Zkušenosti s Meganem Grandtour???
modus ponens 25.04.05 19:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Renault tolerancie
Miro: co keby si na tom "stretnuti" s clovekom od importera povedal, co Ti napisali z rakuskeho Renaultu a pohrozil im pravnikom, pokial sa potvrdi podozrenie o kupe buraneho auta? Myslim, ze by to mohlo zabrat. Mnohi obchodnici na Sk totizto skusaju, pokial to ide. Ak sa vsak ide do tuheho, pristup sa meni. 8-s
Bez ohladu na vysledok vsak zmen servis - najlepsie mimo BA. Z vlastnej skusenosti viem, o com hovorim. -
« Re: Re: Re: Re: Renault tolerancie
takze uz mam odpoved z Rakuska. Zaprve sa cudovali, preco na Grandtoura pouzili pri Geometrii rozmery 5dv verzie. Dalej nasledovalo, ze to auto muselo byt burane. Fajn, hlavne ze o tom ako majitel neviem. Ale to bol iba nazor pri pohlade na ten papier bez obhliadky auta. Co sa tyka opravy, tak opravu by bez problemou urobili, akurat ze s nasim importerom maju zle skusenosti. Konretne info nemam , ale jedine ako by to slo robit bez platenia, je mat od nasho importera kryci list. Takze smola. Takze uvidim co bude v pondelok -
"-- skrytý --" 25.04.05 10:39
« dusenie
Tak sa mi cez vikend zoparkrat zopakoval posledny problem. Auto neslo nastartovat a ked na niekolky raz nastartovalo tak sa dusilo. Dokonca mi zdochlo na krizovatke, ked uz bol motor skoro zohriaty.
Takze momentalne je v servise, som zvedavy co najdu.
Inak zasa som reklamoval piskanie ventlatora co vhana vzduch do kabiny, kedze mi to este nespravili a technik mi povedal ze maju toho vela a ze sa asi nestihnu na to pozriet :x -
« Scenic
Zdravím páni.Písal som tu pred časom že mi blbne centrál a nezamýka mi kufor.Tak su tomu dva týždne čo som odovzdal auto do Kestlera a stále to nie je hotové...Odborníci vymenili akusi riadiacu jednotku a ejhle ono to zamyká ale zas nejde detská poistka....Absolutne žiadny záujem o klienta,nikto mi ani nezavolá ako sa to vyvíja musím tam volať a chodiť ja.Odpoved serv.technika-Nie ste sám sme jednou z najpredávanejších značiek ma "ukludnila".
Ako náhradné vozidlo mám grandtour 1.6.Úprimne páni-Lutujem každého kto si to kúpil.
Pri prejazde nerovností strašné zvuky z palubovky,neodporučam spúšťať okná v blízkosti ludí ak si nechcete spraviť hanbu-píska to ako 20 ročná miešačka.Pri každom zabrzdení sa so mnou hýbe sedadlo aj s patričným zvukovým doprovodom.Takže Grandtour "nesklamal"Tak ako v tej slávnej reklame na toto auto by som zalial do betónu tých čo ho vyrobili.
Takže tak ako páni predomnou aj ja hovorím-za 850 tisíc si už kúpim auto na ktorom budem jazdiť aj inde ako do servisu... -
matuS 23.04.05 00:32
« Re: Re: Re: Re: Renault tolerancie
ja neviem presne aky je tam problem, ale dneska sa da na stolici narovnat vsetko. takze urcite nech nikto nehovori, ze sa neda.
otazka skor je, ako sa taketo nieco mohlo stat. keby to bola chyba pri vyrobe, tak to moze renault rovno zabalit... -
« Re: Re: Re: Renault tolerancie
Tak rozhorceny dnes som tam bol este osobne a 2.5 by sa malo riesit vyrovnanie predneho ramena a bude tam aj clovek s Renaltu SK( od importera) tak sa nan tesim a som zvedavy, com mi povie do oci. No a potom uvidim co dalej. Zaujimave je, ze mechanici vravia ze to nepojde ( vraj sa maju na dakom rame povolit dva+jeden srob a cele to ma ist dostelovat) a technik (od importera) ze ano. Tak som naozaj zvedavy a aby som si zobral dovolenku :-( Nuz ale navyber nemam -
"-- skrytý --" 22.04.05 15:23
« diera v plyne a dusenie
Bol som tyzden v zahranici tak som to tu chvilu nesledoval ale uz mam prehlad.
Moj najnovsi zazitok, sice uz tyzden stary ale stoji za to. Chcel som nastartovat a nic. Motor chytil az na 4xraz s tym ze po nastartovani otacky kolisali od 200 do 1500, proste motor sa dusil a elektronika sa to snazila zachranit. Zhasol som motor znovu nastartoval a otacky stale behali hore dolu. Kedze som mal ist zrovna do zahranicia, letelo my lietadlo, tak my nezostavalo nic ine len vysksat sa rozbehnut. Nastastie sa to rozbehlo a po asi 200m sa to umudrilo a dnes ked som sa vratil tak som nastartoval a v pohode.
Soudruzi s Francouzka udelali nekde chybu. Tak ako Miro, Renault nikdy viac.
to Miro: dakujem za info. -
« Renault tolerancie
takze som dnes volal s Kestlerom. Daky mechanik z Renaultu SK posudil, ze posunutie mojho praveho zadneho kolesa o +4mm je v norme !!! Ma vyznam k tomu este nieco dodavat ? Renault nikdy viac. Este dva roky a ide prec. Radsej si kupim ojetinu a kludne lahku buracku a vobec nebudem mat nic horsie ako teraz, leda si este mozem polepsit. Prave predne rameno posunute o -8mm sa udajne da natiahnut. -
« Diera v plyne
matoo: tak konecne sa ochladilo a mozem povedat, ze zmiznutie diery sposobio teplo a nie vymeneny predsuvnik. Pri rozbehu na II,III sa opet prejavila pri cca: 2700ot( Luf: ziadna noha na podlahu a prejavi sa to asi 1min po starte, kym vycuvam a vyjdem z parkoviska na cestu, co je asi 500-600m jazdy za II.). Dvojku tocim od 2000 a pri cca 2700 sa prejavi ubytok taku na pol sekundy, pokracujem na cca 3300 ( studeny motor viac netocim), preradim na III a zase sa pri cca 2700 prejavi pokles tahu .
Takze asi som ta matoo moc nepotesil :roll:
SirAnton: zmenit servis nema cenu, ked nakoniec kazdu vaznu opravu schvaluje importer. Problem je este v tom, ze kazda vec sa opravuje na 2x, lebo najskor musia najst chybu a potom az objednaju veci na vymenu >:-[]
s tym technikom si veru chcem pohovorit na vela tem ako aj odpalkovavanie v Istrose, ich pristup a aj jeho pristup, lebo on posudil zadnu napravu ako dobru. Takze sa na neho tesim