Zkušenosti s Meganem Grandtour???

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

01.02.05  13:25

« Re: Re:

cez vikend som tu aj ja. No vlastne aj dnes :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.05  00:48

« Re:

cez vikend si tu?
  • 00 Reagovat !

foto

01.02.05  00:01

« Bez nadpisu

Som v BA, ak sa chcete niekto stretnut, ozvite sa
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.05  12:30

« Re:

a itrip za 1200 k tomu a je to :-) ... no ja ten notebook mam, chodi so mnou vsade a dost casto bezi pusteny na sedadle >:-[] ... aj ked je to relativne velky dell :-)
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.05  12:20

« Bez nadpisu

Ked tak pozeram na ceny podobnych zariadeni, tak sa mi stale realnejsie zda, ze kupit notebook s DVD mechanikou je riesenie najlepsie a najuniverzalnejsie. Napr. niektore modely Sony VAIO su take malicke, ze by sa dali asi umiestnit hore na palubovku na suche zipsy :-) A mate DVD player, MP3 player, hraciu konzolu, mobilny internet a v podstate celu mobilnu kancelariu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.05  11:30

« Re: Re: Re: Re: mp3 v aute

keby som cucal len dopredu, po 200 kilakoch spim a uz budem cucat len smerom hore na korienky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.05  11:14

« Re: Re: Re: mp3 v aute

yyyyy: v aute mas pozerat na cestu a nie sa venovat filmu :-) azapad!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.05  10:59

« Re: Re: mp3 v aute

este keby to malo displej ako hendheld tak mozes kukat v aute aj filmy :-) ... asi by to chcelo ten hendheld
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.05  08:48

« Re: mp3 v aute

Podarilo sa mi nájsť asi najsuper riešenie. Kto na to má môže skúsiť. Bohužiaľ, pre mňa je to trocha moc peňazí :-( . Počkám, keď poklesne cena. ...A ona určite poklesne. :-)
    Pozrite - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ghost007

Ghost007 26.01.05  08:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Cenu changeru nevim, byl uz v aute...
    Je to Sony, k tomu radio a joyistick pod volant, idealni reseni..
    ale neumi MP3
    na druhou stranu, mam v nem jen 6 CD a manzelka stejne pousti jen jedno,, ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ghost007

Ghost007 26.01.05  08:22

« Re: PP

Ja vim, jen jsem se chtel pochlubit se spotrebou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.05  21:06

« Re:

kludne sa ozvi.
    ci je 5m malo alebo vela neviem, tiez mam antenu na zadnej strane strechy a nieje s tym problem, takze neriesim.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.05  18:27

« Re:

hendheld som mal pripojeny cez taku tu kazetu do kazetaka s chvostikom :-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.05  18:22

« Bez nadpisu

matuS - ty to mas? Tak to by som celkom rad vyskusal a uvidel, co to dokaze a ako sa s tym zije. Ked budem niekedy v BA, tak sa ti skusim ozvat, ak by ti to nevadilo. BTW ten dosah 5m je dost malo? Povodne som totiz myslel, ze to mrsknem do laktovej opierky a pokoj svaty. Ale ta je od anteny vzdialena 2.5m a signalu v ceste bude stat samotna opierka a este plech strechy. Treba to vyskusat.
    Ozaj, neviete niekto o nejakom podobnom rieseni postavenom na nejakom handhelde?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.05  15:58

« Re:

Co sa tyka volnych frekv. tak ja som s tym jazdil iba v BA a s tym nieje problem.
    Ocino s tym jazdi stale a po celej republike a zrovna nedavno mi povedal aby som vsetky frekv. vyhodil a nechal tam iba 5 frekvencii, lebo to mu staci.
    vykon vysielaca je naozaj nizky, ale to tak musi byt :(
    tiez som mal taku predstavu ze v krcme s tym prehlusim vysielanie radia :-) to bohuzial nejde. doma mi to funguje do 5m od radia, takze v aute nikde nieje problem.
    za najvacsi problem s iPodom povazujem to, ze sa neda ovladat z volantu....
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.05  15:48

« Bez nadpisu

Teraz neviem, ci myslis iPod alebo original menic. iPod si nedam nikam, precital som si par nadavok od jeho pouzivatelov a ma hlavne 2 problemy: je dost tazke najst volnu a nerusenu frekvenciu v pasme FM (a pre mna, ktory jazdim trasu krizom cez cechy z slovensko by to asi bolo nemozne) a nizky vykon vysielaca spojeny s vysokou spotrebou bateriek. A tiez cena iPod + iTrip + adapter do auta je uz hodne cez cenu originalneho menica. Menic by sa zrejme bez problemov zmestil pod sedadlo spolujazdca, ale vobec sa mi nepaci jeho cena - 18t za menic na 6CD s MP3 je v dnesnej bobe brutalne vela. Takze ak by niekto bol schopny zistit, co ine je este kompatibilne s radiami v Meganoch - v katalogu ponukaju VDO CH 0600 a SONY CDXT 67 - tak by som sa rad vyhol tym ich predrazenym changerom.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.05  13:22

« Re:

luf: kam si ten menic das ? Kolko to stoji ?
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.05  10:49

« Bez nadpisu

Ten iPod + iTrip vyzera dobre. Cenovo vychadza tolko ako original menic na 6CD s MP3. Asi sa na to skusim mrknut. Len mi asi bude vadit, ze ho nemozem ovladat z ovladania radia pod volantom. BTW ako sa da ovladat 6CD plnych MP3 (myslim hlavne komfort pri vybere skladby)? Netusite to niekto?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.05  10:35

« PP

lubos1: ale mi nepresnost PP vobec neriesime.Ten moj je dla mna dost presny, ken namiesto 10.1 ukazuje 10.0. No a kontorlovat spotrebu ma vyznam. Moze to signalizovat problem.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.05  09:46

« Re: Re: Re: Re: Re:

ja mam v aute changer na 6cd a nestaci mi to..
    co stal ten menic na 10cd?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…