Honda FRV
« Re: ja ju mam
Mam predchudce - Stream 2.0, a musim rict ze jsem rad ze jsem sel do Hondy a ne do Zafiry. FRV bohuzel pro me chybi jedno misto. Zatim leju benzin a jezdim. Zda se, ze FRV ma o neco lehci prevody.
Hondu urcite ano. Moje osobni zkusenost je s Nissanem (Micra, Almera, Primera), Skodou (octavia 1.8T), Opel Vectra. -
« ja ju mam
ja mam asi mesiac hondu fr-v, verziu s motorom 2.0. svoje prve skusenosti som popisal v diskusii na www.hondaclub.cz. pridal sa tam aj nejaky dalsi manik, co si kupil verziu 1.7. zajtra ti napisem viac ale teraz som za pocitacom z francuzkou klavesnicou a to je nad moje sily: -
"-- skrytý --" 17.04.05 19:09
Ja nemam skusenosti s fiatom.Viem jedno,moj ujo mal odjakziva Fiat Zacalo to Tipom ,Potom mal Bravu tu vymenil za Stilo a hovori ze na Fiaty neda dopustit.Ako ho poznam tak to vymeni za novu Cromu.Ozaj ak si ju videl o nej si nerozmyslal alebo mas radsej vyssie auta ako ja ,zvyk z roboty.Tiez rozmyslam o vymene auta, bude to MPV, ale ake to este neviem. -
petrumr 17.04.05 18:49
« Re: Re: Re: Multipla vs. FRV
Mám a multiplu budu kupovat příští rok,ale ojetou.Tá Honda má mín místa na šířku,hlavně ten prostřední ve předu,ale pro děcko to stačí.Su automechanik,tak do servisu nejezdím,ale podle kolegů,volte hondu před fordem.Z mojí zkušenosti,když diesla tak Fiata.Jestli se něco pokazí na hondě-motor,převodovka atd.tak žádná oprava,ale výměna-to je +. :idea: -
« Re: Honda
To co píšete o C-MAXu jsem taky našel, takže se hodně přikláním k Hondě FRV. Jenže testů FRVčka :-) jsem moc nenašel (v mnou pochopitelných jazycích AJ a ČJ) takže se snažím dopátrat informací .... 600 t. Kč za to stojí ... Kdyby jste narazil na nějakej podrobnej test FRV budu rád . Taky příjemnou neděli ! -
"-- skrytý --" 17.04.05 17:44
Mas pravdu to bude asi CRV.Akurat mam v ruke casopis L`automobile a akurat tu su testy Mpv nechcem ta odradit ale je tu aj FORD C -MAX.Velmi caste poruchy su: Vela modelov ma pazvuky v predu chybne pozvarana karoseria,skripanie vsetkich dveri aj kufru.Vonkajsie ochranne listy na dverach nie su uchytene solidne.Nepravidelne medzery na palubovke,problemy s elektronikou.Dizle straca silu v nizkich otackach Zle naprogramovana elektronicka rucna brzda a kontrolka paliva ,preprogramovat.Mechanika:problemi s nejakym ventilom EGR,poruchy otvarania a zatvarania zadneho kufru vymena potrebna viacerich suciastok.Zadne disky skripu a sa prehrievaju a na koniec celkova kvalita nie je prikladna.Z dvanastich aut skoncil na poslednom mieste.Je tu aj test HondaCR-V2.2CTDiEX a Nissan X-Trail2.2dCi Elegance a Honda je lepsia vo vsekych smeroch v riadeni automobilu vo vnutornom priestore aj po financnej stranke.Ja by som bral skor Hondu ako Forda.Prijemnu nedelu. -
« Multipla vs. FRV
Díky za názor. Taky sem na FIAT koukal, ale spíš se rozhoduji mezi FRV od Hondy a Fordem Cmaxem ... Fiat je podle mě:
- drahý ve výbavě (FRV má skoro všechno potřebné v základu)
- ve spolehlivosti (znám 5 lidí co měli FIATA a z nich jsou 3 lidi nespokojeni naopak o Hondě mám jen dobré reference od 3 lidí ...) -
« HRV / FRV / CRV
Jsem přesvědčen, že Váš séf má trochu jiné auto a to Hondu CRV. Mám stejné informace o Honde CRV jako jste psal vy, což je ovšem 5-ti dvéřový off-road
já přemýšlím o koupi vana s motorem 1.7 ...
Tohle auto se začalo prodávat nedávno, v čechách dokonce až na začátku tohoto roku ... Proto třeba ani na auto.cz není žádný redakční test :-)) abych byl chytřejší :-)) -
"-- skrytý --" 16.04.05 18:29
« Re: Re: Honda FRV
Sef to ma aspon si myslim ze to je FRV.Je to 2.0l benzin.Naposledy ma tym viezol asi 400km.Ten motor je na benzin dost hlucny si myslim a ma do dost ubohu palubovku vyzera ako v nejakom lacnom korejcovi, sedacky su v kozi tie su pohodlne.Co ma sklamalo je spotreba na dialnici rychlost 150km/h natankovane 60l prejdene menej ako 400km.Ma ho 3 roky najazdene 40000km.Teraz je na predaj za 13000 euro.Ked to auto kupoval dal za neho 28000 euro.15000euro strata za 3 roky,a to uz ho predava asi 2 mesiace a nikto sa neozyva.To auto sa mi nepaci vzhladovo ani technicky.