Prevodovka DSG - mate ? jak to jezdi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
« Re: Re: DSG he he :-)
To BlekMedžikPerl aka Omikron: Nejsem tu velmi často.. Po dlouhé době jsem se přihlásil a hle, hned vidím několik Omikronových narážek. Budu pokračovat v podobném duchu tedy. Podívej chlapečku, než začneš osobní výpady, přestaň slintat, bež se projet na koloběžce kolem bloku a hlavně vychladni. Chápu Tvé nesmírné nadšení DSG (nikdo tu netvrdí, že to je něco špatného, spíše naopak), ale Tvá zaslepenost a nepřístupnost kritice, je zcela nezdravá. Spíše si všchni kladou otázku, zda nejsi jen velký teoretik a e-hujer. Chceš-li věcně na mé, záměrně zcela netechnické a ironické rýpnutí CVT vs DSG reagovat nějak věcně, nastuduj si technickou literaturu, svez se a pak piš. Rád bych Ti vše objasnil, ale mám i jiné povinnosti, které Ty ještě ve svém ranném věku nemáš. Měj se krásně a užívej (virtuální) DSG do syta >:D -
"-- skrytý --" 29.05.06 18:11
ano, ale ze to souhlasi i s hodnotou z brzdy???
divne, ze?
kazdopadne, uz ho tam nemam, nyni bych mel mit 408 Nm a 170 koniku, po chiptuningu
take to asi necham zmerit
zrychleni z 0 na 100 dnes namereno 7,82 - prumer (provedeno celkem 7 mereni na rezim D)
jen mi tam stale chybi tzv. launch control na rezim S a manual, jak se o tom pise. Mate s tim nekdo zkusenost? -
"-- skrytý --" 29.05.06 08:28
to je sice pravda, pisou, ze je schopna prenaset kroutici moment do 350Nm, ale ja uz ted mam misty i 359 Nm bez chipovani. Takze tam rezerva byt musi. Neni mozne, aby dali jen tak malou rezervu, kdyz v zakladu ma byt 320Nm. Vetsinou ty motory jsou nastaveny tak na 70% sveho 100% vykonu. -
"-- skrytý --" 28.05.06 19:24
« Re: je to muj dojem
nejsem z tech, kteri, kdyz si neco koupi, tak to musi chvalit
precti si muj prispevek trochu niz, jake mi to delalo problemy - byl jsem pekne nasranej, ze jsem neco takovyho koupil
kdyz se problem vyresil, nedam na to dopustit.
Jezdil jsem s hodne automaty, s temi nejnovejsimi u BMW, u Mercedesu (opakuji se), ale neda se to srovnat. Kdyz se snazis takovou vec prodatm vynachvalis ji, abys ji prodal. Ale samotni prodejci techto vozu rikaji (znovu se opakuji), ze DSG je dokonalejsi.
Ale je to tvuj nazor a pocit a ja ti ho nechci vyvracet. Kup si, co ti bude vyhovovat nejvice. -
"-- skrytý --" 28.05.06 18:04
« Re: predpokladam
hmmm... a jezdil jsi opravdu S OII DSG??? >:D
ja uz mam s DSG najeto 30000 km a pri zmene rezimu jizdy, funguje dokonale. Kdyz jdu prudce na brzdy, tak se chova take dobre. A nejlepsi je, kdyz chces jezdit "ostre",si preradit na S rezim, pak je to super. Pokud mas moznost, najezdi tim tak 500 km a pak presedni do automatu BMW nebo MB. U obou mam zname prodejce a oba tvrdi to same - ze i jejich nejlepsi prevodovky nedosahuji kvalit DSG. Takze na tom asi neco bude, nemyslis? ;-) -
« predpokladam
ze jina prevodovka v OII neumoznuje aut a manualni razeni. a zmena rezimu jizdy myslim pri ostrejsi jizde kdyz jdes prudce na brzdy tak ji zblbnes tak ze vubec nevi co ma delat a je potom mnohem pomalejsi nez zenska ktera se teprve uci radit. jsem zklaman a nechapu jak to muze nekdo vychvalovat. v autosalonu to clovek nevyzkousi, tam pri pijanko jizde bych na to taky neprisel ale tohle nebylo moje tak sem ji daval co proto a zjistil jsem ze tohle teda opravdu ne.