Dobrý servis ?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > OPEL
-
-
-
« Re:
Nejsem si jist,ale u Opla, kde je šestiválec do V-myslím že by mohl být původně ze CHevroleta Corvette a GM ho nacpala do OPLA, tam by to mělo být lepší ,protože stačí sundat hlavu jenom z jedné půlky.Stejně mně to je divný a nemůžu uvěřit,že nejde za žádnou cenu povolit. Asi někdo nedodržel technolog. a rval jí ven když byla teplá a poškodil tím závit a novou tam pak nahulákal. Myslím ,že po nastavení ráčny třeba trubkou-pude vyšroubovat,ale na opravení závitu se bude muset ta hlava stejně sundat. Ještě jsem neviděl, aby ze seriového vozu nešla sundat hlava bez vyndání motoru.-
"-- skrytý --" 23.06.2004 08:06
« Re: Re:
To Roman Pecen: "...Stejně mně to je divný a nemůžu uvěřit,že nejde za žádnou cenu povolit. Asi někdo nedodržel technolog. a rval jí ven když byla teplá a poškodil tím závit a novou tam pak nahulákal...."
- To jsi toho opravdu ještě viděl málo! "Kouslou" svíčku s kuželovou dosedací/těsnící plochou a 16-mm šestihranem prostě buď vůbec nepovolíš nebo ji jednoduše přetrhneš. Pokud budeš mít dost štěstí, přetrhneš ji v rovině dosedací plochy a nic Ti nespadne do spalovacího prostoru, utržený zbytek svíčka se závitem si Ti může podařit vyšroubovat naražením trnu do díry po izolátoru. S největší pravděpodobností však stejně poškodíš těsnící plochu v hlavě válců.
-
-
potřeboval bych informace o nějakém dobrém (neznačkovém) servisu na jižní moravě, který má zkušenosti s opravou větších Opelů (Omega, Vectra).
Mám zapečenou svíčku na Omege 2.5V6 a už by potřebovala vyměnit. V případě, že by nešla ven, bylo by potřeba vytáhnout motor a svíčku odvrtat.
Proto bych byl moc vděčný za doporučení kvalitního servisu, který má zkušenosti a velmi dobrou kvalitu odvedené práce (co se o značkových servisech říct nedá :roll: )
Ještě jednou díky moc za doporučení!!!