce. Pote, co jsem ji malinko zasunul niz, pazvuk se uz neozval, nicmene operka se vikla dal. Dalsi pazvuk vychazel z pristrojove desky, ale ten byl jednoznacne identifikovan - osvezovac vzduchu umisteny na vydechu ventilace. Zkousel jsem i sedadlo ridice, vzhledem k predchozim zjistenim nekterych z vas, ze se vikla. Moje sedadlo ridice je v pohode, nevikla se, je pevne ukotveno. Ani v zatacce, ani pri brzdeni nepocituji, ze by se sedadlo hnulo, byt jen o milimetr. Jedine, co se vikla jsou obe predni operky hlavy, coz mi trochu vadi. Dalsi zvuky, ktere se objevuji: Kazde rano mi pri nekolika prvnich brzdenich skripou brzdy, po tretim ctvrtem zabrzdeni ci pribrzdeni to prestane. A je jedno jestli je sucho nebo mokro, dela to vzdy. Stejne jako obligatni vrzani ulozeni prednich tlumicu - mam u baraku dva retardery, takze to muzu sledovat denne - rano to vrze, kdyz jedu vecer zpatky uz to nevrze.
    Jinak je v aute celkove ticho a jine zvuky se pravidelne neobjevuji. Pri jizde po kvalitni silnici je auto absolutne tiche, vcetne motoru. Pri jizde po Praze - koleje, vymoly, spary atd. se vzdy auto oklepe, ozve se hlavne podvozek, ale jinak pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 20.04.06  08:30

« Re:

No tak som sa na to dnes rano pozeral a su fakt rovnake. Ale v mojom pripade bola rovnaka aj cena - objednaval som presne podla kodu, ktory bo uvedeny v "nemeckom" katalogu doplnkov.
    Naozaj nerozumiem, preco by koli 2 srobom ma byt cena vyssia o 200,- Kc :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

20.04.06  04:51

« Bez nadpisu

Marcelino,tak jsem rozbalil i ty druhé zástěrky a podle návodu jsou fakt jedny přední a jedny zadní,rozdíl je akorát v tom,že do předních se vrtají 3 dírky a do zadních 4,jinak úplně stejný,takže rozdíl 200 kč je mi záhadou :idea:
    Už to mám,u těch zadních jsou 2 šroubky navíc >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 19.04.06  23:09

« Re:

cena bola rovnaka :!: , ale ci su aj fyzicky rovnake, to netusim - navonok su zadne dlhsie, ale zas predne mozu byt osadene hlbsie v blatniku - skusim sa zajtra lepsie prizriet.
    Sice som ich drzal v ruke, ked boli este zabalene v sackoch, ale vtedy som si to vobec neuvedomil... :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.06  21:25

« Bez nadpisu

Marcelino,nevšiml sis,jestli je mezi předníma a zadníma zástěrkama nějakej rozdíl? Já si je včera koupil,podle paragonu jsou přední za 600 a zadní za 800,ale jsou úplně stejný,takže mě dali ty jedny omylem nebo jsou stejný?
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 19.04.06  09:15

« Re:

Ten pohyb sedačky je asi normální, mě to dělá taky, ale nikdy mi to nevadilo. Neřeším.
    no vzhladom k tomu, ze mne to nerobi a aj IT to ani nepostrehol, tak to asi nebude normalne, ked sa to posuva aj pri brzdeni a akceleracii az o pol cm :!: :?:
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.06  08:17

« Bez nadpisu

Ten pohyb sedačky je asi normální, mě to dělá taky, ale nikdy mi to nevadilo. Neřeším.
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.06  04:46

« Bez nadpisu

pla,v úterý jsem do servisu objednanej,tak uvidím,mě se ta vůle zdá větší jak milimetr,a fakt je to nepříjemný,při rozjíždění,prudkým brždění a i zatáčkách. A nepotřebuje to nikdo projíždět,pokud chytny za opěradlo a zatlačím k sobě,tak se sedačka v zadní části asi o půl centimetru zvedne.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.04.06  00:41

« to Pollo> Sedacka se hybe

Ahoj,
    konecne se ozval nekdo, kdo ma stejny problem. Byl jsem tam s tou sedackou.
    Je to nejak spatne ukotvene v tech lyzinach.
    Jedu a v zatacce to cvakne a tak o milimetr se to v tom hne. Totalne me to stve. Prijel jsem tam, chlapek s tim jel a pak mi rekl,
    ze je to v norme.
    Nechal jsem to bez odezvy, protoze to delali v ramci vymeny te hadice, co nas svolavali, ale totalne me to toci.
    Dik moc za info, dodalo mi to novou odvahu a zajedu tam znova, asi jim to budu muset ukazat sam.
    Dik PLA
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…