Laguna II
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re:
Mno, ja mam Lagunu s keyless-entry (senzory pod klikama, 3 tlacitka) a pro nastartovani taky musim davat do slotu.
A i podle navodu jsem pochopil, ze to jinak nejde... IMHO je to kvuli tomu, aby ti nemohla treba karta za jizdy vypadnout z auta a pak by to ve 150 na dalnici chciplo a zamklo volant, ne? :)
Ostatne, pro to nasvedcuje i fakt, ze kdyz se nastartuje, tak je karta ve slotu "zamcena" (proto je na ni ta dirka) a nejde vytahnout. -
« Bez nadpisu
Objednal jsem Keyless Drive, mam 3 tlacitka, a samozrejme jsme za to platili navic. Kartu jsem mel v naprsni kapse, na palubce, v ruce u tlacitka. Vsude mozne a nic. Senzory na klikach mam taky, proste mam TU kartu ale ONO to nestartuje. Je to mozne? Jaktoze v navodu o tom nic neni. Opravdu vam to staruje bez karty i U Laguny? Nejen Espace ci Megane?? Dekuji :( -
ricz73 31.01.05 09:28
« Re: Startování bez klíčku
Máš velkou kartu (velikost kreditky), nebo menší? Máš pod klikama senzory? Máš na kartě 2 nebo 3 tlačítka? Když jsi auto objednával, objednal jsi KEYLESS ENTRY, nebo KEYLESS DRIVE? Karta musí být ideálně v prostoru předních sedadel, jsou místa (třeba v kufru, na palubní desce atd., kde auto kartu "nenajde"... -
« Startování bez klíčku
Máme inteligentní kartu se vstupem bez odemknutí. Přijdu k autu vezmu za kliku odemkne se, nastoupím, zmačknu start a nic. Zasunu kartu a v pohode startuju. Tak nevim jestli se musí někde něco nějak aktivovat, ať už v servisú či jen doma.
V návodu k Autu o startování bez Karty také nic není. Nevím jestli je nějaký rozdíl Megane, Laguna, Espace.
Prosím napište zda to lze u Laguny, (doufám, že není důležitý rok výroby 2005)ať se můžu zeptat v servise a nedělám ze sebe Blbce. Dík moc. -
ricz73 30.01.05 22:27
« Re: karta
Totéž já - mám Espace s Keyless Entry (se 3 tlačítky) a šlapou obě karty bez zasunování - stačí je mít v kapse nebo v tašce a auto jde odemknout i nastartovat.
Karta Keyless Drive má jen 2 tlačítka, která se musí při odemykání / zamykání mačkat. Auto podle mne nemá IČ senzory pod klikami. Pro nastartování je třeba kartu zasunout do slotu. -
« Startování bez zasunuté karty?
Po přečtení všech příspěvků v dizkuzi stále nejsem dost moudrý. Máme v rodině týden novou Lagunu a nejsem si jistý zda lze nastartovat bez zasunutí do čtečky? Pokoušel jsem se o to, ale nic :-( . Můžete mi poradit co mám udělat, či zda to vůbec funguje.
keyless-drive = 2 tlacitka = odemyka se normalne rucne tlacitkem
keyless-entry = 3 tlacitka = odemyka to samo pri sahnuti na kliku
ohledne startovani je to (aspon u Laguny a AFAIK) stejny, oboje se musi strcit do slotu.