Auto pro pětičlennou rodinu

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.05  11:32

« Re: Auto pro pětičlennou rodinu

Reanult Espace, Peugeot 806,807, Ford Windstar, Toyota Previa, Kia Carnival...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.05  09:50

« Re: Re: Re: Re: to: Cipera

Jezdit ve škaredým autě, který se mi nelíbí je trochu na palici. V tom případě si takový člověk nemůže říkat "že ho baví auta", protože je to jen uživatel, jezdící spotřebkou z bodu A do bodu B. Na to stačí když jsme u toho Favorit. Ten tě tam taky doveze :D
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.05  09:47

« Bez nadpisu

Sem si nevšiml že by to bylo in...Nějak se to moc neprodávalo a výrobce byl nucen to předělat (viz nová Multipla) A kdyby bylo - to že je něco in neznamená, že do toho skočím jako ostatní s prominutím "pitomci" >:D Stříbrná Ochcávka TDI v kombajnu je taky In, a už z toho důvodu bych si jí nikdy nekoupil :D
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 06.04.05  19:16

« Re: Re: Re: to: Cipera

je to možná škaredý,ale je to in,když v tym budeš jezdit,tak ti to vadit nebude. :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.05  09:20

« Re: Re: to: Cipera

Hm, tak to máš blbý. To se musíš porozhlídnout po nějakém prdítku v ropě (rozuměj v dýzlu) :o-)
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.05  09:19

« to:petrumr

To je všechno hezký, jen je to škaredý jak noc a vypdá to jak když jsi to s tím napasoval pod nějakou stříšku a proto to má schod
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.05  20:50

« Re: to: Cipera

Ano, 13 litrů se mi opravdu zdá moc .. :-(
    teď jezdím max za 6 ... :P
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 05.04.05  16:18

« Re: Re: Re: Auto pro pětičlennou rodinu

Jak se to tu už psalo-MULTIPLA v JTD-šest sedaček,délka do čtyř metrů.Zaparkuješ všady a každý má stejné pohodlí,vyhodíš zadní sedačky a máš dodávku a jezdíš hlavně do 6litrů nafty. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.05  15:46

« Re: Re: Auto pro pětičlennou rodinu

smudla: To je spíše tip na problémy, než na jistotu!
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.05  13:49

« to: Cipera

Vtipný, jestli se ti zdá 13 litrů moc tak holt budeš muset trpět skrčeninou >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.05  13:41

Tip na jistotu:Sharan/Galaxy/Alhambra TDI.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.05  13:14

« Re:

Zafiru mám a do druhé řady se 3 sedačky nevejdou, musel bys použít sedadlo z třetí řady, a tam nevím - děti a sedačky mám dvě. Zafira je prostě jen vyšší Astra.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.05  11:59

« Bez nadpisu

Dík za typ.. ale já bych potřeboval tím autem jezdit a ne se na něj jenom dívat a šetřit na jeden nedělní výlet za měsíc ... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.05  09:55

« Re: Re:

Co takhle Chrysler Voyager nebo Pontiac Transport/Chevrolet Lumina. Ty seženeš levně...Nebo si kup nějakej americkej sedan, tam je místa dost, např. Chrysler Vision/Concorde 3,5 V6...Tam zkrčeninou trpět nebudeš a sedačky se ti tam vjedou v pohodě :D
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.05  13:05

« Re:

a co takhle 307SW, ta ma taky 7sedacek
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.05  21:52

« Bez nadpisu

ta honda fr-v zase az taky krok vedla nie je. v pohode sa daju dat dve sedacky dozadu a tretia dopredu na stredne sedadlo a ide sa traja vpredu a dvaja vzadu. ale na takto velku rodinu by som tiez asi siahol po este niecom vacsom napriklad renault scenic grande. alebo mazda 5, ktora onedlho pride. ak peniaze nie su problem tak dobre riesenie moze byt aj toyota avensis verso.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.05  21:02

Tak tohle znam. Mival jsem Primeru. Pri vhodne volbe sedacek - nakup s metrem v ruce - jsem je tam dostal. Domnivam se, ze u kategorie vozu jako Passat, Mondeo a spol by to melo jit. Problem je, ze tam jsou tak tesne, ze nouzove rozepinani je docela problem. Tak jsem ji radsi prodal. Ted mam Hondu Stream, a maximalni spokojenost. 2 deti vozim ve 3. rade, 1 v prostredni. Pokud je potreba nekdo dospely si prisedne do prostredni rady pro plny servis. Pokud je potreba, prilozim babicku i s tetickou - na vylety skvela kombinace.
    Honda se mi libi, ale FR-V je podle mne pro toto pouziti krok vedle. Zvazil bych Zafiru nebo Corolu Verso. Jeta Zafira se da poridit za rozumne penize. Vetsi auto za podobne penize muze byt od Hyundaje nebo KIA.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.05  19:58

Co zkusit Honda FR-V nebo Fiat Multipla? (2 x 3 sedacky) Pripadne Focus C-Max.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.05  11:08

« Bez nadpisu

já mám taky dvojčata 10 měs auto honda accord aerodeck a tři sedačky tam vlezou :*)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.05  21:43

« Auto pro pětičlennou rodinu

Přátelé a kamarádi, prosím zkuste mi poradit jaké auto mám vybrat pro pětičlennou rodinu. Máme tříletého syna a čtyřměsíční dvojčata. Do normálního auta se nám tři autosedačky nevejdou .... :-(
    Děkuju za jakékoliv rozumné náměty ...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…