Zkušenosti s Meganem Grandtour???

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

29.06.05  11:10

« Re: Re: Zrejme dalsi pondelni produkt do klubu (1.5dci 80k)

broo: ale treba jednoznacne zmerat aj polohu kolies, ja som doteraz netusil, ze aj to moze byt u noveho uta naprd :roll: . Zajtra idem do Istrosu na potvrdenie zavady a som zvedavy, co dosiahnem
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.05  10:33

« Re: Zrejme dalsi pondelni produkt do klubu (1.5dci 80k)

1. Mam podobny problem. Tiez mi to mierne taha dolava a to potahovanie volantu ma uz poriadne vytaca. Sprav si test. Najdi hrdolatu cestu, chod pomaly a pusti volant. Volant si sam “sadne” do polohy kde mu je najlepsie, u mna je to cca. 10 stupnov dolava.
    K tej geometrii, mam pocit ze v servisnej knizke som cital ze mas 1x narok na bezplatne nastavenie geometrie, takze tomu ich “zadarmo pre Vas” by som moc neveril.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.05  08:21

To Lopyk: Tak to s tebou teda soucítím.
    K bodu č. 7. Destovy senzor se mnou hraje hru na stirani
    Sám jsem měl skoro stejný problém u Avensisu, který mi začal zhruba po půl roce dělat stejné věci. Skončilo to výměnou jedné gumičky stěrače, která byla po zimním období lehce poškozená a trvale nechávala velmi nepatrnou šmouhu právě v oblasti senzoru. Když jsem si auto v servisu přebíral a sdělili mi že vyměnili gumičku stěrače, tak jsem měl zlost, protože jsem myslel že to chtějí okecat, ale stěrače od té doby už zase stírají jak mají.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.05  08:13

lopyt: na obycajnu geometriu sa im vyser, nechaj si este preverit polohu kol a ako pises, nechj si vse do protokolu zapisat a aj ich stanovisko si nechaj zapisat na papier. Nech da na papier, ze je nieco normalne. To tahanie nieje normalne, este si skontroluj gumy
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.05  00:26

« Zrejme dalsi pondelni produkt do klubu (1.5dci 80k)

Dneska sem precetl vse od zacatku tohoto topicu. Na jednu stranu zadostiucineni, na druhou smutne konstatovani, ze kvalita a pristup Renaultu neni zrovna to, co si zaslouzi pochvalu.
    Je snad jen nekolik malo zavad zde diskutovanych ktere by se na tom mem kousku neprojevili. Auto ma najeto 20tis km a koupe cca pred 4 mesici.
    1. Tahne to doleva. V podstate porad, ale patrne to je hlavne na rovine. Neustale je treba se pretahovat s volantem. Ne extremne silne, ale pomysleni ze pustim volant a auto pojede rovne je naprosto nerealne.
    Pri reklamaci u prodejce jsem si ponejprv vyslechl prednasku na tema kvality nasich silnic a ze to se proste na tech dirach stat muze. Udalo se priblizne pred mesicem. Moje reakce je :shock: Po dobrem zkousim cosi jako v ramci zaruky serizeni geometrie. Hlavni technik na me vrha maskovane usmevy a po 15ti minutach jako favor domlouva termin za 3 dny....ze pry prehodi predni kola a urcite to nepotahne.
    Za 3 dny privazim "auto" do servisu a pred prevzetim se dozaduji doslovneho zapsani zavady do prejimaciho protokolu. Technik mel chut zapsat "Prehozeni kol." Po te hlavni technik odchazi a za 3 minuty se vraci s tim, ze tedy na svoje naklady udelaji i geometrii a ze to je cinnost kterou jim Renaul nezaplati a ze si snad mam toho nadmiru vazit.
    Auto je v servisu cely den. Pri vyzvednuti nasleduje dalsi skoleni na tema kvalita silnic a neplatici Renault. Technik mi predava papir s diagnostikou geometrie a sdeluje ze prehodili kola. Pry si zadneho tahnuti pri jizde nevsimli. Divam se na papir a zjistuji, ze zadni kola vykazuji 3 ze 4 hodnot hvezdickou oznacene jako nevyhovujici a na :?: se mi dostava odpovedi, ze s tim stejne nic udelat nelze a ze to je v poradku. Opet :shock: ale vzhledem k tomu ze sem predpokladal ze alespon geometrii seridili a kola prehodili, odjizdim ze servisu. Ovsem.....auto stale tahne doleva.
    Posleze zjistuji, ze na diagnostickem papire je jako reference typu vozidla uvedeno 'Renaul 99 - Megane Estate 1.4 16V'
    2. Prave zadni kolo piska. Piska za sucha, piska za mokra, piska pri zataceni, piska podle nalady, kdyz se mu chce. Sem tam i nepiska. Piska jako kdyz nekdo na zrezivelem kolecku veze hnuj. Soustredim se na pricinu piskani a zjistuji ze to ma neco do cinneni s brzdami. Pri sundani kola ja pak patrno, ze se ne zcela vraceji celisti a kolo stale drhne.
    Obracim se na opet na servis. "Radi" me vidi. Prijimaci technik automaticky odchazi a vola hlavniho. Informuji ho o zavade a zrejme abych nevychazel z udivu opet :shock: Tato zavada neni na zaruku. "To budou zaneseny brzdy, musi se to namazat, ale tohle mi Renault neuzna. Jedine kdyby treba vytekl valecek." :shock:
    Spolu s 2. reklamuji i
    3. Vsimam si, ze za levym prednim kolem je pomerne "vlhko". Pri detailnim ohledani mista cinu zjistuji, ze z poloosy do okoli prysti olej. V podstate kolem napravy a okoli neni suche misto. Technik znalecky nahodi. "No pokud to ruplo, nebo je to praskly, tak to neni na zaruku. To vam tam vlitl nejakej sutr." Opet tedy :shock: Moje fantazie si snazi predstavit sutr letici za okrytovanou a zaplastovanou barieru.
    Zitra si sebou beru do servisu gorilu v roli externiho svedka, aby si to poslechl na vlastni usi.
    4. Sedacka spolujezdce pri zataceni vlevo i v pravo pomerne hlasite vibruje. Nejvice v rychlostech 40 - 60 km/h
    5. Po otevreni a zavreni okna u ridice nasleduje cca 60vterin cvakaveho zvuku z prostor dveri kdy mam dojem, ze okno musi kazdou chvili vypadnout
    6. Palubni deska pri poklesu teploty pod 10° vydava ze 3 mist ruzne variace lupani a chroustani. Stredovy panel plastu generuje pro zmenu jine zvuky a neni zavisly na teplote, nybrz na rychlosti a druhu asfaltu
    7. Destovy senzor se mnou hraje hru na stirani. Pokud prsi jen jemne a obcas se stirne je vsechno v poradku. Jakmile zaprsi vic a sterace se prepnou do modu kontinuelniho stirani.....mam po ptakach....jsem nadobro setren. Zastavi se totiz az kdyz stirani manualne vypnu. Drhnul sem okno sec to slo, stejne tak sem odmastoval sterace. Testovani s kyblem vody prineslo stejne vysledky. Pomohlo az vystoupani do nadmorske vysky 1400m, pak se to spravilo. A od te doby neprselo...uvidime az zase zaprsi..
    8. Pokud je v zatacce nejaka nerovnost, ustreluje zadek. Je to pomerne silne patrne. Hlavne pokud casteji jezdite mistama, kde se to deje a projev ocekavate.
    9. Prodejce montoval do vozu prepazku. Zrejme v ramci dodrzeni kvality ostatnich casti vozu tato krasne kovove rezonuje a zvoni. Pri pohledu na presnost jejich prace snad jen mimochodem....je posunuta o 3cm vice v pravo...zrejme zadna mira.
    Vzhledem k zitrejsi navsteve servisu jsem zapocal dnes hledat, zda-li jsem osamocen v plejade jinak kvalitnich vyrobku, ale jak sem zjistil, zadna velka vyjimka. Kazdopadne uz dnes vim, ze koupe to je nepovedena a misto radosti z auta se dostavuje jen pocit nas*ani a otravenosti. Poridit si novy auto na nemz se projevuji zavady jako na 6let starym a 180tis km odkroucenym kousku je na me asi moc :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.06.05  08:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: radio

To je celkom mozne...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.05  21:43

« Re: Re: Re: Re: Re: radio

tipujem ze coskoro si budete moc tie nase radia s CD kupit vramci servisnych akcii 8)
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.05  21:36

« Bez nadpisu

martinac: asi fakt zalezi od kusu. Ja mam kombika. Po 60 km dotrtany posilnovac, dnes sa mi dotrtkala ventilacia (3100km) , klima funguje - vetrak nie. Zrovna v meste, v zapche, skoro ma *... Pozeral som poistky tie su ok, takze asi nieco v crevach. V interiery zatial nevrze nic, zato v motori nieco zacalo rezonovat. Motorom sklbe po zosliapnuti alebo uvolneni plynu a pri 130tke a len 130tke motor huci ako autobus. Toto auto je nespolahlivy *, ak mas vela penazi a pevne nervy go for it, inac hands off. BTW. Tiez to vidim na tych max. 60tisic a predam ho.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.05  14:04

« Re: Re: Re: Re: radio

tv> kupovali sme ho asi pred mesiacom a pol a vsetky, ktore nam chlapik v predajni ponukal tak mali radio s cd, zabudol som ze sme samozrejme doplacali za to cd tych 6 papierov :)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.05  11:54

« Re:

martinac: mne vrzga interier uz od 12tkm :-), takze tymto sa netrap. Skor si poriadne pozri ten kufor, podla mna dost na prd rieseny a skoro nic tam nedas. Pokial to je vydareny kusok, hadam stoji za kupu. Skus si preverit mnozstvo zavad na aute a to, ako boli odstranene. To byTi mohlo pomoct. No a mozes citat toto forum a potom nase chyby hladat na tom aute. Inac zelam stastne rozhodnutie !!! Plus si prever servis, vseobecne mizerni odbornici.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.05  11:10

« Bez nadpisu

Poraďte: mám možnost koupit R. Megane II 5dv. HB, rv. 2003, 1.6 motor, téměř max. výbava, najeto 60 tis. km, t.č. bez problémů. Jaká potenciální výměna/oprava mě čeká nejdříve? není to už najeto moc? A co interiér, nebude časem vrzat?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.06.05  10:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: radio

Ja nemam objednavku, ale zmluvu a v zmluve sa o radiu nepise nic. Zmluvu sme uzatvarali s vedomim, ze tam bude kazeta. Ten CD cervik mi zacal vrtat v hlave az po tom, co som zistil, ze v Cechach maju SportWaye vo vybave CD a - hlavne - lebo predajca mi povedal, ze na objednavke z vyroby je kod pre CD.
    Objednavku na vyrobu medzi predajcom a vyrobcom - samozrejme - do ruky nedostanem a ani som ju nevidel, len mi z nej mesiac pred dodanim auta vycital predajca, ze podla VIN kodu, ktory dostali ako potvrdenie z vyroby a dalsich kodov prislusnych k tomu VIN by tam malo byt CD. Mozno sa vsak mylil. Ale potom, ked sme dostali auto, tak na takom skusobno-testovacom-prepustacom liste, ktory som nasiel v aute a kde bolo odfajknute odskusanie jednotlivych funkcii a riad. jednotiek auta, sa pisalo, ze je tam RAD03. Podla dialogysu (Renaultovy software nahradnych dielov) je Radio typ 03 = single CD. No a minule som ciastocne rozobral zadne dvere a zistil som, ze kabelaz k zadnym repro je urobena (a ziva), ale repro tam nie su. CD radio ich ma mat. Az ked ich rozoberiem cele, zistim, ci uz su v plaste narezane zavity od upevnovacich skrutiek repro, alebo nie. Ak ano, budem vediet, ktora bije...
    Nakoniec ja som spokojny aj s kazetou, lebo k nej sa da pripojit menic CD a potom mam aj kazetu aj CD, ale ak tam malo byt CD a nejakym zazrakom je tam kazeta, tak ma zaujima preco. Ci si z toho niekto nerobi business, ale sam tomu velmi neverim, aj ked mozne je vsetko. Nemam vsak ziaden dokaz, iba nepriame indicie, ale staci to na pochybnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  21:40

« Re: Re: Re: Re: Re: radio

tv: zaujimave, over si objednavku. Ak sa ti tvoje podozrenie, potvrdi trvaj na svojom CD za cenu kazetoveho :-) To ze je CD v SK za priplatok je fakt, lebo podobne info som dostal u dvoch nezavislich predajcov, takze urcite za priplatok.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  15:51

tv: pozeral som na stranku a v tom aute mas mat radio na kazety. Takze nic sa cestou nevymenilo.Skus este pozriet objednavku.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  14:47

v objednavke je pokial viem vsetko, a ta ide vyrobcovi ... ten nevie na aky trh to ide a ake tam maju zostavy, takze co je na papieri to je v aute
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.06.05  13:53

« Re: Re: Re: radio

Mal som kedysi davnejsie problem s prijmom radia na Fabii a zistil som, ze mi to robil vadny predzosilovac v patke anteny. Rozobral som ho, obisiel som ho (prepojil drotom) a odvtedy hralo radio zas tak, ako za nova. Moja verzia je, ze pri demontovani a montovani anteny mi parkrat preskocila iskra od statickej eletriny na zavit anteny a asi to elektronika schytala.
    Dalsia chyba moze byt v pretrhnutom kabli anteny. Radio by som podozrieval az uplne nakoniec. To (tie) radia su naozaj dobre, chytaju mi aj take vzdialene stanice, ktore ine radia zdaleka nie.
    Jahmutro: kedy si kupoval sportway a kedy bol zhruba vyrobeny?
    BROO: aj mne bolo povedane tak chytro, ako aj Tebe, ved predsa by nebolo v cenniku uvedene, ze sa da doplatit, keby to bolo v serii. Ale... Ked som sa pocas cakania na auto raz opytal v salone ineho predajcu (ten, s ktorym sme dovtedy jednali mal dovolenku), ze ci Sportwaye na Slovensku maju alebo nemaju CD - lebo v Cechach evidentne maju, pozrel do objednavky, ktoru posielali vyrobcovi a povedal, ze podla kodov by tam malo byt CD. No a prisla kazeta... Darmo sme sa dovolavali CD, nedalo sa, ved sme vedeli, ze si treba doplatit... Tak ma zaujima, ci uz zo Spanielska vychadzalo s kazetou a je to potom OK, alebo sa tam kazeta nejako zrazu ocitla namiesto CD pocas cesty. Teda ci ist niekde robit bordel alebo nie.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  13:14

« Re: Re: radio

tankom nie :-) ono Expres mi v BA vypadava bezne a mal s tym problem aj Michal. Konkretne som mal sakra problem cokolvek chytit v Hilici a okoli. Skutocne hruza. Skor som narazal nekvalitu ako chybu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  13:08

« Re: Samé nové poznatky..

inak ak sa nemylim (ja okna neotvaram) tak sa daju zavriet nie len kartou ale rovnako aj tlacitkom zamykania ... co je pripad tych co maju inteligentnu kartu zasitu hlboko v penazenke
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  13:05

« Re: radio

moro> ty si to auto po kupe asi 2x presiel tankom ... neni mozne aby si mal poondene uplne vsetko
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  13:04

« Re: Samé nové poznatky..

>Ako je to u vás?:-[]
    ... ale nemaj boja, malo kto ho cital ... ked sme tie auta kupovali tak tu na fore o tom sla rec 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  12:22

« Re: radio

"Zaklopem na drevo". Šiel som nedávno trasu BA-Terchová-BA a s rádiom som nemal žiadne problémy. Anténu tam mám ten originálny čierny pogumovaný prút. Ani raz sa nestalo, žeby niekde vypadol signál, čo sa o mobile povedať nedá. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  12:12

« radio

ako sa tu uz pisalo bol som dost rozhorceny pri poslednej dovolenke. Dost velky problem pri pocuvani stanic. Neustale vypadavali a bol aj velky problem s naldenim. Nemate podobne skusenosti ? Jazdil som po tej trase aj s inym a tak vyrazne problemy nemali :(
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.05  11:43

« Samé nové poznatky..

Ako tak čítam vaše príspevky, tak sa mi zdá, že tie naše autíčka nás asi nikdy neprestanú prekvapovať. Ja mám Grandtour II vyrobený dec-2004 vo výbave "Confort Expression" s obyčajnou kartou (nie intelig.). Všetko čo tu popisuje "tv" mi funguje presne tak.
    Ináč, ja som len nedávno zistil, že keď zamknem auto s tlačítkom na karte 2x, tak sa automaticky zatvoria aj všetky okná. Doteraz som to pred vystúpením zatváral manuálne ako taký jebko. V príručke o aute to nikde nie je spomenuté a pri preberaní auta v predajni mi to nikto neukázal. Zistil som to úplne náhodou. Takže asi tak.
    Ako je to u vás?
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.05  11:13

« Bez nadpisu

Mne bolo povedane, ze radio v akciovych sporwayoch je len kazetove a radio s CDeckom je za priplatok 6000 SK. (mimochodom, v cene toho priplatku su tiez 2 reproduktori naviac ). To radio s CD mam a som spokojny, hra to naozaj dobre. Akurat poskulujem po CD menici, len neviem ci nebudem musiet menit cele radio za to s CD menicom. Ma niekto skusenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.05  10:22

« Re:

tie radia su samozrejme s cd
    kupovali sme megan grandtour sport way prevedenie, v akcii a malo radio s cd, a ja osobne som s tym radio zatial moc spokojny, samozrejme aj s autom :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.06.05  10:12

« Bez nadpisu

Ved prave, v Cechach to je aj v cenniku, na Slovensku sa neviem dopatrat co tam ma byt, ale podla kontrolneho listu z fabriky (nasiel som v papieroch od auta) je tam uvedene RAD03 (radio typ 03), co je podla mudrej knizky CD single radio bez menica. Tak ma zaujima, ze co je vlastne pravda. Ci aj ini na Slovensku maju defaultne kazetu v SportWayi alebo ci niekto dostal CD (bez doplatku, samozrejme).
    Alebo ci niekto na Slovensku nevybera CD radia zo SportWayov a dava tam kazety a ked si niekto na inom Megane objedna CD, tak mu vo fabrike objednaju kazetu a neskor na Slovensku mu daju to moje CD... Ale to uz je velka spekulacia...
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.05  09:39

« Bez nadpisu

tv: pro SportWay ve verzi sedan si jdu zítra. Bude tam rádio s CD - mám to v potvrzené objednávce. A taky to všude inzerovali.
    A jestli ne, tak ať se těší >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.06.05  08:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stahovani okynek

Nemam "inteligentnu" kartu a tiez mi to funguje tak, ze pri zapnutom iba zapalovani (start bez brzdy a spojky) mi idu aj okna. Konkretna funkcia je asi zavisla od vybavy auta a - povedal by som najma - od verzie firmware. Ja hovorim o Megane Grandtour Sport Way, vyr. 04/2005.
    Ta inteligentna karta zase nebude az taka vyhra, ked pocuvam, ako sa kazia tie vase klucky. To radsej menej inteligentne, ale predsa :-) A navyse sa mi nepozdava ten transponderovy pricip - ja viem, ze je to kodovane apod., ale ked sa raz nejakemu chytrakovi podari prelomit kod (raz to pride...), tak si len bude vyberat auto, ktore sa mu najviac paci.
    Posilnovac riadenia sa da zapnut aj bez beziaceho motora, treba stlacit (a drzat) start bez startovacej podmienky (bez spojky a brzdy) na dlhsiu dobu az do zapnutia pristrojovky, cca 5 sekund. Zapne sa zapalovanie, odomkne sa volant, nabehne posilovac a auto sa uvedie do servisneho rezimu - vtedy je mozne s nim napr. aj komunikovat cez diagn. konektor. Pozor, fakt je to zrut, na Fabii sa to dalo odsledovat VAGom - je to sice iny princip, ale predsa - berie to 5 az 60A podla zataze.
    Este sa chcem opytat - kto ma Megane Sport Way, vo vybave je aj radio. Ake mate radio? CD alebo kazetu? V ceskom cenniku sa spominalo CD, v slovenskom sa chytro spomina 4x15W, ale nepisu ake, ci CD alebo kazeta. Prisla kazeta, ale zda sa mi, ze tam ma byt CD. Prosim dajte mi vediet niekto.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.06.05  12:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stahovani okynek

Niky - 1) normalna karta je to iste co kluc: musis na nej mackat tlacitka na zamknutie a strkat ju do diery na nastartavanie => nahrazka kluca 2) inteligentna krata je inteligentna natolko, ze je zavreta v panzenke a vobec o nej nevies. A navyse s nou funguje stahovanie okien Wink
    To ja vim :o)), ale me funguje stahovani oken taky.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.05  12:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stahovani okynek

yyyyy - tak to mame my, ale ako to je v tom "tretom stave" u nich nevieme. Tak som ich na tuto moznost upozornil.
    Niky - 1) normalna karta je to iste co kluc: musis na nej mackat tlacitka na zamknutie a strkat ju do diery na nastartavanie => nahrazka kluca 2) inteligentna krata je inteligentna natolko, ze je zavreta v panzenke a vobec o nej nevies. A navyse s nou funguje stahovanie okien ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.05  16:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stahovani okynek

Tak ze nam to proste funguje bez nejakych trikov - proste ak stojim na spojke motor naskoci, ak nie tak sa vsetko zapne v citane okien ... ziadne triky. :-! .... aj tak mi je to nejake divne ... nemas nejaky "upraveny" soft?
    luf> myslim ze posilovac sa zapina az ked ide motor nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.06.05  16:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stahovani okynek

"BTW to mate za to, ze ske boli na seba lakomi a nekupili ste si KARTU, ale iba nejaku nahrazku kluca Wink"
    A jak to souvisi s oteviranim okna v kombinaci se zarazenym stupnem a brzdou? >:D
  • 00 Reagovat !

foto

20.06.05  12:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stahovani okynek

Zarazeno + Brzda + Start = "kompletni elektronika" vcetne oken
    Pozor na to! Asi bude v tejto chvili zapnuty aj posilovac riadenia a ten je poriadnyu zrut prudu.
    BTW to mate za to, ze ske boli na seba lakomi a nekupili ste si KARTU, ale iba nejaku nahrazku kluca ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.06.05  11:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Stahovani okynek

Funguej, diky!
    Uz jsem nevedel, co s tim. Nevim, proc ma renault tolik rezimu.
    Brzda/Spojka + neutral + Start = nastartuje
    Plyn + Start, popr. jenom start = elektronika mimo oken (vetrani funguje)
    Zarazeno + Brzda + Start = "kompletni elektronika" vcetne oken.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.05  10:51

« Re: Re: Re: Re: Stahovani okynek

Niky: zařaď třeba čtyřku, sešlápni brzdu a zmáčkni Start. Zapne se komplet elektronika auta, ale nenastartuje. Okna jdou pak normálně stahovat.
    K tomu rádiu, buď můžeš dár rádio do spodního boxu místo té malinké odkládací plošky, tam sedne dobře nebo koupit originální rámeček. Na Zličíně sem ho sehnal za 170 korun. Ve spodní pozici se s rádiem hůře manipuluje :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.06.05  08:44

« Re: Re: Re: Stahovani okynek

Zdravim,
    me se okno neotevre. Radio hraje, vetrani vetra, ale okna ani tuk...
    MImochodem, nevite, kde sehnat nejaky ramecek na radio? Mam tam "neoriginalni" a ten prostor je proste vetsi nez to radio.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.05  20:50

« Re: Re: Stahovani okynek

yyyyy, dik za info, je to tak ako pises, len doplnim - ak nemate kartu "volne ruky" musi byt karta v citaci aby sa elektrika po STARTe aktivovavala.
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.05  18:52

« Bez nadpisu

Moje zkušenost s grandtourem 1.6.Zatím mám najetý 2 tis. km.Takže pískání při vytáčení kol mám taky,ale jen když dlouho stojí.Ráno při studeným motoru jsem pozoroval nad 2.5 tis. otáček"asi dušení",jestli se to tak dá říct.Začal jsem tam lít 98 oktaňáka a měsíc už nic.Jelikož stojí jen o 1.30 kč víc než 95 tak to neřeším a navíc auto jede jak po másle.Při umývání auta jsem zjistil,že jedno ze zadních oken se mě posunuje dozadu,dopředu asi tak o 3 milimetry a letí mě spára mezi kufrem a světlem oproti druhé tak o 2 milimetry,ale to jsou jen hlouposti,jelikož jsem předtím měl AR 156,takže jsem na LEDACOS zvyklej.
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.05  16:06

« Bez nadpisu

To je dobré hoši,ja som doteraz kôli vytiahnutiu okien vždy štartoval jak blbec... :*) :D
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.05  12:36

« Re stahování oken

Asi záleží na tom, jakou máte verzi u dynamic- confort funguje Vámi provedený postup, tedy při zmáčknutí tlacítka start bez spojky se v autě oživí elektronika - větrání radio apod. a současně je možné stahovat i okna. Vyzkoušeno a funkční. Zajímavé je, že před výměnou řídící jednotky, fungovalo stahování oken ihned při odemknutí auta, nadruhou stranu ale zase při odemčení vozu ihned svítily světla, které se měly zapnout až po nastartování. Proto byla docílena výměna jednotky. Ta elektronika jim stále jaksi pokulhává...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…