Auto pro městský provoz - druhé v rodině
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oddie
No Prof měl konkrétně Korando KH Diesel s motorem Isuzu C223 s rozvodem OHV, objem 2238 cmł, výkon 39 kW (53 koní) při 4000 ot/min, točivý moment 130 Nm při 2200 ot/min. Bylo vlastně licence(kopie) Jeepu CJ5. Motory Mercedes se používaly až do novějších..... -
"-- skrytý --" 05.05.05 14:42
« Re: Re: Re: Re: Oddie
A Corvette bez čísel, jsem tam viděl válet se na bazaru... Mini Cooper "knedlík" mi ani nemluv, to se strašně líbí mojí mladý, kousek od bývalého bydliště parkuje jeden okolo r.86, ten je přesnej. Vždycky to chodila okukovat, když jsme šli kolem. Akorát po vysvětlení, že to má cenu cca dvojnásobku kombíka plus nějaká údržba, a že to už od pohledu asi nebude na běžné užitkové ježdění, naštěstí usoudila, že hobby auto zatím nepotřebuje. Fuj, jsem ale lakomec :D -
« Re: Re: Re: Oddie
Jo, PROF má tu Econoline už dlouho. On toho má víc, kulatýho Caprice, Visiona, Firebirda, Cherokee,Scramblera a nevím co ještě...JO, toho Ssang Yonga taky měl >:D Ta neohrabaná popelnice uhání tak, že jí na dálnici nestačej ani některý osobáky >:D
Já nejsem zastáncem vybrané značky modelu, to fakt ne. Vybrané třídy/kategorie už ano. Do Matizu nevlezu ani náhodou, to radši pujdu pěky :D -
"-- skrytý --" 05.05.05 14:23
« Re: Re: Oddie
No nekecej, ty sis konečně něco koupil? Tak to gratuluju... Jinak zaslepeným zastáncem jsi pro mě přímo ukázkovým. Nemám rád lidi, kteří jsou zaslepenými zastánci čehokoliv, ať je to nějaká značka, či jen kategorie aut. Naopak si vážím těch, co mají určitý nadhled, a ne jen milión předsudků a pověr, podle kterých je to jejich hvězda a vše ostatní sračka. Takových lidí je ale pohříchu málo, i mezi samotnými mechaniky je spousta zaslepených "značkařů" bez nadhledu. Jinak Profa klidně pozdravuj, to má furt ještě tu neohrabanou popelnci dobrou leda na srazy, co už jí nabízel víc jak před dvěma lety? Stejně se mi u něj nejvíc líbily ty dva malé džípky, s kterýma tam u nich hopsal po okolí, a hrozně se mračil, když jsem se mu smál, že propaguje ameriky v 8válc. benzínu a automatu, a přitom jezdí v korejském vozítku s čtyřválcovým dieselem v manuálu :D -
« Re: Re: Oddie
Oddie: To je dobry - internetovej odbornik na auta... >:D
Je fakt, ze kdysi jsem takovy benzinovy motory 1,6 povazoval za solidni kubatury, dvoulitr byl pro me fakt uz nadupana zrava kara... Dneska se mi dvaapullitry zdaj jako zakladni minimalni pricka motorizace..!:-)
Ale pokud jde o miniauta s levnym provozem, zda se mi optimalni kubatura do 1,3 maximalne. -
« Re: Oddie
Ono to klikání bylo a je k něčemu dobré....Auto mám, měl už jsem ho i loni....Nejde o odborníky, za odoborníka se nepovažuji, ale nejsem zaslepeným zastáncem, pro kterýho je vrchol Logan, Fabia, Getz apod. a kterej skáče tři metry vysoko že mu to žere 6 litrů a platí povinný ručení 1800/3500 Kč. Že to má takovej člověk velmi často na leasing a zaplatí ročně xy navrch, to už mu je jedno. A že na novým autě prodělá balík hned při nákupu.....Hlavně že ušetří, on si přeci ten horzný šestiválec nebo nedejbože osmiválec nemůže dovolit, dyt to žere 20 litrů vo*e a nejsou na to díly.... >:D Tak tohle jsou ti tvoji "odborníci" >:D :D -
"-- skrytý --" 05.05.05 13:22
« Re: Re: barrichello
Zadek: jinak mám takový neblahý pocit, že jedinej skutečnej velkoobjemář jsi na celém Motorcafé právě ty, a co do počtu celkem celkem vlastněných a vystřídaných aut všech velikostí zde s naprostým předledem vedeš. A možná i druhé místo bych si dokázal tipnout, hlavně od té doby, co sem už nechodí Prof >:D (za ním bych se vlastně taky moh někdy zastavit, už jsem jej po čertech dlouho neviděl...) -
"-- skrytý --" 05.05.05 13:17
« Bez nadpisu
Barik nemá žádné auto, své "zkušenosti" získává jen klikáním po netu. Jo, copak internet, to je něco, tam se najde "odborníků" s opravdovými "zkušenostmi" >:D No i když, třeba se to od loňska změnilo, a konečně si pořídil ono vysněné první - ale dost o tom pochybuju... -
prekladys 05.05.05 08:12
« micra Yaris
dneska už v podstatě ne, Yaris je výprodej. micra je větší (je na pomezí mini a malých aut) Yaris má zase supr litr, auto s ním lítá i od spodu líp, než o generaci starší 1,4ky. motor v mikře je subjektivně na úrovni korejce a hůř odhlučněný. Ale i tak jsou to nejdražší mrňousi.
Nebo staré áčko od MB jako předváděčku nebo z výprodeje? >:D :D