Laguna II

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

31.01.05  21:50

« Re: Re:

kua v tom je nejaky hokej ... keyles drive je standard ... za tu nebolo treba platit ... ta sa musi zapichovat;
    keyles entry sa dokupuje za 15000 kc a to je ta co netreba zapichnut ... ak som to dobre pochopil
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.05  19:38

« Re:

Tak to je karta,která se musí zasunout do slotu.Keyless Entry je karta,ta se nemusí zasunovat a má dosah 2.5m od auta.Jinak viz brožura Laguny na www.renault.cz/download/index.php
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.05  18:11

« Bez nadpisu

Objednal jsem Keyless Drive, mam 3 tlacitka, a samozrejme jsme za to platili navic. Kartu jsem mel v naprsni kapse, na palubce, v ruce u tlacitka. Vsude mozne a nic. Senzory na klikach mam taky, proste mam TU kartu ale ONO to nestartuje. Je to mozne? Jaktoze v navodu o tom nic neni. Opravdu vam to staruje bez karty i U Laguny? Nejen Espace ci Megane?? Dekuji :(
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.05  11:25

« Re: Re: Startování bez klíčku

>objednal jsi KEYLESS ENTRY, nebo KEYLESS DRIVE<
    no ano tym presne by som zacal - zplatil si za nu alebo nie ? :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 31.01.05  09:28

« Re: Startování bez klíčku

Máš velkou kartu (velikost kreditky), nebo menší? Máš pod klikama senzory? Máš na kartě 2 nebo 3 tlačítka? Když jsi auto objednával, objednal jsi KEYLESS ENTRY, nebo KEYLESS DRIVE? Karta musí být ideálně v prostoru předních sedadel, jsou místa (třeba v kufru, na palubní desce atd., kde auto kartu "nenajde"...
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.05  09:22

« Startování bez klíčku

Máme inteligentní kartu se vstupem bez odemknutí. Přijdu k autu vezmu za kliku odemkne se, nastoupím, zmačknu start a nic. Zasunu kartu a v pohode startuju. Tak nevim jestli se musí někde něco nějak aktivovat, ať už v servisú či jen doma.
    V návodu k Autu o startování bez Karty také nic není. Nevím jestli je nějaký rozdíl Megane, Laguna, Espace.
    Prosím napište zda to lze u Laguny, (doufám, že není důležitý rok výroby 2005)ať se můžu zeptat v servise a nedělám ze sebe Blbce. Dík moc.
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 30.01.05  22:27

« Re: karta

Totéž já - mám Espace s Keyless Entry (se 3 tlačítky) a šlapou obě karty bez zasunování - stačí je mít v kapse nebo v tašce a auto jde odemknout i nastartovat.
    Karta Keyless Drive má jen 2 tlačítka, která se musí při odemykání / zamykání mačkat. Auto podle mne nemá IČ senzory pod klikami. Pro nastartování je třeba kartu zasunout do slotu.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.05  19:23

« Re: karta

urkite? ja som dostal s meganom obi dve IQ
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.05  19:18

« karta

Ta inteligentní karta se navíc dodáva jen 1 ks a druhá je klasická, teda loni to tak bylo, letos nevím, ale sotva změna. Takže ta "obyčejná" se zasunout musí.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.05  17:18

« Re: Startování bez zasunuté karty?

su dve verzie kariet, ide to iba s tou priplatkovou, u nas sa to vola "inteligentna karta" u vas je to "kye less entry"
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.05  17:06

« Startování bez zasunuté karty?

Po přečtení všech příspěvků v dizkuzi stále nejsem dost moudrý. Máme v rodině týden novou Lagunu a nejsem si jistý zda lze nastartovat bez zasunutí do čtečky? Pokoušel jsem se o to, ale nic :-( . Můžete mi poradit co mám udělat, či zda to vůbec funguje.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.05  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Laguna II

To nemam, ale videl jsem fotky exterieru a stara verze se mi teda libi vic 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.05  08:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Laguna II

Nemáte někdo fotky inteiéru faceliftované Laguny II ? Jestli ano,tak mě je zašlete na dix@mujmail.cz Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.05  22:07

« Re: Re: Re: Grafy prubehu vykonu/kroutaku

no u nas davaju IDE az do espejsa, laguna ma ten starsi 99kw alebo 2.0 turbo, ale pametam sa v prvych verziach to fakt bolo ... asi to nikto nekupoval ... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.05  21:58

« Re: Re: Grafy prubehu vykonu/kroutaku

yyyyy: no, mozna jak do kterejch..
    Ja v ty svoji mam ten IDE 103kW, cili presne ten, na ktery jsi mi dal ten obrazek, za coz jsem ti velmi zauzlovan :)
  • « 00 Reagovat !

foto ricz73

ricz73 25.01.05  21:26

« Re: Grafy prubehu vykonu/kroutaku

Na www.renault.cz si stáhni brožuru k autu a tam ty grafy jsou (akorát nevim, jestli u Laguny pro všechny motory, ale třeba u Espacu to pro všechny je)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.05  21:25

« Re: Grafy prubehu vykonu/kroutaku

[odkaz]
    ale bacha na vec, 2.0 su dve a u nas sa do laguny montuje prave ta NE IDE verzia, cize normalny 16ventilak s nepriamym vstrekovanim co ma 99kw - je daleko lacnejsi, podla mna u nas rozumnejsia verzia
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.05  19:52

« Grafy prubehu vykonu/kroutaku

Nevite nekdo, kde sehnat graf prubehu vykonu/kroutaku na Renaulti motory? Konkretne me zajima 2.0 IDE z Laguny..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.04  15:10

« 17 palcová kola

Dejte si všichni bacha na 17´´ kola u Laguny. Před půl rokem koupil akční Sport Edition na liťácích(zatím to jezdí). Dnes jel měnit na zimní s ocelovými disky. V pneuservisu tázali, kde mám kratší šrouby. Přiznám se, že jsem netušil. Volal do prodejny, tvrdili že tam musí u rezervy být. No, jak jinak, frantíci nedali. Servis Renaultu je nemá, tak se budou objednávat....Uvidím, jak to dopadne.A kdo šrouby zaplatí. Takže když přebíráme auto, měli bychom vědět, co všechno se má zkontrolovat. Taky metoda. V pneuservisu potvrdili, že nejsem jediný, nejen s Lagunou, ale např. Peugeot 307 s litými+speciální klíč. Také nedodali a ležel v prodejně.Nicméně je to pokrok, začínal jsem zamlada s Moskvičem 408 předělaným na 412-motor.... :D
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.04  23:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift Laguna II

Mne se asi vic libi puvodni maska...
    Jinak Laguna jezdi zatim fajn, ale mam ji jen cca 2 mesice :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…