Laguna II

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.10.04  20:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Laguna II

Na Autorevue.cz fotky faceliftu Laguny II. Co na to říkáte? A jak vám Laguny jezdí?Mně zatím jo, ale jeden nikdy neví že,je to jenom hromada součástek.
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 10.06.04  15:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Laguna II

No 2,0T je dobrej motor. Původně jsem ho chtěl do Espacu. V laguně bych ho bral.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.04  15:05

« Re: Re: Re: Re: Facelift Laguna II

laguna ma teraz staru 1.6 a IDE 2.0. Nova 1.6 tka dostala variabilne casovanie a ma vecsi vykon a tocak, a nova 2.0 je to same od starej co sa do laguny uz nejaky cas nedava a bola nahradena uplne novym IDE motorom. Vyzera to ze IDE sa neujal a v meganoch su uz len normalne 2.0ly s variabilnym casovanim. Myslim ze by to bola dobra volba, z benzinov by som volil asi tu. ... alebo ze by to turbo? :D
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 10.06.04  14:56

« Re: Re: Re: Facelift Laguna II

No to mozna jo. Ale 1,6 i 2,0 už laguna má ne? Myslel jsem nějakej úplně novej motor. Je fakt, že o motorech typu 1,5 dci moc nepřemejšlim, u mě začíná auto na 150 k >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.04  14:52

« Re: Re: Facelift Laguna II

>Nenapadá mě, jakej motor by to měl bejt<
    no predsa nove 1.6 a 2.0 z megana. A nejaku naslapanu 1.5 dci by tam niektore rodinne typy tiez radi videli.
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 10.06.04  14:41

« Re: Facelift Laguna II

Nenapadá mě, jakej motor by to měl bejt... Spíš myslím, že trošku upraví výkon, krouťák a spotřebu u stávajících. Bixenony by bodly... :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.06.04  14:35

« Facelift Laguna II

Také bych to viděl na masku podobnou Meganu.Ta současná je příšerná.Jinak asi těžko něco změní.A možná nějaký nový motor.
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 10.06.04  14:31

« Re: Facelift Laguna II

Někde jsem už viděl fotku, ale zaboha si nemůžu vzpomenout kde. Změny jsou ale spíš kosmetické, předek bude podobnější meganu (ty 2 díry na chladiči)...
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.04  14:07

« Facelift Laguna II

Nemáte někdo nějaké info jaké budou změny ve facelftu Laguny II,kromě toho že bude představen na pařížském autosalonu v září.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.04  11:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Zlatý klíčky

Nie, som zenaty, tak auto pouzivam a ine veci :-!
    ... ale ak by som bol v takej sitacii a mohol by som si vybrat, bral by som radsej vyfuk, to mi pripada prihodnejsie ako taka tenka strbinka >:D ... holt vek meni priority, volakedy by som tiez asi skorej volil nejaku 17nastku s takou tenkou >:-[]
    inak co sa tyka karty, tak ked som auto kupoal tak ten manik tam tu kartu vrazil, takze bola tam sce len lediny krat, ale tym padom ani auto nie je panna ani karta nie ne panic
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 08.06.04  10:59

« Re: Re: Re: Re: Zlatý klíčky

Ty jsi ještě panic? :*)
    Samozřejmě myslím slot pro vložení karty :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.04  10:54

« Re: Re: Re: Zlatý klíčky

tam je nejaka diera? >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 08.06.04  10:49

« Re: Re: Zlatý klíčky

No přišlo mi, že ta díra v meganu je nějaká užší... :-?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.04  10:45

« Re: Zlatý klíčky

yyyyy - diky za radu. To som nevedel, usetril si ma telocviku >:D
    Ritz - Aj my mame full size kreditku, ale je tucna, takze do penazenky do oddelenia pre kreditky sa mi nevojde :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.04  10:28

luf, na skusanie zamknutia nepotrebujes rozpazovat, do 3 sekund po zamknuti sa to neodomkne
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 08.06.04  10:14

Soudě podle toho, že při zamykání nemačkám žádnej čudlík, Espace má kartu jako Laguna. Přes noc stojí auto cca 10 m vzdušnou čarou od karty a no problem. :-) Taky se mi zdálo, že ta karta v meganu je nějaká menší - Espace má full-size kreditku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.04  10:10

« Re: Zlatý klíčky

Pozor na to, Laguna ma kartu inak urobenu ak Megane (neviem, ktory system ma Espace). Karta Laguny funguje na vacsiu vzdialenost ako u Meganu. O tych problemoch, ze mas auto v garazi a kartu v baraku a oni si celu noc spolu vysielaju a rano neodomknes auto, lebo je baterka v karte kaput som cital uz vela. Tak som sa na to pytal a novy system nekomunikuje na viac, ako 1-1,5m. Ked chcem vyskusat, ci je auto zamknute, vezmem panazenku do jednej ruky, rozpazim a druhou rukou skusim klucku. To je dostatocna vzdialenost, aby sa auto neodomklo. Rozpatie ruk 4m asi nemam :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 08.06.04  08:34

« Re: Karta

hm, já zámek zpátečky bytostně nenávidím, radši jsem investoval do sherloga. Když jsem auto koupil, dal jsem si kartu do kabelky, kde mám papíry od auta, řidičák a další kraviny (a tudíž jí nosím pořád s sebou) a v podstatě jí vůbec nevyndavám. 100% spokojenost :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.06.04  08:21

« Karta

Já se s kartou sžívám teprve 2. měsíc.Stále mám pocit, že klíče jsou lepší.Pokud se zde psalo o kartě v kapse-zde bych viděl jednu drobnost:je-li to kapsa kalhot a ty jsou více těsné, tak to zavání poškozením karty.Ale třeba je to jenom můj subjektivní pocit.V saku je to bez problémů.Osobně ji beru jako daň za koupi Laguny.Nepraktické je, že člověk má samostatně kartu a zámek zpátečky.Mít oboje pohromadě, jako u klasiky, je lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.04  23:01

« Re: Re: Re: Re: Zlatý klíčky

megan tak isto, uz som si myslel ze to bude nejaka detska choroba laguny, a on to bude randsov mimoriadny talet ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…