Auto pro pětičlennou rodinu
« Re: Re: Re: Re: to: Cipera
Jezdit ve škaredým autě, který se mi nelíbí je trochu na palici. V tom případě si takový člověk nemůže říkat "že ho baví auta", protože je to jen uživatel, jezdící spotřebkou z bodu A do bodu B. Na to stačí když jsme u toho Favorit. Ten tě tam taky doveze :D -
Sem si nevšiml že by to bylo in...Nějak se to moc neprodávalo a výrobce byl nucen to předělat (viz nová Multipla) A kdyby bylo - to že je něco in neznamená, že do toho skočím jako ostatní s prominutím "pitomci" >:D Stříbrná Ochcávka TDI v kombajnu je taky In, a už z toho důvodu bych si jí nikdy nekoupil :D -
ta honda fr-v zase az taky krok vedla nie je. v pohode sa daju dat dve sedacky dozadu a tretia dopredu na stredne sedadlo a ide sa traja vpredu a dvaja vzadu. ale na takto velku rodinu by som tiez asi siahol po este niecom vacsom napriklad renault scenic grande. alebo mazda 5, ktora onedlho pride. ak peniaze nie su problem tak dobre riesenie moze byt aj toyota avensis verso. -
« Re: Auto pro pětičlennou rodinu
Tak tohle znam. Mival jsem Primeru. Pri vhodne volbe sedacek - nakup s metrem v ruce - jsem je tam dostal. Domnivam se, ze u kategorie vozu jako Passat, Mondeo a spol by to melo jit. Problem je, ze tam jsou tak tesne, ze nouzove rozepinani je docela problem. Tak jsem ji radsi prodal. Ted mam Hondu Stream, a maximalni spokojenost. 2 deti vozim ve 3. rade, 1 v prostredni. Pokud je potreba nekdo dospely si prisedne do prostredni rady pro plny servis. Pokud je potreba, prilozim babicku i s tetickou - na vylety skvela kombinace.
Honda se mi libi, ale FR-V je podle mne pro toto pouziti krok vedle. Zvazil bych Zafiru nebo Corolu Verso. Jeta Zafira se da poridit za rozumne penize. Vetsi auto za podobne penize muze byt od Hyundaje nebo KIA. -
"-- skrytý --" 02.04.05 21:43
« Auto pro pětičlennou rodinu
Přátelé a kamarádi, prosím zkuste mi poradit jaké auto mám vybrat pro pětičlennou rodinu. Máme tříletého syna a čtyřměsíční dvojčata. Do normálního auta se nám tři autosedačky nevejdou .... :-(
Děkuju za jakékoliv rozumné náměty ...