Zkušenosti s Meganem Grandtour???
Jasne, nalepsi je na tom aj tak ten orgazmus. Ostatne je zbytocne prefuckovany cas ;-)
Ty vole, keby mi niekto pred piatimi rokmi tvrdil, ze takto dopadnem, tak mu dam asi po papuli. A dnes sa tym uz aj sam chvalim :'-( Nepoznate nejaky pekny cintorin, mal by som si pomaly zacat kopat jamu. -
« Re: Zatvaranie dveri
S tlacitkami veru su problemy. U mna momentalne nefunguju obe predne. Zrejme sa tam niekde dostala sol z ciest a nico zoxidovalo, pretoze ked idem dostatocne dlho po mokrej ceste, tlacitka funguju az pokial auto zase neuschne.
Ze by boli shopni urobit takuto banalnu konstrukcnu chybu, aby sa do kontaktu dostala sol z cesty? Ktovie, ake dalsie prekvapenia/konstukcne vady nas este cakaju :x -
« Zatvaranie dveri
takze som zistil, za tlacitko na zatvaranie dveri na dverach spolujazdca uz nefunguje vobec( ani v teple a ani v zime). Ani sa mi s tym nechce ist do servisu,lebo pockam, kym sa doseru aj dalsie. Napr vodicove dnes reagovalo az na druhe ci tretie zmacknutie.
Tak a teď se dostaňme zpět k renclům:Jak vám to, lidičky, v zimě jezdí, startuje, co nafta, co koroze, atd...?