Zkušenosti s Meganem Grandtour???

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  16:32

« Expres

Michal: dnes som si na Teba vspomenul. Siel som z Kramarov nad zeleznicou smer Koliba a Expres ma neustale blby signal. Nemyslim , ze to bude Tvoj problem, ale ich. Este s nim mam problem oproti zeleznicnej poliklinike pri trznici. Oproti je vjazd k zeleznici, su tam garaze. Tam ked stojim, mam zly prijem.
    Tereza: toho pravidla sa drzim aj ja, ale malokedy poslednych 100km v Madarsku cestou nazad. Tam uz proste .......... . Cestou tam,na dovolenku a je jedno kde, mam vzdy hodne casu. Nazad je to uz ine :?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  16:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko

Víš, my jsme dost ušetřili díky znýmým na pořizovací ceně, takže ten rozdíl nebyl zase tak bolestný...
    Ono je opravdu lepší rychlosti dodržovat, zejména v cizině....dohaduj se pak s nějakým chorvatem, který nechce rozumnět :(
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko

toz potom je ta spotreba pekna, len skoda, ze za dost velku obstaravaciu cenu voci 1.6. Hmm, no ja som to v HR neriskoval viac nez +10. Teda az na par vynimiek, ked som sa proste rozsupol >:D . Plytvicky (nesiel som po dialnici) , Brac :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  15:58

« Re: Re: Re: Re: Chorvatsko

Teď bych asi měla napsat, že jo :roll: podle pravidel, po dálnici spíše 140-150, mimo do těch 110, průměr ale spíš kolem těch 80-90 hlavně v Chorvatsku, dost tam policajti letos řádili (a loňská zkušenost nás stála 100 Kuna), ale ve vesnicích jsme se snažili dodržovat rychlost...hned v první vesnici za česko-rakouskými hranicemi náš totiž zkásli od 21,- EUR za rychlost, měli radar potvory hned za cedulí a nedobrzdili jsme prý méně než na 72 km/h.
    Je v tom ale i cesta do 1.720 m.n.m. na Sv. Jure, kdy to bylo do permanentniho prudkeho kopce a myslim, ze tam Megane prosel zatezovym testem na jizdu do vrchu ;-)
    Jo a co je zajímavá si myslím docela informace i z loňska....jak jedeš v Chorvatsku do 100 km/h nedají Ti pokutu, ale nad 100, min. 100 Kuna.
    Loni mi říká jeden ten chorvatský krasoň : Ty znáješ hrvatska 80 ? Tak mu říkám: no znáju no, jenže mi naměřil tím jejich fénem údajně 105 km/h, zacvakla jsem 100 Kuna a přidal mi zadarmo radu, že do stovky je to o.k.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  15:46

« Re: Re: Re: Chorvatsko

tych 5l si mala pri akej jazde ? Dialnica 130-140 a mimo 80-90 ?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  15:37

« Re: Re: Chorvatsko

Tak jsem kecala :'-( 73 kW
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  15:34

RadekV: vidíš, to jsem zapomněla napsat...silnější, 100 koníků, 74 kW (teď doufám, že nekecám)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  15:31

« Re: Chorvatsko

Jaka 1.5dCi , ta vykonejsi nebo slabsi ?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  15:01

Díky Miro...jsem holt zvědavka :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.04  14:58

« Re: Chorvatsko

Tereza: zbytocne tam netreba sparat. Je tom konektor na diagnostiku. Naposledy mi to slabo nasadili a tak som to videl.
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.04  14:35

« Chorvatsko

Zdarec pánové,
    tak koukám, že se debata nějak odklonila od srovnávání Meganu.
    První delší cesta za námi....2.600 km, Praha - Tučepi, 1,5 dCi, průměrná spotřeba 4,9 l, ve čtyřech lidech pohodlíčko a kufr "poloprázdný".
    Jo a klima běžela čas od času, rozhodně spíš méně než více.
    Dálnice tam: Krapina-ZG, ZG-Otocac, Zl.lokva-Pirovac
    zpět: Karlovac-ZG, ZG-Krapina
    (Jo a nová dálnice je fakt párádní, nechápu, že to ti Chorvati stihli za jeden rok vysekat do skal, když u nás se staví dálnice směr ČB, Tábor třetím rokem :'-( )
    Jinak celkem zatím najeto od konce července kolem 5.600 km a musím zaklepat, zatím bez problémů. Doufám, že jsem to teď nezakřikla :roll:
    Jinak nevíte někdo, co se skrývá pod takovým krytem na středovém panelu úplně dole ?! Nechci to páčit násilím, ale je tam taková škvíra...a jsem ženská zvědavá >:D Zdá se mi to takový hluchý prostor....
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.04  09:33

« Re: Saab SVC

aha, tak to som nevedel. Takze stale nic lepsie ako klasicke turbo nevymysleli.
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.04  09:17

« Saab SVC

Asi to s nim nebude az take horuce a skvele, ako sa to na prvy pohlad zdalo. Toto nie je novinka, toto je starinka asi 4 roky stara (alebo nivinka sprad 4 rokov). A odvtedy ticho a ziadne dalsie info... Ked s tymto motorm postavia aspon funkcny prototyp, tak sa zacnem fakt realne bat, ze bude casom na trhu lepsi motor, ako mam v aute ja :D
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.04  15:22

« Re: Re: stupli ceny

luf: to mas pravdu. Nepripomina to Skodu Felicia SPORT, kde boli akurat zlte sedacky, AL disky a ine budiky :-). Uz aby si to niekto kupil a pochvalil sa.
    "SVC někdo zná a někdo to nezná , kdo to nezná at si to najde na netu (je to proměnlivá komprese) saab má již prototyp (1.6 motor, 5válců, 165kW, 460Nm a spotřeba 7,5litrů to za ten výkon stojí)"
    co hovoris na toto? Citam to poprve a je to neuveritelne. Len asi to nebude seriovka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.04  16:21

« Re: Laguna I

No kamarat take nieco mal a rychlo to predaval. Ale myslim, ze ho niekto pekne osklbal a predal mu kram. Co si pamatam, tak mu do auta zatekalo a mal problem s elektrikou. Oprava ho stala nieco do 30t. Takze si davaj pri kupe pozor.
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.04  14:57

« Laguna I

Zdar lidi, chci znát Váš názor na faceliftovanou Lagunu I (tuším tak 1998-2001?) Máte někdo zkušenosti s dlouhodobým provozem? Jak je na tom se spolehlivostí, výkonem spotřebou? Konkrétně mám na mysli 1.8 16V, příp. máte jiný tip na motorizaci?
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.04  17:36

« Re: stupli ceny

Ono s tym RS to nebude iba tak, ze tam picli 2.0T a priratali k cene 300t. Sudiac podla Clia Sport vs. normalneho Clia, je to auto postavene z odlisnych komponentov a vo vysledku maju rovnaku iba kasnu a interier. To by ten rozdiel v cene nebol az tak nepochopitelny. Podobne rozdiely cien maju napr. v Subaru - Impreza GX (2.0 125PS) stoji 650t a Impreza WRX (2.0T 218PS) stoji 955t [ceny v CZK, slovenski predajcovia asi nevedia, co je to Internet]
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.04  16:45

« Re: Re: stupli ceny

aspon tu RS nebude mat kazdy, ako je to u Octavky.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.04  16:43

« Re: stupli ceny

to turbo by som chcel (skoda ze v kombiku turbo nie je k dispozicii, velmi silne by som nad tym uvazoval - laguna ho ma - 120kw), ale sranduju +300 000 len za ten motor? su to blazni.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.04  16:04

« stupli ceny

len tak som dnes kukol na domovsku stranku, ze co je noveho. Konecne maju RS so slusnym vykonom, len cena .............. . No a kukam a vidim, ze si pridali +10.000,- na kazde auto, aj ked je na druhej strane akcia -30t a -54t v zavislotsi od vybavi. Pekne prespekulovane :-) -54+10 a mame -44 :-) .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…