Auto pro pětičlennou rodinu
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
Nevěř všemu co si přečteš....30 Litrů na 100, jo?? Věřím, jestli to je tak rok 1970. Jinak ani omylem. Pokud budem brát průměr - samo že s tím jde za těch 30 jet, s Fábií jde taky jezdit za 15 litrů a třeba s 2,5 v6 za 22....všechno jde, ale to není běžní jízda a tím pádem průměrná spotřeba. Bentley nemám, bohužel nekradu a děděček nebyl ročild, ale něco o RR a Bentley vím.... -
petrumr 18.04.05 18:21
« Re: Re: Re:
a ty si myslíš že ten fiat těch 600 000Km neudělá,co na tym bentejovi je lepší?cena?Má to dvouzonovou klimu?Má to digitální hodiny?centrál na dálku?Tempru sem nevlastnil,ale 65% co jezdí u nás má najeto přes 500000Km a :roll: chocholoušek mě zakázal se rozčilovat. >:D -
« Re: Re:
Nezáleží na autě, ale na "pitomci", kterej v něm sedí. To si uvědom. To že Bentley není tak kvalitní jak hniat, pardon FIAT, hihihi >:D >:D >:D Nepustili tě náhodou od Dr. Chocholouška?? Srovnávat tu hnijicí příšeru říkající si auto s Bentley, to je teda dost drsný... Zkus si najet s Fiatem řekněme Tempra tak 1986 takovejch 600 000 a oproti tomu s Bentley. uvidíš rozdíl... -
petrumr 15.04.05 21:15
« Re:
Nebudu se hádat,je to moje zkušenost,ale bentley nevydrží tolik co toyota a Fiat ;-) .Mám na mysli,že kdo má bentlea,tak se neodváží jet na ranč,kde je cesta široká 1metr a musí se jet pod plynem,aby haluze otřeli bok auta jak v myčce.Každý auto nad 1500T třeba nedává směrovky,nezastavuje na stopce,vytlačí protijedoucí auto,že nezajede na krajnici aby si nepoškodilo něco nebo nedejbože aby se něco měnilo. -
« Proc dodavka?
Jestli si dobre pamatuju Renault vybavoval Lagunu combi I.generace na prani 7-mi sedadly, navic se dela i v nafte. Sam obcas na rodinne vylety pouzivam Scenic dci z roku 2001 a je to prijemna pohoda. Verim, ze s prvni nefaceliftovanou generaci scenicu s motorem 1.9dt se vlezes do 160.000,-Kc a pokud vyberes auto s jasne dokladovanym servisem, tak neslapnes vedle. Jinak jenom potvrzuji, co tu uz nekdo napsal do Primery se dozadu vejdou tri sedacky a vzhledem k tomu, ze to neni zadny obr, to znamena, ze jakykoliv vuz stredni tridy ti slusne poslouzi. Chce to vzit metr a zkouset. -
« Re: to: R.Barrichello
No, tak v tom případě už se dá radit lépe. Jestli chceš co nejlevnější ojetý MPV (Van), tak bych se podíval po menších japonksých minivanech nebo už zmiňovaný Pontiac Transport / Chevy Lumina. Tam se ceny pohybují už kolem 70 000,- Kč. Spotřeba tak těch 11-12, když to nebudeš honit. Daj se najít i verze s mauálem (kdyby ti vadil automat)...Rouhodně nebrat naftový Voager 2,5 TD (akorát problémy). Dobrej byl byl taky starej VW Transporter (hrannatej), ale ten bude dost spartansky vybaven a přeci jen je to spíš dodávka....Jinak těžko radit, pak jedině nějakej velkej evropskej kombík, jenže ty skončily Fordem Granada... -
« to: petrumr
Hezká story, jen trochu scifi. Automatickou převodovku, která při stovce vydrží vražení R (zpátečky) bych chtěl vidět. Zkus si to, vem si auto s automatem, jed kilem, vraž tam erko a uvidíš. Ozve se tak šílená rána, žes to ještě+ neslyšel a až vylezeš z nejbližšího příkopu, kde mezitím skončíš tak už vůbec nikam nedojedš, neb ta transmission bude totálně v tahu. Tohle je 100% návod jak zničit automat!!!!!! -
"-- skrytý --" 11.04.05 11:34
« Re: Re: Auto pro pětičlennou rodinu
ja muzu doporucit Multiplu. prostor jako hrom. vyhodim zadni sedacky a prestehuju kuchy a vepredu sedi 3 lidi. kdyz mam vsech 6 sedacek, tak jede 6 lidi. delka do 4 metry, plna vybava a super design. kazdy se ohledne. fakt je, ue 9 z 10 se to auto nelibi. ale z tech 9 je 8 ohromeno, kdyz si sednou dovnitr. -
"-- skrytý --" 11.04.05 11:32
« to: R.Barrichello
Je mi jasné, že v téhle kategorii aut se těžko jezdí za 6 litrů, ale tak kolem deseti bych byl schopnej akceptovat...
S těma penízkama je to horší ... manželka na mateřské, hypotéka na domeček ... to se pak těžko šetří na nové auto. :'-(
Takže si můžu vymýšlet jedině ojetý a co nejlevnější .. jak jinak, že? 8-s
Nejlépe, kdyby mi ho někdo daroval ... >:D ;-)

Jinak samo že luxusní auta najedou málo km, kdybys měl RR, taky s ním nebudeš jezdit nakupovat do Hypernovy a nebudeš s ním vozit kachličky na chalupu apod. :o))))))