Auto pro pětičlennou rodinu

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

20.04.05  14:47

« Bez nadpisu

To je blbost, ani ve městě to za 30 nepojede...Obdobně těžké americké vozy s V8 (4,5; 5,0;6,0) jezdí ve městě tak za 15-17, starší produkce (50-70. léta) tak mezi 17-25. 30 litrů je blud, pokud s tím nepojedeš městem 140 stylem plnej od križovatky, zabrzdit na červený a dokola....Hm, každýho věc co má a za kolik je ochoten jezdit, jestli jezdí na LPG, na benzín nebo má Koktávku v ropě (rozuměj dýzl). Ale když vidím ty přečipované nebo obstarožní dýzly, co hulej jak tovární komín, tak opravdu nevim.....
    Jinak samo že luxusní auta najedou málo km, kdybys měl RR, taky s ním nebudeš jezdit nakupovat do Hypernovy a nebudeš s ním vozit kachličky na chalupu apod. :o))))))
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 19.04.05  19:04

« Re:

Tych 30,6L/100Km má ve městě ročník 2005.Já mám ročník 97 a jestli by mě ve městě to šlo přes 6 L/100Km nafty tak bych to zešrotoval.Ty drahý auta moc KM nenajedou,natož ve městě,oni by se bali poškození,to sou auta tak do garáže
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.05  16:57

« Bez nadpisu

Nevěř všemu co si přečteš....30 Litrů na 100, jo?? Věřím, jestli to je tak rok 1970. Jinak ani omylem. Pokud budem brát průměr - samo že s tím jde za těch 30 jet, s Fábií jde taky jezdit za 15 litrů a třeba s 2,5 v6 za 22....všechno jde, ale to není běžní jízda a tím pádem průměrná spotřeba. Bentley nemám, bohužel nekradu a děděček nebyl ročild, ale něco o RR a Bentley vím....
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 19.04.05  16:19

« Re: Re: Re: Re: Re:

bentej ma spotřebu jak šest Fiatů.To já sem si našel a vylezli mě oči z důlku.A o té kvalitě-máš bentleja abys tak mohl tvrdit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.05  09:24

« Re: Re: Re: Re:

Udělá, možná že udělá, ale v jakém bude stavu - do šrotu nebo povyměňováno 60% věcí. Sorry, ale srovnávat Fiat s Bentley, to je jako srovnat ARO a Toyotu LandCruiser 100 nebo Range Rover. Nebo jako srovnat Spitfire a F-18.....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.05  09:21

« Re: Re: Re: Re: Re:

Jáká spotřeba 30,5??? Jestli to teda bylo na mne? Já o žádné spotřebě 30,5 nikde nepsal....
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 18.04.05  18:32

« Re: Re: Re: Re:

Dotaz,ta spotřeba 30,5L/100km je překlep?samozřejmě u toho bentaje >:D
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 18.04.05  18:21

« Re: Re: Re:

a ty si myslíš že ten fiat těch 600 000Km neudělá,co na tym bentejovi je lepší?cena?Má to dvouzonovou klimu?Má to digitální hodiny?centrál na dálku?Tempru sem nevlastnil,ale 65% co jezdí u nás má najeto přes 500000Km a :roll: chocholoušek mě zakázal se rozčilovat. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.05  10:57

« Re: Re:

Nezáleží na autě, ale na "pitomci", kterej v něm sedí. To si uvědom. To že Bentley není tak kvalitní jak hniat, pardon FIAT, hihihi >:D >:D >:D Nepustili tě náhodou od Dr. Chocholouška?? Srovnávat tu hnijicí příšeru říkající si auto s Bentley, to je teda dost drsný... Zkus si najet s Fiatem řekněme Tempra tak 1986 takovejch 600 000 a oproti tomu s Bentley. uvidíš rozdíl...
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 15.04.05  21:15

« Re:

Nebudu se hádat,je to moje zkušenost,ale bentley nevydrží tolik co toyota a Fiat ;-) .Mám na mysli,že kdo má bentlea,tak se neodváží jet na ranč,kde je cesta široká 1metr a musí se jet pod plynem,aby haluze otřeli bok auta jak v myčce.Každý auto nad 1500T třeba nedává směrovky,nezastavuje na stopce,vytlačí protijedoucí auto,že nezajede na krajnici aby si nepoškodilo něco nebo nedejbože aby se něco měnilo.
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.05  14:22

« Bez nadpisu

R-ko sotva protože to by ta předovka nemohla nikdy vydržet ani kdyby to byl Bentley. Anebo nejel stovkou, ale tak 30-40....Pak možná...
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 11.04.05  17:33

« Re: to: petrumr

Tobě se to zdá hezky,ale když něco máš pujčený,a nevíš co druhej tam dal a jel bys s tím a ze spánku tě probudí pískot zadních kol tak bych tomu neříkal story.Není to návod a nevím určitě co tam dal,prostě toyota to vydržela.
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.05  16:00

« Bez nadpisu

Může v dětské sedačce proti směru jízdy a bez airbagu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.05  15:13

« Re:

Dítě mladší tuším 12-ti let nesmí sedět na předních sedačkách, pokud je mi známo........
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.05  13:12

« Bez nadpisu

Vlezete se i do menšího vozu. Jedno dítě dopředu a manželka vzadu bude mít přehled o všech. Ne jako ta moje, která se co deset minut ptá našich 4letých dvojčat co dělá 5měsíční mimino vedle nich. Máme 3dveřovou fiestu a vepředu nejde vypnout airback. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.05  12:50

« Proc dodavka?

Jestli si dobre pamatuju Renault vybavoval Lagunu combi I.generace na prani 7-mi sedadly, navic se dela i v nafte. Sam obcas na rodinne vylety pouzivam Scenic dci z roku 2001 a je to prijemna pohoda. Verim, ze s prvni nefaceliftovanou generaci scenicu s motorem 1.9dt se vlezes do 160.000,-Kc a pokud vyberes auto s jasne dokladovanym servisem, tak neslapnes vedle. Jinak jenom potvrzuji, co tu uz nekdo napsal do Primery se dozadu vejdou tri sedacky a vzhledem k tomu, ze to neni zadny obr, to znamena, ze jakykoliv vuz stredni tridy ti slusne poslouzi. Chce to vzit metr a zkouset.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.04.05  12:40

« Re: to: R.Barrichello

No, tak v tom případě už se dá radit lépe. Jestli chceš co nejlevnější ojetý MPV (Van), tak bych se podíval po menších japonksých minivanech nebo už zmiňovaný Pontiac Transport / Chevy Lumina. Tam se ceny pohybují už kolem 70 000,- Kč. Spotřeba tak těch 11-12, když to nebudeš honit. Daj se najít i verze s mauálem (kdyby ti vadil automat)...Rouhodně nebrat naftový Voager 2,5 TD (akorát problémy). Dobrej byl byl taky starej VW Transporter (hrannatej), ale ten bude dost spartansky vybaven a přeci jen je to spíš dodávka....Jinak těžko radit, pak jedině nějakej velkej evropskej kombík, jenže ty skončily Fordem Granada...
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.05  12:32

« to: petrumr

Hezká story, jen trochu scifi. Automatickou převodovku, která při stovce vydrží vražení R (zpátečky) bych chtěl vidět. Zkus si to, vem si auto s automatem, jed kilem, vraž tam erko a uvidíš. Ozve se tak šílená rána, žes to ještě+ neslyšel a až vylezeš z nejbližšího příkopu, kde mezitím skončíš tak už vůbec nikam nedojedš, neb ta transmission bude totálně v tahu. Tohle je 100% návod jak zničit automat!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.04.05  11:34

« Re: Re: Auto pro pětičlennou rodinu

ja muzu doporucit Multiplu. prostor jako hrom. vyhodim zadni sedacky a prestehuju kuchy a vepredu sedi 3 lidi. kdyz mam vsech 6 sedacek, tak jede 6 lidi. delka do 4 metry, plna vybava a super design. kazdy se ohledne. fakt je, ue 9 z 10 se to auto nelibi. ale z tech 9 je 8 ohromeno, kdyz si sednou dovnitr.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.04.05  11:32

« to: R.Barrichello

Je mi jasné, že v téhle kategorii aut se těžko jezdí za 6 litrů, ale tak kolem deseti bych byl schopnej akceptovat...
    S těma penízkama je to horší ... manželka na mateřské, hypotéka na domeček ... to se pak těžko šetří na nové auto. :'-(
    Takže si můžu vymýšlet jedině ojetý a co nejlevnější .. jak jinak, že? 8-s
    Nejlépe, kdyby mi ho někdo daroval ... >:D ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…