BMW X3
« Re: Re: Re: Re: BMW X3
RAV4-ka, X-TRAIL, ani nič podobné nie sú priamy konkurenti X3-ke. Zistil by si to už po krátkej skúšobnej jazde. X3-ka je stavaná na cestu aj keď s možnosťou prejazdu ľahším terénom. RAV4-ka, X-TRAIL, či CRV-čko ani zďaleka neposkytujú takú istotu a jazdné vlastnosti ako tento bavorec pričom nemajú oveľa lepšie vlastnosti v teréne. :roll:
Ale máš pravdu že sú mu asi najbližšie z možnej konkurencie. :roll:
O SPORTAGE-i a TUSCONE ani nehovorím. S tým si absolútne vedľa. ;-) -
Lubos.1 12.12.04 13:29
« Re: Re: Re: BMW X3
X3 ma pomerne dost priamych konkurentov, hlavne od japonskych vyrobcov: Toyota RAV4, Nissan X-Trail, dalej s prizmurenim oka >:D aj niekolko korejcov: Kia Sportage, Hyundai Tuscon.
Samozrejme sa to neda uplne porovnavat, ale napriek tomu az take rozdiely medzi spominanymi autami nie su. -
« Re: Re: BMW X3
Máš pravdu, X5-ka s klasickým dizajnom je krajšia ale stále má X3-ka ďaleko krajší dizaj ako napr. 7-ma, alebo 5-ka spredu. ;-)
S tými materiálmi by to nemalo byť také zlé, keďže pochádzajú z 3-ky. :roll:
Cena príplatkového vybavenia je samozrejme drahá ako u všetkých bavorákov a nemcov všeobecne. 8-s
Ale naozaj neviem čo si myslel tým, že sú za tie peniaze na trhu lepšie autá. U nás stojí X3-ka v základe 1 350 000, u vás ešte menej. +Možnosť odpočtu DPH( :!: ) to zn. približne 1 100 000 SK. Za tieto peniaze sa podľa mňa nedá kúpiť nič podobné, nehľadiac nato že X3-ka dosiaľ nemá žiadneho priameho konkurenta. :roll: -
"-- skrytý --" 11.12.04 16:56
« Re: BMW X3
no další novej bavor s nic moc designem a dobrýma jízdnima vlastnostma. co jsem měl možnost ho okouknout tak interiér je hodně prostorný, skoro jak x5, ale použité materiály jsou na tohle auto a jeho cenu velmi laciné. a ceny příplatkové výbavy jsou hodně vysoké . podle mě jsou na trhu za tyhle prachy lepší auta
Práve naopak, tieto autá majú niekedy dokonca navrch pred konvenčným autom pretože majú väčšinou slušný výkon. ;-)