Zkušenosti s Meganem Grandtour???
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Neco
Zdravim po delsi dobe,
tak to me tesi, taky jsme chvili nenulovali, prumernou rychlost ted nevim, ale spotreba ve smisenem provozu (i kdyz ted vice po Praze, o weekendu hory) dlouhodobe take 5,4 l /100 km. Kdyz jezdim vice ja >:D klesne i bez nulovani na 5,2-5,3/100 km ;-)
Jo a nevim jestli si pamatujes, taky 1,5 dCi 100 k
Mej se
T. -
« Re: Re: Spotreba - pre Mira
Ako z tej gulatej rucicky odcitavas tak presne rychlost? >:D Ukazuje mi to kusok za 130, pri 150 kusok za 150, pri 190 kusok za 190 a pri 100 taky isty kusok za 100. Cca. dolny koniec zagulatenia rucicky sa dotyka znacky.
Za celu cestu som samozrejme obcas musel ubrat, koli obmedzeniam rychlosti alebo pretekajucim sa kamionom. A obcas samozrejme aj pridat na 150, koli zavodnikom za mnou. -
« Neco
Zimni pneu: rozhodujici je, co je ve velkym technicaku, pripadne v navodu k obsluze.
Mam 1.5dCi 100k a tam jsou na zimu povoleny i 195/65 R15 T. Takze mam Tecka, na firemni A3 mame zimni taky Tecka. Nikdy zadnej problem a je to v souladu s tim co je na auto doporuceny. Obul jsem Bridgestone Blizzak LM25, zatim na nich mam ca 5tis km a spokojenost, ale zkouska odolnosti jeste prijde. Akorat resim to, ze kdyz budu mit defekt tak mam rezervu 205/55 R16 takze to bude asi zajimave :-) .
Ted jsem dlouho nenuloval palubni poc. Prumerna spotreba za poslednich 7,5tis. km ve smisenem provozu, prumerna rychlost dle PP je 69,5 km/h. Spotreba cini 5,4 l / 100km. Ale je to samozrejme hodne o stylu jizdy, jestli auto jede plny/prazdny apod.
Tak at Vam to jezdi panove ! -
« Spotreba - pre Mira
...merana vcera vecer na trase Brno-Praha na tempomat 130, cely cas teplota okolo 0, bezvetrie, v aute cca. 350kg vratane mna ;-) Isiel som po dialnici 205km, priemerna rychlost vysla 124,2km/h a spotreba 7.6l. Po prvych 100km, kym som sa vyskriabal na Vysocinu som mal 7,9, ale potom je to do Prahy dolu kopcom takze vysledok je takyto. -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolesa
tak som to kukol, H-cka stoja nieco cez 17t. Tymi T-ckami nic neriskujes, ak nejazdis pravidelne cez 190. Skus sa na to opytat v Renaulte. Mne niekto vravel, ze na zimu sa moze ist o kategoriu nizsie. Ak mas H, pokles na T by mal byt o.k. -
« Re: Re: kolesa
ja som tiez kukal ako delo. Proste to maju v cenniku :-) Na moje auto som nasiel cenu 19900,- Ale o toto nejde. Tie disky maju lacnejsie ako Renault o 1000,- a M3 je osvedcena kvalita za dobru cenu. Ako som to ratal, mas usporu cez 2t. = plna nadrz a do Tatier pomahat s kalamitkou.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
matoo: odkial si ? Ak z BA, mohli by sme sa stretnut, kedze mas udajne podobny problem, a mozes tam hodit auto tiez, nech to nieje riesene ako ojedinela vec.