Zkušenosti s Meganem Grandtour???
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko
toz potom je ta spotreba pekna, len skoda, ze za dost velku obstaravaciu cenu voci 1.6. Hmm, no ja som to v HR neriskoval viac nez +10. Teda az na par vynimiek, ked som sa proste rozsupol >:D . Plytvicky (nesiel som po dialnici) , Brac :-). -
« Re: Re: Re: Re: Chorvatsko
Teď bych asi měla napsat, že jo :roll: podle pravidel, po dálnici spíše 140-150, mimo do těch 110, průměr ale spíš kolem těch 80-90 hlavně v Chorvatsku, dost tam policajti letos řádili (a loňská zkušenost nás stála 100 Kuna), ale ve vesnicích jsme se snažili dodržovat rychlost...hned v první vesnici za česko-rakouskými hranicemi náš totiž zkásli od 21,- EUR za rychlost, měli radar potvory hned za cedulí a nedobrzdili jsme prý méně než na 72 km/h.
Je v tom ale i cesta do 1.720 m.n.m. na Sv. Jure, kdy to bylo do permanentniho prudkeho kopce a myslim, ze tam Megane prosel zatezovym testem na jizdu do vrchu ;-)
Jo a co je zajímavá si myslím docela informace i z loňska....jak jedeš v Chorvatsku do 100 km/h nedají Ti pokutu, ale nad 100, min. 100 Kuna.
Loni mi říká jeden ten chorvatský krasoň : Ty znáješ hrvatska 80 ? Tak mu říkám: no znáju no, jenže mi naměřil tím jejich fénem údajně 105 km/h, zacvakla jsem 100 Kuna a přidal mi zadarmo radu, že do stovky je to o.k. -
« Chorvatsko
Zdarec pánové,
tak koukám, že se debata nějak odklonila od srovnávání Meganu.
První delší cesta za námi....2.600 km, Praha - Tučepi, 1,5 dCi, průměrná spotřeba 4,9 l, ve čtyřech lidech pohodlíčko a kufr "poloprázdný".
Jo a klima běžela čas od času, rozhodně spíš méně než více.
Dálnice tam: Krapina-ZG, ZG-Otocac, Zl.lokva-Pirovac
zpět: Karlovac-ZG, ZG-Krapina
(Jo a nová dálnice je fakt párádní, nechápu, že to ti Chorvati stihli za jeden rok vysekat do skal, když u nás se staví dálnice směr ČB, Tábor třetím rokem :'-( )
Jinak celkem zatím najeto od konce července kolem 5.600 km a musím zaklepat, zatím bez problémů. Doufám, že jsem to teď nezakřikla :roll:
Jinak nevíte někdo, co se skrývá pod takovým krytem na středovém panelu úplně dole ?! Nechci to páčit násilím, ale je tam taková škvíra...a jsem ženská zvědavá >:D Zdá se mi to takový hluchý prostor.... -
« Saab SVC
Asi to s nim nebude az take horuce a skvele, ako sa to na prvy pohlad zdalo. Toto nie je novinka, toto je starinka asi 4 roky stara (alebo nivinka sprad 4 rokov). A odvtedy ticho a ziadne dalsie info... Ked s tymto motorm postavia aspon funkcny prototyp, tak sa zacnem fakt realne bat, ze bude casom na trhu lepsi motor, ako mam v aute ja :D -
« Re: Re: stupli ceny
luf: to mas pravdu. Nepripomina to Skodu Felicia SPORT, kde boli akurat zlte sedacky, AL disky a ine budiky :-). Uz aby si to niekto kupil a pochvalil sa.
"SVC někdo zná a někdo to nezná , kdo to nezná at si to najde na netu (je to proměnlivá komprese) saab má již prototyp (1.6 motor, 5válců, 165kW, 460Nm a spotřeba 7,5litrů to za ten výkon stojí)"
co hovoris na toto? Citam to poprve a je to neuveritelne. Len asi to nebude seriovka :-) -
« Re: stupli ceny
Ono s tym RS to nebude iba tak, ze tam picli 2.0T a priratali k cene 300t. Sudiac podla Clia Sport vs. normalneho Clia, je to auto postavene z odlisnych komponentov a vo vysledku maju rovnaku iba kasnu a interier. To by ten rozdiel v cene nebol az tak nepochopitelny. Podobne rozdiely cien maju napr. v Subaru - Impreza GX (2.0 125PS) stoji 650t a Impreza WRX (2.0T 218PS) stoji 955t [ceny v CZK, slovenski predajcovia asi nevedia, co je to Internet] -
« stupli ceny
len tak som dnes kukol na domovsku stranku, ze co je noveho. Konecne maju RS so slusnym vykonom, len cena .............. . No a kukam a vidim, ze si pridali +10.000,- na kazde auto, aj ked je na druhej strane akcia -30t a -54t v zavislotsi od vybavi. Pekne prespekulovane :-) -54+10 a mame -44 :-) .
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Tereza: toho pravidla sa drzim aj ja, ale malokedy poslednych 100km v Madarsku cestou nazad. Tam uz proste .......... . Cestou tam,na dovolenku a je jedno kde, mam vzdy hodne casu. Nazad je to uz ine :?