SUZUKI SWIFT
Co hovorite na ponuku predajcu Swift GS s klimou za 399 tis. Sk ?
Zda sa mi to nejaka podozriva zlava od predajcu ? Je to v ramci akcie klima zadarmo a na to este jeho zlava. Nie je to ziadny znamy nic. Je to vlastne model za 449 tis.. Navyse to ponukol sam bez nejakeho prehovarania... -
"-- skrytý --" 29.05.06 10:24
Tak jsem navštívil dealera Suzuki na Kladně, má otevřeno teprve týden. Má tam moc pěkně upravenou SX4, s nějakým sportovním kitem, prahy, lemy blatníků atd., fakt je to moc pěkný auto. Ptal jsem se hlavně na střešní nosič na Swifta a dostal jsem dobrou zprávu. Prý už ten nosič vyrábí i Neumann a cena by měla být někde těsně pod 3.000 Kč, včetně zámků. Musím to ještě okouknout, jestli to má atest, jak to vypadá atd., ale pokud to bude OK, tak je hned objednám, protože to je super cena. Originál Suzuki stojí 5.200Kč. a Thule stojí 5.500 Kč. -
"-- skrytý --" 27.05.06 10:21
« Re: stěrače
U Valea pry nelze vymenit gumicka, zatimco u Bosche ano. Takze Valea muzes po roce vyhodit. -
"-- skrytý --" 26.05.06 20:04
« stěrače
Bosche jsou strasne drahy, pouzivam Valeo Silencio X.TRM , je to stejna technika jako aerotwin(mysleno sterac bez klasicke konstrukce) jsou daleko levnejsi a fungujou bezvadne. nevim jak v zime, to jsem nezkousel a jsou skoro na vsechny auta...je to jenom o uchyceni -
"-- skrytý --" 26.05.06 18:40
« Re: Re: Re: Re: Bosch sterace
apropo ake gumicky sa ti osvecili ?
No to ja nevim, ja prijdu do autodilu vytahnou dve gumicky za 25 Kc/ks a ty tam dam. Vydrzi stejne jako original Bosch, ktere jsem mel z vyroby.
Ted jsem koupil nejake grafitove za 20Kc, ale jeste je na aute nemam. -
Marcelino 25.05.06 15:53
« Re: Re: Re: Bosch sterace
no kukam na ten server autodily, ale hlada sa tam pekne nahoubeles 8-s ...
apropo ake gumicky sa ti osvecili ?
ono u tych aerotwinov vidim hlavnu vyhodu v zime, ze vam nezamrznu pocas jazdy ziadne pohyblive casti na ramienkach, takze mate stale rovnomerny pritlak 8) -
Marcelino 25.05.06 08:56
« Re: Bosch sterace
zdar, tak som si postahoval katalogy Bosch a "novy" Swift tam vobec nie je ani u "obycajnych" stieracov, nielen u Aerotwin :'-(
Smola je ze tie Aerotwin musia byt tvarovane presne na dany typ auta, takze riesenie by bolo najst auto, na ktory Bosch vyraba Aerotwin a ma podobne alebo zhodne rozmery :idea:
ale niekde som zazrel spravu, ze "cinania" uz falsuju aj Aerotwin, tak by bolo dobre vypatrat, ci sa nahodou nedaju dat na Swifta listy od "cinanov" = len zas aby to nebolo horsie ako klasicke sterace... -
"-- skrytý --" 24.05.06 16:12
Federer: Mně to už přestalo,jen jeden den a pak ticho.Aerodyn.to není.Dokonalé auto se opravuje samo >:D
Gogo: Asi tak nějak ;-)
Ono to bude všude +/- stejné.Běhají kolem člověka než koupí a vyjede,pak nastupuje OZ a stand. dohadování se s nimi + poslouchání, že je vše OK.
Tom 69 absolvuje u Mégane to, co jiní a jinde též,jen jde o to, jestli to lidé přiznají nebo ne. Někdy nepřiznají.
Mně stačilo,když uvážím, kolik se prodává jednoho modelu jedné značky co jsem kdesi četl, už se tam ani nedostanu,ale stihl jsem to celé pročíst před zaheslováním a registrací(asi bych neprošel s registrací, navíc je nefér se reg. někde,co člověk nemá,to bych nikdy neudělal), nicméně třeba se problém u auta odstranil,ale podstatné je, že prostě byl. Jsou to jenom stále složitější stroje a proto je větší šance,že se něco vyvrbí,rychlý vývoj...a je na průser zaděláno. Víc bych v tom nehledal.
Ony i ty statistiky, když se nad tím někdo zcela vážně zamyslí, je jedno, jestli z 1000 prodaných je problém u 2, 4 nebo 7 aut.Stále je to dobré,tak co,pokud patříme mezi ty zbývající. Dokonalé nedělá nikdo. Kdo tomu věří že jo, je dost naivní. ;-)
Včera mi nabízel majitel prodejny Avensise,funglovka,před liftnutím,hyper cena,no,počkám ještě chvíli.Po 2 letech měnit nebudu.Ale to jen dokládá,jak mají všichni zájem prodat a i na Toyotu bezva sleva. -
"-- skrytý --" 24.05.06 09:26
To Marcelino: Jestli máš na mysli BOSCH AEROTWIN jako má třeba Octavia II, tak ty na Swifta namontovat nejdou, ptal jsem se na to, protože jsem je chtěl taky. Musel by jsi koupit celá nová ramena stěračů a vyměnit je, a pochybyju, že to někdo vyrábí, aby to sedělo na sklon a velikost předného skla Swifta. Kolik stojí originál Suzuki stěrače nevím, ale zjistím. Ale i kdyby byly levnější, tak budu kupovat BOSCHE nebo VALEO.
To kingking: Tak tohle jsem nezkoušel, vřdycky nahoru řadím po jednom stupni. Když podřazuju o dva stupně, tak jsem problém nezaznamenal. -
"-- skrytý --" 24.05.06 08:03
To Sportak: Ja mam zase problem so stvorkou, ked na dvojke idem na 5000-6000 otacok, tak priamo z dvojky tam stvorka zaradit nejde. Musim tam dat trojku a potom stvorku. Obcas sa to stane aj pri nizsich otackach, ked chcem zaradit stvorku z trojky. Spiatocku tiez musim vacsinou radit na druhy-treti pokus.
Co sa tyka stieracov, pri stierani mi zanechavaju flaky, ktore sa po asi 1-2 sekundach rozplynu. Myslite, ze by to mohlo byt stieracmi? Alebo je to mastnym prednym sklom?
Nebude to nahodou model 1,3 GL/AC? Na ten je podla stranky ceskeho importera Suzuki zlava 15 000. Tak by to potom aj sedelo.
Model GL nie je v plnej vybave. To je v CR model GLX. Na Slovensku sa takto plne vybaveny model nazyva GS.