Zážitky z autoškoly

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

16.07.04  18:21

« Bez nadpisu

No tak to me zazitky z autoskoly jsou opravdu nezapomenutelne -> Instrutor 30letej floutek. Misto nejakeho uceni jsme jezdili jenom po testovacich jizdach a zavodili s ruznejma novinkama typu Vectra GTS, Mazda 6... . Jednou PRIJEL na sraz celkem slusne nalitej, no a kdyz jsem ridil tak to byla fakt divocina- nutil me jezdit Prahou pod plnym plynem atd. A nejezdil jsem v zadnym pripo... favoritu, ale v Golfu Tdi
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.04  17:46

« .

No, me vletela vosa do trenek, to bylo zuuuuzo :shock: Jezdil jsem ve favoritu a za jizdy proletela ventilaci. Takova velka a tucna. Zacal jsem vyvadet a instruktor nevedel proc. Nastesti me nepichla. Nebo si se mnou moc rad objizdel, to co potreboval. Hned na prvni jizdu me vzal nekam na vesnici, kam si jel ke znamymu pro nejaky barvy. Bylo tak 30 stupnu on v tom Favoritu nemel vevnitr kryt nad kufrem a ty barvy se tam pekne rozvonely. Bylo mi blbe jeste dva dny. Kamarad zase delal ridicak na traktor a rikal, ze kdyz predjizdel cyklistu, tak absolutne nevedel, jestli ho zajel nebo ne. Ze ty velky kola nejak nezvladal :?
  • « 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 14.07.04  09:22

« Re:

Nas v autoskole instruktor mlatil... Ale jelikoz jsem jezdil v nakladaku, tak na me nedosahl a mel na to takovou knizku. Jednou se po me ohnal a ja ve snaze uhnout jsem si ji dal peknou hlavou o okynko... Ale netrefil me...:o)) A kdyz jsem delal malou motorku, tak mi instruktor pri kazdy chybe dal ranu do helmy a posleze kdyz jsem se chytil za hlavu, tak pridal jeste jednu do zeber...
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.04  22:28

« Bez nadpisu

Lidi, moje autoškola je pohodičky, i když jsou tam občas špatný dny. Učitel říká: "tak si podřaďte na dvojku, dejte si blinkr, najeďte si na prostředek, pořádnej oblouk aby měli ostatní místo, tak, pak si dáte trojku, koukněte se na levo, to je kóča, co?"
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.04  23:12

« Re: Zážitky z autoškoly

Mě se v autoškole stal jeden zážitek.Jel jsem s instruktorem do kopce a na tom kopci byla křižovatka a já tam měl zastavit,tehdy tam ještě nebyli semafory a měl jsem auto držet na spojce a brzdě.Když jsem se rozjížděl,tak za mnou byl dým jak z nákladního automobilu,viděl jsem to ve vnitřním zpětném zrcátku,ale instruktor neříkal nic,tak jsem pokračoval v cestě.Ještě pak byl alergický na to,když jste si vnitří zpětné zrcátko seřizovali za jídy.Auto bylo Škoda Favorit.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.04  13:27

« Re: Zážitky z autoškoly

den pred zavereckama me vyhodil od volantu se slovy, "a blikat bude kdo???!!!!", nodbliknul sem chodce, co sel po silnic, ale tohle pry udelal kazdemu......
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.04  07:22

« Zážitky z autoškoly

Jaké máte nejkurióznější zážitky z autoškoly? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…