FORD FOCUS II
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
Mirasr 07.08.10 09:41
« Focus 1.6 74kw vs renault megan 1.6 74kw
Ahoj líbí se mi tyto 2 auta, ve Focusu jsem se svezl na předváděčce v 115koňovim a zdá se mi dost hlučný a dočítám se tu různě že i 100koňoví je poměrně hlučný, a Renault megan 1.6 100koní taky si ztěžují na hluk nevěděl by někdo co je tišší? Ve Focusu se mi jelo nádherně ale ten zvuk :'-( asi počkám na novýho Focusáka. Díky -
"-- skrytý --" 25.06.10 03:45
« Focus 3.generace
ktery prichazi do vyroby na konci roku 2010 zde v zavode MAP (Michigan Assy Plant) po te co se uzavre definitivne tady vedle stary zavod na Focusy ve Wayne. Nynejsi Focus ma take zabudovan system SYNC (Internetove pripojeni je normal), zjistit si na panelu kde kolik stoji benzin na trase.. pocasi..email..spojeni s mobilem..textovani (SMS)... a pod.
Zde par fotek a popis:
[odkaz] -
"-- skrytý --" 25.06.10 03:45
« Doporucuji shlednout Focus 3.generace
ktery prichazi do vyroby na konci roku 2010 zde v zavode MAP (Michigan Assy Plant) po te co se uzavre definitivne tady vedle stary zavod na Focusy ve Wayne. Nynejsi Focus ma take zabudovan system SYNC (Internetove pripojeni je normal),
Zde par fotek a popis:
[odkaz] -
"-- skrytý --" 25.06.10 03:42
ktery prichazi do vyroby na konci roku 2010 zde v zavode MAP (Michigan Assy Plant) po te co se uzavre definitivne tady vedle stary zavod na Focusy ve Wayne. Nynejsi Focus ma take zabudovan system SYNC (Internetove pripojeni je normal), zjistit si na panelu kde kolik stoji benzin na trase.. pocasi..email..spojeni s mobilem..textovani (SMS)... a pod.
Zde par fotek a popis:
[odkaz]
good luck -
"-- skrytý --" 25.06.10 03:42
ktery prichazi do vyroby na konci roku 2010 zde v zavode MAP (Michigan Assy Plant) po te co se uzavre definitivne tady vedle stary zavod na Focusy ve Wayne. Nynejsi Focus ma take zabudovan system SYNC (Internetove pripojeni je normal), zjistit si na panelu kde kolik stoji benzin na trase.. pocasi..email..spojeni s mobilem..textovani (SMS)... a pod. Spotreba jakou nema zadne jine auto na svete (vcetne Priusu) to je novy Focus delany na zaklade concptu C-346.
Zde par fotek a popis:
[odkaz]
good luck -
"-- skrytý --" 25.06.10 03:41
ktery prichazi do vyroby na konci roku 2010 zde v zavode MAP (Michigan Assy Plant) po te co se uzavre definitivne tady vedle stary zavod na Focusy ve Wayne. Nynejsi Focus ma take zabudovan system SYNC (Internetove pripojeni je normal), zjistit si na panelu kde kolik stoji benzin na trase.. pocasi..email..spojeni s mobilem..textovani (SMS)... a pod. Spotreba jakou nema zadne jine auto na svete (vcetne Priusu) to je novy Focus delany na zaklade concptu C-346.
Zde par fotek a popis:
[odkaz]