Zkušenosti s Meganem Grandtour???

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  16:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riadenie do servisu

a nepovedali ti ci sa to meni kazdych 10 000?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  16:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riadenie do servisu

takze som tam pekne zasiel, hned za veducim a platit sa z mojej strani nic nebude
    YYYYY: kedy sa mi dymi z kolies :)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  15:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riadenie do servisu

miro, este sa im priznaj ze ti pri brzdeni furt presmykuju kolesa a nejako sa z nich vzdy dymi, urcite ta to nechaju zaplatit cele :mrgreen:
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  15:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Riadenie do servisu

ozaj, este pikoska. Udajne by som sa mal spolupodielat na cene 20% za nove kotuce. Ako je to so zarukou? Ono teraz neviem, ci su tak opotrebene, alebo sa zvlnili.
    Normalne ma nasrali >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  14:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Riadenie do servisu

tak chlapy, mam spravu, ze po 9150km setrnej jazdy pri celkovej priemernej spotrebe 6.5l/100km mam naprd brzdove kotuce!!! Je to vobec mozne ??. Ono som len tak vspomenul, ze mi pri bradeni asi 2x zatriaslo volantom. Nahodou som si na to vspomenul.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  11:29

« Re: Re: Re: Re: Riadenie do servisu

videl, ale ked mne chybali 2 litre, tak som ko kompenzoval a tie 3 naviac bola pokuta :-)
    Ale musel som je potom zapnut ked som siel pod 60km/h. Potom uz bolo treba trosta stierat, lebo voda nestihala odtekat zo skla. Inac po vbehnuti do kolajov mi to pekne zaplavalo, nedalo sa ist viac :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  11:02

« Re: Re: Re: Riadenie do servisu

Miro: Ja som teda vcera stieral az sa parilo zo stieracov >:D Zapol som automatiku a ta kazdu chvilu prepinala rychlosti stierania. Ale ze ty si isiel bez zapnutych stieracov, tak to teda cumim :shock: Urcite si ten repelent kupim.
    Drzim palce nech to v tom servise dobre spravia. Dnes som vyskusal aj ten obmedzovac. Na II to cukalo pri cca 6400 ot.
    PS: Pocuj, vcera som mal pod radiom v tom otvore 5000,- Sk. Nevidel si ich tam niekde? Nemozem ich nikde najst... Hmm, zvlastne, urcite tam boli...
    .....srandujem. :D
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.04  10:36

« Re: Re: Riadenie do servisu

Michal: ta splachovacka vcera bola dobra, ja som stierace nezapol, ako Ty ? ;-) .
    Takze dobu opravy odhadli na 2 dni. Budu dopasovavat aj dvere. Plus som si vspomenul na pukanie prednych okien pri dotlaceni hore a tak sa to nahromadilo, ze pochybovali s ukoncenim prac este dnes. Zvlastne je, ze dnes uz nevedeli o probleme tahania volantu. Preberal to iny slovek, tak uvidime co spravia.
    Navod na radio uz mam a pekne ho dla neho nastavim.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  20:18

« Re: Ked sa prihlasim, nevidim linku na Reply. Cim to je?

:lol: klud, pri minus 10 hned po starte som to samozrejme nerobil, a ako vidis on sam sa tomu ubrani, tak som sa potom poucil
    ... problem je to, ze "studeny" je relativne, rucicka teplomeru uz moze ukazovat normalnu teplotu ale on este stale moze vypinat nizko, myslim ze to robi podla teploty oleja, alebo na to ma nejaky iny trik, ale teplota vody nestacila
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.04  17:07

« Ked sa prihlasim, nevidim linku na Reply. Cim to je?

Na 1.4 na Cliu vypinal obmedzovac na jednotku a dvojku pri ~6700 a na vyssie prevody uz pri 6300, ak sa dobre pamatam.
    yyyy - s tym vytacanim za studena si sa doteraz nepochvalil 8-s
    Miro - 4ka do obmedzovaca pojde, benze na dialnici ju vytocim ku 160, v pondelok som skusil potocit ju az ku 6tis a tam obmedzovac na 4ku este stale nebol ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  14:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Riadenie do servisu

yyyyy: no motor sa chce chranit :-). Mozno niekedy este vyskusam potiahnut na dialnici II, III, IV do vypnutia, len ci tam tu IV dostanem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  14:30

« Re: Re: Re: Re: Riadenie do servisu

1.4 mi vypinala normalne az kdesi pri 7000 a normalne som tych 6000 bezne pouzival (a hlavne na tej dvojke). Hotel mame tesne pri dialnici a vzdy rano pri rozbehu a pokuse zaradit sa medzi blaznov nemcov som vbeho do obmedzovaca lebo mi vypinal uz pri ~5800, co bol vzdy tazky sok, odvtedy viem ze studeny motor vypina skorej. To same robi scenik 1.6 ale na tom nejazdim ja, tak presne neviem, dizle to nastastie nerobia :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  14:21

« Re: Re: Re: Riadenie do servisu

no mne na II zapinalo omedzovac pri cca 6500 a rychlosti nieco nad 90km/h. Ale to bol motor zahriaty. Teda podla mna, mozno RJ si to nemyslela. Casto to zase neskusam , vacsinou pri cca 6200-6300 uz preradim.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  14:18

« Re: Re: Riadenie do servisu

este Ti zavolam, z mojej strany to dnes plati a mozme to vyskusat. No vcera som to dal do ruk kamosovi a tiez sa cudoval, ze to vobec nieje malo. Tak som sa uz dnes objednaval na servis. Sam som zvedavy na vysledok
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  14:17

« Re: Re: Re: Re: Uz som spat

No pokial ja viem, tak do toho keca teplota. Studeny motor nevytoci ani otacky max. vykonu. Ze by to zalezalo na zaradenej rychlosti nic neviem. V kazdom pripade na II v Scenicu I to na 6000 vytaca, tahat to tam moc netaha ale tocit toci.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  14:01

« Re: Re: Re: Uz som spat

Obmedzovac na 1.6 Megane I zapina na 2-ke pri 5500 (pri predbiehani je to nechutne az nebezpecne). Na 3-ke sa neaktivuje ani pri 5.800.
    Myslel som, ze to zavisi len od otacok, ale zda sa, ze do toho keca aj prevodovy stupen
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  13:13

« Re: Riadenie do servisu

No to som zvedavy aj ja. Mne to trosku taha dolava, ale myslim ze je to v tolerancii. Uplne na 100% rovno auto na beznej ceste nikdy nepojde. :?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.04  08:03

« Riadenie do servisu

Takze dnes som sa uz objednal do servisu. Zajtra rano ma tam maju. No a cuduj sa svete, udajne to je akoby vseobecny problem. Vraj o tom uz vedia . To ma zaseklo a aj potesilo, lebo to mozno rychlo a bez dalsej reklamacie vyriesia. Takze dam vediet ako som dopadol. Odhadujem ze poobede by to mohlo byt hotove. S kolegom tam ale nieco splietal o vymene riadenia, co to chu menit ? Vie niekto ? Lebo ja nie.
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.04  16:48

« Re: Re: Uz som spat

Nemozem stale iba pracovat, mal som dovolenku a teraz som si prisiel oddychnut do prace ;-)
    Obmedzovac som dosiahol iba raz a to preto, lebo som ho chcel vyskusat, ako zabera, aby som potom nebol nemilo prekvapeny. Za normalnej jazdy nikdy, ten motor svojim spravanim da jasne najavo, ze ho uz nemam trapit a mam preradit. Najazdene mam 20500km, ale dialnicna spotreba mi v poslednej dobe uz neklesa, dokonca mam pocit ze stupa, lebo este nedavno som robil Brno-Praha za 7,2. Mozno je to ale teplotou, vcera bolo v noci iba 7 stupnov.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.04  16:08

« Re: Uz som spat

a kde si sa tulal. No neviem, stale mas o cca 1l menej ako ja pri 130. Nieco tam asi bude bude. A moze to byt aj tym tahanim, lebo ked to pretlacam na priamy smer, moze to robit vacsi odpor. Kolko uz mas nabehane ?
    Ale ze si nedosiahol omedzovac ? No mna v kopci 2x pozastavil. inac neviem preco to tak musi cukat. Na Golfe III to len proste ostalo na danych otackach a necukalo. Ale bol to tusim diesel.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…