Login kody VAg com
"-- skrytý --" 07.07.2004 10:13
Login kody VAg com
Prosim, nezna nekdo tajne login kody na vag com? Mohu na oplatku nabidnout vse k vag com, manulay, programy, schemata atd... -
"-- skrytý --" 23.07.2004 18:52
Bez nadpisu
Takze mily pane!!!
Abych Vam neco ujasnil. Program Vag-Com jsem si koupil naprosto legalne. Asi jste si to trosku spletl. Nemam namysly seriove cislo programu,ale login kody, ktere jsou zapotrebi znat,aby bylo mozne kodovat nektere ridici jednotky v aute. a tyto kody jsou pouze v dilenskych priruckach, kterou bohuzel nevlastnim.
Takze Vas prosim o to ,aby jste se nemichal do veci o kterych nemate ani paru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
petous 06.08.2004 08:14
« Re: flash
Nevidím to o nic černěji než klasický flash tunning, předpokládám, že aplikace si z internetu nejprve nasosá do paměti celý obsah chipu a pak až flashuje a když první pokus nevyjde, dá se to přeci spustit znova, toho bych se nebál ani trochu. A záruka? Asi tak stejně pochybná jako u firem ATX, Sportmotor atd., které taky často nemají ani vlastní garáž. Podle popisu na webu to vypadá na firmu které možná rozebrala fci řídícího programu do detailu, ne jen koupila sw a naladila datové mapy. Podobně funguje např. firma Hondata na Hondí ECU. :*)
Bez nadpisu
no,ale když se to nepovede tady,můžeš alespoň udělat bububu nebo vzít pár "Hrozně vyhlížejících kámošů" a oni možná spustí jinou,existuji i soudy a pod,myslím že u nás se to dá řešit.Samozřejmě bych vždy chtěl doklad o provedenépráci.kde je uveden majitel firmy a toto si také zkontrolovat.Serou mě lidi,kteří-a je jich dost si to nechávahjí kvůli ušetřené tisícikoruně dělat bez papíru.Já měl Octávii chiplou u GX chiptuning a super.Jela skvěle a co jsem čuměl,vůbec nekouřila,jen při zatížení a do kopce,ale to dělá i nenačipovaná.