SUZUKI SWIFT

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 23.05.06  21:59

« Re: Re: Re:

sporťák- ono ten zodraný kotúč je nafotený v "Auto žurnal"-e - to je slovenský mesačník - netuším, či sa dováža do ČR. V SM im slape Swift tusim bez problemov...
    Ozaj skoro som zabudol - tak Bosh uz robi sterace aj na novy Swift >:D super, musim pozriet u nas v SR, ci niekde nebudu mat, lebo tieto moje povodne uz tiez dosluhuju 8-s ...neviete co by stali "original" Suzuki stierace ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  13:55

« SWIFT-TUNING

Přišli mi fotky nového swifta v tuningu [odkaz]
    pěkný. :!: :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  13:47

« Re: Re:

To Marcelino: Na té preventivní výměně jsem byl asi před dvěma měsíci. Tenhle zvuk jsem dneska zaznamenal poprvé. Budu si asi muset koupit SM, ten poslední jsem nečetl, takže se podívám, jestli to nebude něco podobného, co tam popisují. Nechám to prohlédnout v servisu a uvidím, co najdou.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 23.05.06  12:06

« Re:

hmm, zaujmave to s tou 4-kou to mas blbe 8-s , toto ja nastastie nemam problem :-! - aj spiatocka - tu som spozoroval, ze ak sa snazim "rychlo" zaradit spiatocku, tak je to obcas problem, ale ked sa neponahlam a radim ju pekne pomaly "s kludom anglicana", tak vzdy ide naprvy krat a bez akychkolvek pazvukov. ale pri rychlejsom zaradeni spiatocky, hlavne rano po dlhsom stati sa ozvu pazvuky "ratania zubov" 8-s , ale ak to robim pomaly, tak pohoda - NO PROBLEM :-!
    tie brzdy - uz si bol na tej "bezplatnej preventivnej vymene" komponentov spojky ci aj brzd... teraz testuju dlhodobo Swift vo viacerych casopisoch (tusim SM, Autojournal,...apod.) a u jedneho z tychto Swiftov sa po 15tis.km objavil zodrany brzdovy kotuc - tak ho vymenili bezplatne s tym, ze to bola ojedinela vada materialu - kotuc bol evidentne asi prilis mäkky... :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  11:24

« Bez nadpisu

Tak jsem dneska zajel do firemní podzemní garáže a jak je tam naprostý klid, tak bylo slyšet, že mi něco někde u auta dře, odvisle od rychlosti. Podle zvuku bych to tipoval na brzdovou destičku, která se dře o kotouč. Asi se nevrací. Zkusil jsem prudce zabrzdit, ale zvuk se ozýval dál. Budu to muset nechat zkontrolovat. Dostal jsem zprávu, že před týdnem otevřeli dealerství aut Suzuki i u nás na Kladně, včetně servisu, tak to prubnu. Jinak včera jsem v Elitu koupil sadu stěračů Bosch na Swifta = sada 530mm se spolerem a 450mm = 655 Kč. Drahé, ale zato nádhera, žádné šmouhy, žádné vrzání a poposkakování. Ty podělaný Filsony už mi na auto nesmí. Doufám, že mi Bosche vydrží přes rok jako VALEA na předchozím autě. Stěrač na zadní okno je za 211 Kč, ale je to od SWF. Jen tak okrajově jsem se ptal i na střešní nosič THULE = včetně zámků je mají za 6.500 Kč !! To je darda !
    Mám najeto přes 16 tis. km, a stále mě zlobí řazení. Zařadit zpátečku napoprvé se mi snad ještě nepodařilo a mám i problém napoprvé přeřadit z pětky na čtyřku, když třeba potřebuju na dálnici rychle podřadit při předjíždění. Ta čtyřka tam nejde dát.
    Minulý týden jsem Swiště protáhnul a zkusil jeho maximální rychlost. Na dálnici z mírného táhlého kopečka jsem ho rozjel na tachometrových 195km/h, víc už nešel. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.06  12:30

« Bez nadpisu

tož ja, ale když s tím jezdí moja, a ta má klimu zafixovanou pouze na chlazení... :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  10:49

« Re:

Tož nehrčí. ;-) Ono to chce klimu občas zapnout-přece letošní zima si o to říkala sama-rosilo se přední sklo. Ale jinak 1 x za 2-3 týdny chvilku nechat běžet neškodí.Příště.
    5 stupeň mi nepíská.Přestalo to samo.Asi bylo blbé počasí či co... ;-) Třeba to přestane samo, fakt mi 5 tka 1 den hvízdala a je klid.Je to jenom stroj,ne?
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.06  10:35

« Bez nadpisu

tož přes zimu se nepoužívala klima a teď se mi zdá, že kompresor či co jak spíná tak nějak vrčí :?: a ještě v určitých otáčkách něco rezonuje pod autem nebo v motor. prostoru ( že by kat? ), máte někdo něco podobného? :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 19.05.06  22:04

« Re:

no uz vidim vsetkych 6 fotiek :roll: , ...nechapem, predtym isla len ta prva... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.06  16:59

« Re: peľový filter- swift/2005

Podle zvyklosti by mel byt v tele klimatizacni jednotky, nejak snadno pristupny pro vymenu, pristupny by mel byt z interieru pod palubni deskou nebo po demontazi prihradky spolujezdce.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.05.06  16:37

« peľový filter- swift/2005

Viete niekto poradiť,kde majú swifty umiestnený peľový filter?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.05.06  20:12

« Bez nadpisu

Dotaz: Nijak jsem nespěchal, kolona, rovinka, šoupnu tam za 5 a při rychlosti 80-90 jakési pískání, možná dřív nevšiml, nevím...mělo to 2 tis. ot a víc.Při 100 a víc to nebylo slyšet,už se ozývá aerodyn.hluk.Že by ložisko převodovky?**va,japonec. Nemyslím, že při 90 tce a na rovince, nebo v klesání je za 5 nějaké drama. Řemen to nebude,ve stejných otáčkách na jiné stupně to nedělá. :'-(
    Obecně to auto jezdí spíš hodně svižně od počátku,ať nepíši fofrem,od nějakých 1000 km hodně svižně.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.06  10:57

« Bez nadpisu

To Marcelino: ja ich tam mam 6 :roll:
    To Sporťák: hmm take 16-stky by bodli
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.06  08:26

« Bez nadpisu

to IT: já v tom Magnatecu 5W40 nevidím jediný problém, prostě dobrý olej 8)
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 13.05.06  15:11

« Re: foto

Polmo, je tam len ta jedna fotka, alebo ich je viac... :?:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.06  12:19

« Bez nadpisu

To Polmo: Clovece, vypada to zvlastne, ale pekne. Me to spis pripada, jako by to byly 14" kola. Kdyz jsem videl Swifta na tech originalnich kolech, co je maji v katalogu doplnku, tak vypadaly o dost vetsi, a to tam taky meli pneu 195/50 R15. To je asi tim designem. Ale jinak ta cerna barva auta je moc pekna, jen je na tom vsechno videt :-( Mel jsem predtim cernou Hondu Accord Coupe, a neustale to bylo zadelany, proto jsem bral Swifta v cervene :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.06  21:36

« Bez nadpisu

tak tu je par fotiek jak som slubil :-)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.06  19:06

« Bez nadpisu

teraz som precital aj zopar inych clankov a tam zase pisu nieco na stil Hayu1 tak teraz fak neviem co je lepsie ono bude asi najlepsie trafit sa do rozmedzia udaveneho vyrobcom. :roll:
    to IT:
    v prirucke to je asi takto :
    mal by patrit do triedy kvality SG SH SJ SL
    Pri teplotach pod -20C doporurucuju SAE 5W-30
    Odporucane oleje znacky Shell
    Helix Ultra 5W-40
    Helix Plus 10W-40
    Helix Ultra 0W-40
    Helix Ultra AG 5W-30
    Helix Plus AH 10W-30
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.06  18:18

« Bez nadpisu

Oleje: takže Castrol Magnatec 5W40 by měl splňovat vše,co se žádá...návod je stále mimo dům, takže netuším, co je tam o oleji napsáno. Mrkněte se někdo.Pro benzín, 1,3.Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.06  17:10

« Bez nadpisu

co s tym maju teplejsie leta auto udrzuje stalu teplotu a ked ho aj prehrejes tak na nejakych 120C a to "neni" teplota! a 8000ot\min su neni otacky nato aby to "30" nedokazala dokonale mazat!!!
    0w40 neni moc idealny olej :
    "Větší rozdíl a vyšší viskozitní index znamená, že změna viskozity s teplotou bude menší. V praxi se u některých spotřebitelů vžil dojem, že čím je tento rozdíl větší, tím je olej lepší, protože lépe maže. Naopak, výroba takového oleje znamená, že se musí použít větší množství polymerních modifikátorů viskozity, které při provozu oleje degradují (střihová nestabilita) a zhoršují se viskozitní vlastnosti oleje. Oleje, např. SAE 10W-50 či 10W-60, jsou určeny pro motory soutěžních vozů, které jsou tepelně velmi namáhané, zejména díky vysokým otáčkám motoru. V motorech, i s turbodmychadlem, s běžnými nebo i mírně zvýšenými otáčkami je použití těchto olejů zcela zbytečné." :-! 8)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…