Zkušenosti s Meganem Grandtour???

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

01.12.04  08:09

« opotrebenie pneumatik

takze uz mam neoficialnu odpoved, na papier mi to maju dat dnes. Ale stanovisko je take, ze to opotrebenie je normalne, prirodzene. Hlavne, ze predne su na tom lepsie a aj tak bolo treba dostelovanie zbiehavosti na tej prednej naprave. Tak som sa nasral(na to prirodzene opotrebenie) a zobral gumu do Mercedesu k znamemu. Jeho verdikt je , ze ide o zlu zbiehavost( mozno len jedneho kola a tym dostane nafrak aj druhe kolo a este mozno o lahke podhustenie) a urcite to opotrebenie nieje normalne. Potom som siel do ineho Renault servisu a tam povedali tiez ze to nieje normalne. Tak ma napada, ze ci ma Istros len nechce odpikant. Inac ten pristup je naozaj v Istrose super. Maximalny alibista prijmaci technik a technici neviem. Mne povedia ze nieco robili( napr. Geometria , uprava kablov v streche), a v skutocnsti to nerobili.
    matoo: odkial si ? Ak z BA, mohli by sme sa stretnut, kedze mas udajne podobny problem, a mozes tam hodit auto tiez, nech to nieje riesene ako ojedinela vec.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.04  14:16

« Re: Neco

Zdravim po delsi dobe,
    tak to me tesi, taky jsme chvili nenulovali, prumernou rychlost ted nevim, ale spotreba ve smisenem provozu (i kdyz ted vice po Praze, o weekendu hory) dlouhodobe take 5,4 l /100 km. Kdyz jezdim vice ja >:D klesne i bez nulovani na 5,2-5,3/100 km ;-)
    Jo a nevim jestli si pamatujes, taky 1,5 dCi 100 k
    Mej se
    T.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.04  11:03

« Re: Re: Re: Spotreba - pre Mira

Pretoze pri tempomatovych 130 mi PP ukaze priemernu 125.6 a je vidiet, ze rucicka je nad 130 a pri 140 uz ukaze 133.5 a rucicka je dost presne na 140.
    Pri inych ryzhlostiech som to zatial nesledoval.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.04  10:39

« Re: Re: Spotreba - pre Mira

Ako z tej gulatej rucicky odcitavas tak presne rychlost? >:D Ukazuje mi to kusok za 130, pri 150 kusok za 150, pri 190 kusok za 190 a pri 100 taky isty kusok za 100. Cca. dolny koniec zagulatenia rucicky sa dotyka znacky.
    Za celu cestu som samozrejme obcas musel ubrat, koli obmedzeniam rychlosti alebo pretekajucim sa kamionom. A obcas samozrejme aj pridat na 150, koli zavodnikom za mnou.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.04  07:51

« Re: Spotreba - pre Mira

kolko Ti ukazuje tacho, ked mas tempomat na 130 ? Mne 132. Ale pri 140 sa uz shoduju. Za celi usek si nepridaval a ani neuberal ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.04  19:48

« Re: Re: Spotreba - pre Mira

ponukli mi tu kleberky 16" Hcka za 4650, tak asi zoberiem tie, prdim na to, mozno nie su moc lepsie ako matadory ale aspon hadam viacej vydrzia ... cena ta ista, tak co ...
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.04  17:06

« Neco

Zimni pneu: rozhodujici je, co je ve velkym technicaku, pripadne v navodu k obsluze.
    Mam 1.5dCi 100k a tam jsou na zimu povoleny i 195/65 R15 T. Takze mam Tecka, na firemni A3 mame zimni taky Tecka. Nikdy zadnej problem a je to v souladu s tim co je na auto doporuceny. Obul jsem Bridgestone Blizzak LM25, zatim na nich mam ca 5tis km a spokojenost, ale zkouska odolnosti jeste prijde. Akorat resim to, ze kdyz budu mit defekt tak mam rezervu 205/55 R16 takze to bude asi zajimave :-) .
    Ted jsem dlouho nenuloval palubni poc. Prumerna spotreba za poslednich 7,5tis. km ve smisenem provozu, prumerna rychlost dle PP je 69,5 km/h. Spotreba cini 5,4 l / 100km. Ale je to samozrejme hodne o stylu jizdy, jestli auto jede plny/prazdny apod.
    Tak at Vam to jezdi panove !
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.04  16:46

« Re: Spotreba - pre Mira

luf> nekupim, lebo od kedy je to lietadlom lacnejsie ako autom, tak tam idem autom len ked idem na dlhi cas :-(
    ... btw kedy pojdes cez bratislavu? potreboval by som uz doniest od tvojho tatka taky ten papierik ...
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.04  16:20

« Spotreba - pre Mira

...merana vcera vecer na trase Brno-Praha na tempomat 130, cely cas teplota okolo 0, bezvetrie, v aute cca. 350kg vratane mna ;-) Isiel som po dialnici 205km, priemerna rychlost vysla 124,2km/h a spotreba 7.6l. Po prvych 100km, kym som sa vyskriabal na Vysocinu som mal 7,9, ale potom je to do Prahy dolu kopcom takze vysledok je takyto.
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.04  16:16

« Re: Re: : Re: kolesa

Ja som kupil Dunlop M3 195/65R15H 4ks za 10200CZK na www.pneushop.cz. Tcka su lacnejsie iba asi o 200CZK na kus. Sa ti divim, ze si nekupis gumy v deutschlande, ceny u nas su okradanie >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  15:44

« Re: : Re: kolesa

ja idem do H cka a to de o penazi a sme si quit :D
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  15:38

« : Re: kolesa

potom je to jasne, mal by si ist do H-cka.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolesa

cez 190 jazdim v celku bezne, ale to nie je podsane, ani to ze prve gumy stareho renotla som vyhodil roztrhane po 30 000, ale nechcel by som ak by sa nieco stalo aby mi niekto povedal ze mam blbe gumy tak je to moja vina
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  14:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolesa

tak som to kukol, H-cka stoja nieco cez 17t. Tymi T-ckami nic neriskujes, ak nejazdis pravidelne cez 190. Skus sa na to opytat v Renaulte. Mne niekto vravel, ze na zimu sa moze ist o kategoriu nizsie. Ak mas H, pokles na T by mal byt o.k.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  14:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolesa

no neviem ci sa na to nevyserem a kupim nejake low price ... avon alebo tak
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  14:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: kolesa

ale vravim, zizsti si, ci Ti za tu cenu ponukaju v Renaulte H-cka. Urcite T-cka. No a M3 H stoji 5000-20%= 4000,-
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  13:51

« Re: Re: Re: Re: Re: kolesa

ja potrebujem H ... T by som neriskoval
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  13:45

« Re: Re: Re: Re: kolesa

pisal som to T-ckach. T-cka Ti ponuknu aj v Renaulte. Aj ked , Ty mas zase vyssiu maximalku ako ja, no prever si, co Ti ponuknu, ale myslim ze T-cka
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  12:23

« Re: Re: Re: kolesa

co blbnes, sak ta 15" M3ka stoji 5000 :-)
    to uz radsej toho 16" matadora za 4700
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.04  11:49

« Re: Re: kolesa

ja som tiez kukal ako delo. Proste to maju v cenniku :-) Na moje auto som nasiel cenu 19900,- Ale o toto nejde. Tie disky maju lacnejsie ako Renault o 1000,- a M3 je osvedcena kvalita za dobru cenu. Ako som to ratal, mas usporu cez 2t. = plna nadrz a do Tatier pomahat s kalamitkou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…