Zkušenosti s Meganem Grandtour???
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Bez nadpisu
Ked tak pozeram na ceny podobnych zariadeni, tak sa mi stale realnejsie zda, ze kupit notebook s DVD mechanikou je riesenie najlepsie a najuniverzalnejsie. Napr. niektore modely Sony VAIO su take malicke, ze by sa dali asi umiestnit hore na palubovku na suche zipsy :-) A mate DVD player, MP3 player, hraciu konzolu, mobilny internet a v podstate celu mobilnu kancelariu ;-) -
« Bez nadpisu
matuS - ty to mas? Tak to by som celkom rad vyskusal a uvidel, co to dokaze a ako sa s tym zije. Ked budem niekedy v BA, tak sa ti skusim ozvat, ak by ti to nevadilo. BTW ten dosah 5m je dost malo? Povodne som totiz myslel, ze to mrsknem do laktovej opierky a pokoj svaty. Ale ta je od anteny vzdialena 2.5m a signalu v ceste bude stat samotna opierka a este plech strechy. Treba to vyskusat.
Ozaj, neviete niekto o nejakom podobnom rieseni postavenom na nejakom handhelde? -
matuS 25.01.05 15:58
« Re:
Co sa tyka volnych frekv. tak ja som s tym jazdil iba v BA a s tym nieje problem.
Ocino s tym jazdi stale a po celej republike a zrovna nedavno mi povedal aby som vsetky frekv. vyhodil a nechal tam iba 5 frekvencii, lebo to mu staci.
vykon vysielaca je naozaj nizky, ale to tak musi byt :(
tiez som mal taku predstavu ze v krcme s tym prehlusim vysielanie radia :-) to bohuzial nejde. doma mi to funguje do 5m od radia, takze v aute nikde nieje problem.
za najvacsi problem s iPodom povazujem to, ze sa neda ovladat z volantu.... -
« Bez nadpisu
Teraz neviem, ci myslis iPod alebo original menic. iPod si nedam nikam, precital som si par nadavok od jeho pouzivatelov a ma hlavne 2 problemy: je dost tazke najst volnu a nerusenu frekvenciu v pasme FM (a pre mna, ktory jazdim trasu krizom cez cechy z slovensko by to asi bolo nemozne) a nizky vykon vysielaca spojeny s vysokou spotrebou bateriek. A tiez cena iPod + iTrip + adapter do auta je uz hodne cez cenu originalneho menica. Menic by sa zrejme bez problemov zmestil pod sedadlo spolujazdca, ale vobec sa mi nepaci jeho cena - 18t za menic na 6CD s MP3 je v dnesnej bobe brutalne vela. Takze ak by niekto bol schopny zistit, co ine je este kompatibilne s radiami v Meganoch - v katalogu ponukaju VDO CH 0600 a SONY CDXT 67 - tak by som sa rad vyhol tym ich predrazenym changerom. -
« Bez nadpisu
Ten iPod + iTrip vyzera dobre. Cenovo vychadza tolko ako original menic na 6CD s MP3. Asi sa na to skusim mrknut. Len mi asi bude vadit, ze ho nemozem ovladat z ovladania radia pod volantom. BTW ako sa da ovladat 6CD plnych MP3 (myslim hlavne komfort pri vybere skladby)? Netusite to niekto?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!