Laguna II
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Bez nadpisu
Objednal jsem Keyless Drive, mam 3 tlacitka, a samozrejme jsme za to platili navic. Kartu jsem mel v naprsni kapse, na palubce, v ruce u tlacitka. Vsude mozne a nic. Senzory na klikach mam taky, proste mam TU kartu ale ONO to nestartuje. Je to mozne? Jaktoze v navodu o tom nic neni. Opravdu vam to staruje bez karty i U Laguny? Nejen Espace ci Megane?? Dekuji :( -
ricz73 31.01.05 09:28
« Re: Startování bez klíčku
Máš velkou kartu (velikost kreditky), nebo menší? Máš pod klikama senzory? Máš na kartě 2 nebo 3 tlačítka? Když jsi auto objednával, objednal jsi KEYLESS ENTRY, nebo KEYLESS DRIVE? Karta musí být ideálně v prostoru předních sedadel, jsou místa (třeba v kufru, na palubní desce atd., kde auto kartu "nenajde"... -
« Startování bez klíčku
Máme inteligentní kartu se vstupem bez odemknutí. Přijdu k autu vezmu za kliku odemkne se, nastoupím, zmačknu start a nic. Zasunu kartu a v pohode startuju. Tak nevim jestli se musí někde něco nějak aktivovat, ať už v servisú či jen doma.
V návodu k Autu o startování bez Karty také nic není. Nevím jestli je nějaký rozdíl Megane, Laguna, Espace.
Prosím napište zda to lze u Laguny, (doufám, že není důležitý rok výroby 2005)ať se můžu zeptat v servise a nedělám ze sebe Blbce. Dík moc. -
ricz73 30.01.05 22:27
« Re: karta
Totéž já - mám Espace s Keyless Entry (se 3 tlačítky) a šlapou obě karty bez zasunování - stačí je mít v kapse nebo v tašce a auto jde odemknout i nastartovat.
Karta Keyless Drive má jen 2 tlačítka, která se musí při odemykání / zamykání mačkat. Auto podle mne nemá IČ senzory pod klikami. Pro nastartování je třeba kartu zasunout do slotu. -
« Startování bez zasunuté karty?
Po přečtení všech příspěvků v dizkuzi stále nejsem dost moudrý. Máme v rodině týden novou Lagunu a nejsem si jistý zda lze nastartovat bez zasunutí do čtečky? Pokoušel jsem se o to, ale nic :-( . Můžete mi poradit co mám udělat, či zda to vůbec funguje. -
"-- skrytý --" 26.10.04 15:10
« 17 palcová kola
Dejte si všichni bacha na 17´´ kola u Laguny. Před půl rokem koupil akční Sport Edition na liťácích(zatím to jezdí). Dnes jel měnit na zimní s ocelovými disky. V pneuservisu tázali, kde mám kratší šrouby. Přiznám se, že jsem netušil. Volal do prodejny, tvrdili že tam musí u rezervy být. No, jak jinak, frantíci nedali. Servis Renaultu je nemá, tak se budou objednávat....Uvidím, jak to dopadne.A kdo šrouby zaplatí. Takže když přebíráme auto, měli bychom vědět, co všechno se má zkontrolovat. Taky metoda. V pneuservisu potvrdili, že nejsem jediný, nejen s Lagunou, ale např. Peugeot 307 s litými+speciální klíč. Také nedodali a ležel v prodejně.Nicméně je to pokrok, začínal jsem zamlada s Moskvičem 408 předělaným na 412-motor.... :D
keyles entry sa dokupuje za 15000 kc a to je ta co netreba zapichnut ... ak som to dobre pochopil