PIAA - žárovky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.03.05  09:25

« Re:

u těch vícewatových žárovek je spíš problém v parabolách. Existuje mnoho aut s plastovými parabolami. Tam se jejich životnost zkracuje
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.05  07:21

« Bez nadpisu

To jsem rád že to píšeš, protože kupu lidí má strach si dát do auta místo 60/55 W ty 80 W, který jsou úplně bez problémů. Natož když ty máš 100 W...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.05  09:31

« Bez nadpisu

Já jen tak možná mimo mísu - leta v autech Alfa/Lancia (žárovky H1) používám v dálkových výhradně 100 W a nikdy jsem s tím nezažil problém. Ve většině těchto aut je budík na kontrolu dobíjení a ani při rozsvícení všeho najednou žádný podstatný úbytek napětí. Do potkávaček je na obyč. autech nedávám jen proto, že bydlím ve věčně rozkopaným městě a nechci na "hupech" někoho oslňovat. Ale na Integrale jsem měl H1/100 W trvale i v potkávačkách a taky nebyl žádný problém. Nemusí to platit univerzálně na všechny značky, to jen pro majitele Špageťáckých aut. Žárovky byly buď Philips nebo Hella.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.05  14:01

« PIAA došly !!!

.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.12.04  15:40

« to shi:

Kup OSRAM Silverstar,
    mam je ve verzi H4 v Otine, jezdim temer porad v noci a opravdu super, neni problem s tim jet rozumnou rychlosti i na tlumena. Vydrzely mi tak cca 15 - 20 tisic, coz je relativne malo, navic je fakt, ze jsou drazsi, ale pokud jezdis v noci, nebudes litovat. Konecne vyrobce upozornuje na kratsi interval vymeny. Obcas jezdim s Otinou s "beznyma" zarovkama a je to nesrovnatelne - BLUDICKY.
    Jinak mel jsem i COOL BLUE, pisou na webu, ze se to priblizuje svetlum z xenonu, ale nerekl bych, spis je to hodne studene ostre svetlo, dopravni znaceni uplne "pali" do oci.
    Ale pokud porovnam Silverstar x COOL BLUE, taky Silverstar subjektivne jsou na jezdeni vhodnejsi, ale ne zas o tolik.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.04  18:01

« Doporučení

Jáké PIAA žárovky H7 byste doporučili pro normální ježdění - nestojím o nějký Blue efekt a podobné, chci jen pro otce 55W žárovky, se kteráma bude dobře vidět a které pokud možno vydrží déle, než půl roku.
    Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.04  09:57

« cesta

pod stul to neprislo - je to nekde na ceste
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.04  08:50

« Re:

Chci se zeptat na ty žárovky, už něco přišlo nebo to celé padlo pod stůl?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.04  19:34

« Re: HMMM

Je tedy pravda, že jsem musel koupit po čase kvalitní konektory k žárovkám. Ty stránky fungují, teď se na ně zrovna dívám.
    H4 100/80W je za 70Kč
    H4 130/90W je za 98Kč
    H4 160/90W je za 138Kč
    jen nevím, jestli je to s DPH nebo ne. ale i tak je to slušný
    Měl jsem je na Renaultu19 z roku 1990. Máma je má na Peugeotu 205, sestra na WV Passat z roku 1996 a kamarád na Favoritu. - vše no problem
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.04  17:25

« HMMM

To je sice pekny ale to uz ti nemusikazdy auto vydrzet - myslim tim dobijeni, odolnost paraboly a skla vuci teplu apod. A stranky nefungujou
  • 00 Reagovat !

foto

28.11.04  14:05

« ELTA

Možná mírnš odbočím, slyšeli jste někdy o žárovkách ELTA? Já je měl na bývalém autě a byly fakt super. Měl jsem tam mírně modrý 100/80W. Koukal jsem i na stránky distributora a nabízejí i vcelku zvěrstva jako 160/90W. Měl jsem je na autě asi dva roky a naprosto bez problémů. Hlavní je, že jsou i za nádherný ceny. viz: www.torioplus.cz
  • 00 Reagovat !

foto

26.11.04  19:41

« entikovi

ty H3 jsi mi rekl takze az budu vedet vic tak zavolam nebo napisu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.11.04  07:00

« Re: OK

.
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.04  19:56

« OK

uz je to objednane - ja sem objednal 4 typy tak muzu testovat - GT-X, super white, 80/80,super extreme - ceny by snad mely byt v pohode, rikal 80/80 w neni problem - uvidime co se povede
    zatim zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.04  11:20

« Re: nákup v USA

.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.04  16:58

« Re:

Autosupermart je jeden z nejlevnějších, ten link na něj se sem původně dával já, nakupuji u něj asi již od r.98, a neměl jsem nikdy žádný problém. V US jsme dělali dokonce nějakou reklamaci na SuperWhite žárovky, nebyl žádný problém, mají myslím 90 dní garanci na vrácení bez udání důvodů. Toto ale bohužel pro Česko asi nevyužijem.
    Jsou možná o něco i levnější kšefty, ale většinou maj ale šíleně drahou dopravu do zemí "na východ od Německa", viděl jsem i 100 USD (!).
    Autosupermart chce, jestli se nemýlím kolem USD 60.
  • 00 Reagovat !

foto

18.11.04  16:28

« Bez nadpisu

to martin toyota : jo plati
    to entik : asi v tom www.autosupermart.com je asi o 10 usd na sade levnejsi oproti jinym, znamyho teprve budu kontaktovat - treba sezene neco levneji - dela tam totiz moderni repliky veteranu pro prachace - tak by mozna mohl mit nejaky kontakty lepsi
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.04  16:03

« Re: 2 omicron

to tradaja: Já bych chtěl také jednu sadu H4. Je to stále aktuální?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.04  14:20

« Re: TAK SI TO ROZMYSLETE

.
  • 00 Reagovat !

foto

18.11.04  13:34

« TAK SI TO ROZMYSLETE

tak to budu asi za tyden objednavat tak dejte zavazne vedet co budete chtit a poslete me to na mail MikesO@seznam.cz - ale pak si to opravdu vezmete - a napiste me do zpravy cislo na mobil ci tak (ja to nikam preposilat nebudu). Necham si to tam koupit pres znamyho a on me to posle (snad) - autum rozumi tak by nemel byt problem
    Zatim zdar
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…