Laguna II
« Re: Re: Re: Re: Facelift Laguna II
laguna ma teraz staru 1.6 a IDE 2.0. Nova 1.6 tka dostala variabilne casovanie a ma vecsi vykon a tocak, a nova 2.0 je to same od starej co sa do laguny uz nejaky cas nedava a bola nahradena uplne novym IDE motorom. Vyzera to ze IDE sa neujal a v meganoch su uz len normalne 2.0ly s variabilnym casovanim. Myslim ze by to bola dobra volba, z benzinov by som volil asi tu. ... alebo ze by to turbo? :D -
« Re: Re: Re: Re: Re: Zlatý klíčky
Nie, som zenaty, tak auto pouzivam a ine veci :-!
... ale ak by som bol v takej sitacii a mohol by som si vybrat, bral by som radsej vyfuk, to mi pripada prihodnejsie ako taka tenka strbinka >:D ... holt vek meni priority, volakedy by som tiez asi skorej volil nejaku 17nastku s takou tenkou >:-[]
inak co sa tyka karty, tak ked som auto kupoal tak ten manik tam tu kartu vrazil, takze bola tam sce len lediny krat, ale tym padom ani auto nie je panna ani karta nie ne panic -
« Re: Zlatý klíčky
Pozor na to, Laguna ma kartu inak urobenu ak Megane (neviem, ktory system ma Espace). Karta Laguny funguje na vacsiu vzdialenost ako u Meganu. O tych problemoch, ze mas auto v garazi a kartu v baraku a oni si celu noc spolu vysielaju a rano neodomknes auto, lebo je baterka v karte kaput som cital uz vela. Tak som sa na to pytal a novy system nekomunikuje na viac, ako 1-1,5m. Ked chcem vyskusat, ci je auto zamknute, vezmem panazenku do jednej ruky, rozpazim a druhou rukou skusim klucku. To je dostatocna vzdialenost, aby sa auto neodomklo. Rozpatie ruk 4m asi nemam :-) -
"-- skrytý --" 08.06.04 08:21
« Karta
Já se s kartou sžívám teprve 2. měsíc.Stále mám pocit, že klíče jsou lepší.Pokud se zde psalo o kartě v kapse-zde bych viděl jednu drobnost:je-li to kapsa kalhot a ty jsou více těsné, tak to zavání poškozením karty.Ale třeba je to jenom můj subjektivní pocit.V saku je to bez problémů.Osobně ji beru jako daň za koupi Laguny.Nepraktické je, že člověk má samostatně kartu a zámek zpátečky.Mít oboje pohromadě, jako u klasiky, je lepší.