Jake pneumatiky(let) na felicii 175/70/13
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
-
« Re: Jake pneumatiky(let) na felicii 175/70/13
Ahoj,
no ja mel na Felde (1.3MPI) taky Chip a 175/60/14 CPC ... sedi to velice dobre ... ale prezuti na 13" zimaky bylo sakra znat ... takze muj zaver je ze ten, Chip ti Kw moc neprida, spis se mi zdalo ze se zvedl kroutak, takze to lip slo do otacek a nevadlo to pri predjizdeni, ale ze by tomu bylo najednou fuk jestli vezes 1ho nebo 4 lidi, to ani nahodou. Takze nic ve zlym, ale 15" tu Feldu "zabijou". Vypada to sice squjele, ale na 15" jsem jel (vcetne HP tlumicu a pruzin) a je to proste moc ... na dovadeni v jedne osobe ano, ale do Prahy uz bych s tim nejel :o/
Takze rozumny je opravdu kompromis 175/60/14 ... schvalne si to nekde zkus ... tento rozmer mely legendarni verze Atlanta, tusim Magic 2 ... treba ti ty kola nekdo pujci.
Hodne stesti a dobre vyber ....
R.
-
Bez nadpisu
Mám Fávo 82 (hlava, vačka, karburátor - žádnej pochybnej chiptuning) koní a pneu 195/45-15 + podvozek HP Sporting, 5-ti paprskové hliníkáče, vypadá to skvěle, sedí to jak přibitý, ale je to drncavý (motokára).
Trochu se zmenšila akcelerace a max. rychlost oproti serivým pneu.
Mimochodem ho prodávám:
plastové lemy - černé, prahy, rozpěra v motorovém prostoru, sportovní filtr KD, sportovní volant OBA, předělaný interiér na černo-červený, centrál s dálkovým ovládáním, alarm, skrytý vypínač, Construct, sportovní pedály.
Bílá barva, najeto 120 000 km (úpravy motoru, podvozku při 90 000 km)
K autu
zimní pneu s disky (2 zimy jeté), letní pneu na dojetí, zahrádka na střechu, tažné zařízení, nové brzdové kotouče a destičky Ferodo
dobrý stav, cena dohodou.
informace: benes.vac@tiscali.cz
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!