OCTAVIA II a XENONY
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
"-- skrytý --" 08.11.04 08:54
« Re: Re: OCTAVIA II a XENONY
Pro cizu: Přečti si moji debatu s andree_cz v tématu "ZENONY" v rámci hlavní části diskuse. Těší mne (a přiznávám, že z toho mám dokonce poněkud jízlivé potěšení), že nejsem sám, kdo má podobné problémy - tj. jsme minimálně dva: ciza a Mitsi! -
« Re: OCTAVIA II a XENONY
zajimave... . Xenony se normalni cestou stelovat nedaji, leda, ze bys chtel delat opravdu prasarny, navic je to zakazane. Jedine co muzes udelat zkusit jiny druh vybojky, ale to je dost mastna zalezitost. Dosti lidem dela prechod z halogenu na xenon problem, obzvlast jestli jsi pouzival PIAA. Dej tomu cas a sam poznas co je pro tebe dobre ;-) ... samozrejme, ze xenony.
P.S.: pockej si na mlhu nebo na hustej dest, pak uz v zivote nebudes chtit nic jineho ne vybojky / alespon muj pripad -
« OCTAVIA II a XENONY
Ahojte, od září mám novou octavku s xenonama, až ted jsem zacal jezdit i v noci. Zdá se mi ze jsem vyhodil 23 000 kc. Kdyz prsi tak vidim prd, sice to sviti ostre ale jenom kousek od auta. Pred oktavkou jsem jezdil s toledem II a to melo uzke svtlomety, ale s PIAA zarovkama to svitilo výborne a rekl bych ze podstatne dal nez xenony na OII. Daji se ty xenony s automatikou nejak lip nastelovat, aby to svitilo kousek dal po ceste a ne nekam na krovi v pravo mimo cestu ?