Zkušenosti s Meganem Grandtour???
"-- skrytý --" 19.07.06 13:42
« Re: Olej ještě jednou
s ohledem na blokovou vyjimku, ti prohlidku muze udelat kazdy slusnejsi servis, otazka je vsak co v pripade problemu renault CR
obavam se, ze bys pravdepodobne narazil
to byl ten duvod, proc jsem si prohlidku v 15tis nechal delat v renaultu a ne u dobreho kamarada, ktery ma plne vybaveny kvalitni servis, kde nemam strach ze mi udela vic skody nez uzitku
prohlidka a vymena cehokoliv kdekoliv muze poslouzit jako zaminka k neuznani zaruky, jak se jiz mnozi z majitelu vozu renault presvedcili :? -
« 120tis. km
- vzduchový filtr
atd., atd.
navíc ještě:
+ vyměna kotoučů předních
+ výměna brzdových destičkek předních
+ čístění klimatizace
+ vyměna lišty zadního stěrače (orvali mě to děti na ulic)
+ výměna žárovky osvětlení spz
Cena za prohlídku včetně dph: 33tis. Kč -
"-- skrytý --" 18.07.06 16:32
:evil: ach jo :'-(
jsou to blbosti a tim spis by to v servisu meli hlidat
pote co vyndali igelitku molitanu z palubky namontovali zpet ovladace vzduchu (ventilatoru) na krivo, technik mi na to rekl, ze to maji vsechny
kdyz jsem mu sel ukazat jine s tim ze predtim to bylo krasne rovne jen pokrcil ramena ze se na to tedy mrknou, samozrejme zapomněli.
Takze priste ... -
"-- skrytý --" 18.07.06 16:30
tome
mam to zlomene presne ako ty a uplne od nova, ked mi menili jazyk z nemciny na anglictinu. Bohuzial som to zistil neskoro. ked som rozoberal auto a bolo to uz par krat, kvoli hrkaniu vsetkeho mozneho, kvoli vymene peloveho filtra, atd, tak som zistil ze mam toho polamaneho celkom dost.
Nie je nad autorizovany renault servis.
p.s. jednu zlomenu vec(plastovy kryt sedadla) sa mi podarilo vyhadat a vymenili mi ju v ramci zaruky ale aj to som musel pisal na riaditela renaultu slovensko -
"-- skrytý --" 18.07.06 16:01
Asi jsem uz fakt ozarenej, vsimnul jsem si mimo jine ze po servisu nedoleha krytka konektoru (pro diagnostiku) pod palubni deskou.
Tak jsem ji vyndal a hned bylo jasno. Je ulomena jedna plastova aretace. Je to korunova zalezitost.
Nekdo by mavnul rukou, ale me to stve. A takovych blbosti by se naslo vic.
Takze se potvrzuje pravidlo, ze jakmile se jednou pusti technik do auta, nic dobreho z toho asi nebude :?