Jakou největší "botu" vám provedli v servisu?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

15.09.04  12:12

« ventilace

jo, jo ..prestal me foukat vzduch z ventilatoru na me byvale Felde, at jsem pridaval jak sem pridaval proste nic , jen vlahy vanek a v lete jsem byl opocenej jak dvere od chliva. Dal jsem to do Chomutova Autodum znackovy servis Skoda, tam mne provedli :
    prohlidku, vycisteni (asi tech trubek) , kontrolu a platil jsem 600 kc,- bohuzel efekt se jaksi nedostavil a ventilator nefoukal. Auto jsem ten den odvezl do znackoveho servisu Skoda Autoplus2 v Chomutove, kde mi rekli, ze je asi praskly cely segment (krabice) ventilace a ovladani vzduchu kdesi v motoru a nabidli mne za 5000 tis jeho vymenu, tak jsem podekoval a odjel do Podboran tez do znackovyho servisu a tam mne vymenili za 16,- Kc bowden na ovladani klapky a bylo vymalovano..huráá ventilace fungovala a ja usetril 5litru..8-))
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.04  10:09

« Zkušenosti

Musím napsat jednu chválu na Ostravský servis RT Torax. Okamzite prijeti bez objednavky (vysvetlil jsem jim ze musim za 1,5 dne odjed zpet do Rakouska) oprava za velice dobrou cenu, a jeste mi vratili umyte a nalestene auto:-)) To se mi nestalo ani v aut.servisu, doufam, ze to nebyla jen vyjimka :)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.04  19:55

« Re: Re: Re: Re: zase

S tou hladinou oleje nepanikarim ( uz s tim jezdim 3/4roku ), jenom mi to vzdycky lili presne. Jinak jeste pro upresneni meril jsem to vzdycky az po jizde, tudiz pri promazanym motoru. Mozna to bude fakt posunutym merakem.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.04  19:06

« Re: Re: Re: zase

Rabukate No, se spotrebou uz to vypda lip,7/100 ale furt to je moc (jezdil sem s tim za 5, ale studenej motor a v nizkych otackach, to netahne, ja ted cekam az jeden kluk priveze nejake dily (spis pulku motoru (protoze ho zadrel :-) takze potom uvidim :-) :) necham se prekvapit, ale ted to teda vypada uz zase o neco lip, uvidime
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.09.04  16:57

« Re: Re: zase

A ty 3 dcl vlezou po nastartování do olejového filtru J.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.04  09:28

« Re: zase

mno nevim. V Brave jsem mel predepsane 4.3 l olejove naplne. Vypust jsem mel pustenou celou noc, autem jsem i cloumal, aby vytaklo co nejvic stareho oleje. Nalil jsem 4 l a byl jsem presne na rysce MAX, kdybych dolel predepanych 4.3 l, jsem nad MAX. Myslim si, ze v servise leji predepsany objem a nezajima je ryska na merce, navic to vymeni nehem par minut, kdy stary olej jeste nestaci uplne vytect. Chybu v nejake vade na motoru bych nehledal.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  22:51

« moje 400

to rabukate: sice to patří do jiného fóra, ale odpovím ti tady
    mám tam 1,6 K Series ca 82 kW, mimochodem, docela by mě zajímalo, jestli je tady nějaký odborník, jaká je odlišnost motorů Rover K Series od původních Honda Engines?? Napohled je uspořádání motorového prostoru japonská škola, tak by mě zajímalo, jestlipak britští inženýři jenom nerozebrali japonský strojek a ted nás tou svou konstrukcí tak trochu nelakují??? Jestli se objeví někdo , kdo ví, nebo si chce jen tak poklábosit o Roveru tak pokračujem na nasem písečku...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  22:39

« Re: zase

No spíše bude otázka jak to měří a jaké měření bude správné, anebo pokud tam přelijí toho půl litru více, docela špatně se upouští >:D
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.04  20:53

« zase

Tak nevim. Jak jsem psal, ze mi pri minule vymene oleje nalili olej pres miru, tak zrovna dnes, kdy jsem byl na dalsi vymene (v jinem servise) udelali tu samou vec (na merce o pul cm nad maximum). To prece nedava smysl, aby tam lili vic nez musi. Nebude nahodou problem nekde v motoru, nejaky prisavani, ani nechci myslet ceho?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.09.04  11:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Antibota

Rabukate: Cert Mitsi nespi celou noc, jen je v noci na cestach a nema v aute Internet...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  09:36

« Re: servis

ja jezdim s 1.8T do Ceskeho Tesina do servis Seat/Skoda, ktery provozuje Autodruzstvo Frydek-Mistek. Takze ma pobocku i ve Frydku. Jak rikam, jsem s nima spokojen, ale zatim jsme nemuseli resit nic sloziteho, na cem bych mohl poznat kvalitu. Ale pristup i odvedena prace je zatim OK. S Fiatem jsem jezdil do Nordex Havirov, nebo do C.Tesina. Jsou tam stejni mechanici. Stridaji se mezi sebou.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  06:20

« Re: Re: Re: Re: Antibota

vypada to ze cert mitsi spi celou noc...
    marlin: jak to dopadlo s tou tvou spotrebou 10/100??? soused odnaproti si stezoval mel podobny problem a skoncilo to tim ze slo auto do sveta... nechci strasit... :(
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  00:03

« Re: Re: Re: Antibota

mitsi spi... >:D
    R400: jeste ze je to tak daleko... FM
    co mas za motor v te sve 400 series????
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.04  23:28

« Re: Re: Antibota

to mitsi: ty poloosy umí v Autodílna Glogar, p.Miroslav Glogar, tel./fax 318856207, GSM 602447255, 262 55 Petrovice u Sedlčan
    ještě ti "umělci" (tam bych si nedal už spravit ani míchačku): Auto Kedroň, Paskov okr. FM.....
    sorry za zpoždění nejsem tu každý den
    A pak dej refernci, jak jsi pochodil.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.04  20:29

« Re: Re: Re: servis

mozna uz to prek krouzky prochcalo ven... :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.09.04  19:53

« Re: Re: servis

Spíš co si o tom myslí kroužky a tlaky v motoru???J.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.04  16:25

« Re: servis

No ja byl nekdy na jare na vymene oleje... Nevim co je k tomu vedlo, ale proste misto 4,5l oleje mi nalili tak 6l - dodnes s tim jezdim a zajimalo by me co si o tom mysli katalyzator.
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.04  16:55

« servis

MFilip, jestli si dobre pamatuju tak jsi ze sev. Moravy! Do jakeho servisu jezdis ja jsem na Ostravsku narazil prozatim jenom na same paskvily kteri me chteli bud odrit nebo praci sfusovali takze jsem to po nich musel nechat opravit jinde! Takze za kvalitni servis bych byl vdecny!!Abych si nemusel delat starosti!predem dik
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.04  15:30

« Re: Re: Re: Re: Temposervis Plzen

ja uz v jednom servisu laboruju 2mesice nad tim, proc to zere 10/100 a jeste sme na to neprisly, vse mozne zkousime...... ale jinak sem s nima spokojen, nestezuji si, ale jednou mi nechal v motoru sroubovak, a on se privaril ke kastli a vyzkratoval cely auto..... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.04  13:16

« Re: Re: Re: Temposervis Plzen

Je to o tom jak se taky mechosi vyspi >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…