Zážitky z autoškoly
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
No tak to me zazitky z autoskoly jsou opravdu nezapomenutelne -> Instrutor 30letej floutek. Misto nejakeho uceni jsme jezdili jenom po testovacich jizdach a zavodili s ruznejma novinkama typu Vectra GTS, Mazda 6... . Jednou PRIJEL na sraz celkem slusne nalitej, no a kdyz jsem ridil tak to byla fakt divocina- nutil me jezdit Prahou pod plnym plynem atd. A nejezdil jsem v zadnym pripo... favoritu, ale v Golfu Tdi -
« .
No, me vletela vosa do trenek, to bylo zuuuuzo :shock: Jezdil jsem ve favoritu a za jizdy proletela ventilaci. Takova velka a tucna. Zacal jsem vyvadet a instruktor nevedel proc. Nastesti me nepichla. Nebo si se mnou moc rad objizdel, to co potreboval. Hned na prvni jizdu me vzal nekam na vesnici, kam si jel ke znamymu pro nejaky barvy. Bylo tak 30 stupnu on v tom Favoritu nemel vevnitr kryt nad kufrem a ty barvy se tam pekne rozvonely. Bylo mi blbe jeste dva dny. Kamarad zase delal ridicak na traktor a rikal, ze kdyz predjizdel cyklistu, tak absolutne nevedel, jestli ho zajel nebo ne. Ze ty velky kola nejak nezvladal :? -
Kolík80 14.07.04 09:22
« Re:
Nas v autoskole instruktor mlatil... Ale jelikoz jsem jezdil v nakladaku, tak na me nedosahl a mel na to takovou knizku. Jednou se po me ohnal a ja ve snaze uhnout jsem si ji dal peknou hlavou o okynko... Ale netrefil me...:o)) A kdyz jsem delal malou motorku, tak mi instruktor pri kazdy chybe dal ranu do helmy a posleze kdyz jsem se chytil za hlavu, tak pridal jeste jednu do zeber... -
« Re: Zážitky z autoškoly
Mě se v autoškole stal jeden zážitek.Jel jsem s instruktorem do kopce a na tom kopci byla křižovatka a já tam měl zastavit,tehdy tam ještě nebyli semafory a měl jsem auto držet na spojce a brzdě.Když jsem se rozjížděl,tak za mnou byl dým jak z nákladního automobilu,viděl jsem to ve vnitřním zpětném zrcátku,ale instruktor neříkal nic,tak jsem pokračoval v cestě.Ještě pak byl alergický na to,když jste si vnitří zpětné zrcátko seřizovali za jídy.Auto bylo Škoda Favorit.