Zkušenosti s Meganem Grandtour???
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
to s tymi kluckami je myslim na nom ci tam s tym bude chodit, som si skoro isty ze budu len radi ked mozu nieco v zaruke vymenit, na tom len a len zarobia ... a o pol roka znovu
... a ak je ta klucka ozaj * od navrhu, (neviem, mne sa to nikdy nestalo a mam auto z tej istej serie ako luf) tak take reci u predajcu skutocne nie su na nic -
modus ponens 11.05.05 11:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ak nazyvas problematikom cloveka, ktory ma objektivnu chybu na aute a chce ju odstranit, tak potom je len otazkou casu, kedy im klesnu predaje.
Inak osobne zastavam nazor, ze je lepsie najst si servis, s ktorym budes spokojny (aj ked je trochu dalej) ako si vynucovat opravu u neochotneho personalu. Postazovat by som sa ale aj tak postazoval (importer, prip. vyrobca). Napokon, ani skodovke nie je jedno, komu dava licenciu na autorizovany servis - a to ich ma "trochu" viac ako renault. -
modus ponens 11.05.05 11:42
« Re: Re: Re: Re: Re:
No, neviem. Verim, ze servisu to moze byt relativne jedno, ale predajcovi asi nebude. Taka situacia bola pred par rokmi v Skode, ze si poriadne nevazili zakaznika, ale dnes uz aj tam zmenili postoj.
Ale ak mas pravdu, t.j. predajcovi to bude jedno, tak je to s renaultom v *. :'-( -
« Re: Re: Re: Re:
ty si nepisal po "dobrom" alebo po "zlom" ... ty si pisal ze pojdes inde a ja ti hovorim ze to nie je pre nich argument, povedia ti "dobre" ... renolt je spotrebak, na tom sa zaraba na mase (tej bezproblemovej casti), to neni ako ked to povies predajcovi jaguara -
modus ponens 11.05.05 09:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane brzdy
Mitsi: mam originalne brzdove oblozenie - zatial sa nic nemenilo... Mam to v servise spomenut, nech mi na to pozru? Ako vravim, pri jemnom pribrzdovani (aj to az vtedy, ked auto takmer stoji) mi to piska pri vlhkejsom pocasi. Aspon tak mi to pripada. -
"-- skrytý --" 11.05.05 09:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Megane brzdy
Ne! Spíš jde o absenci nerezových vymezovacích perek na vodítkách desek, event. absenci "tlumicích polštářů" mezi deskami a třmenem. Prostě to někdo vyhodil při výměně desek, event. se to tam "nevešlo" při použití neoriginálních desek. V praxi jsem zažil x až neskutečných pras...áren, jimiž "kvalifikovaní" automechanici dokázali zkur...vit i ty konstrukčně nejvymakanější brzdy! -
modus ponens 11.05.05 09:04
« Re: Re: Re: Re: Megane brzdy
Mitsi: uplne vzdy asi nie. Mne obcas tiez piskaju brzdy, najma rano, pri vlhkom pocasi a pod. Po zahriati, resp. prudsom brzdeni uz nie. Ale som pripad, ktory za beznych podmienok nepotrebuje brzdit nadoraz. Myslis, ze to moze byt aj vlhkostou na kotuci?
luf: no co Ti mam hovorit, mne uz aj za pekneho pocasia odchadza nadobro aj tretia, prava zadna. Ale to neriesi, pockam kym sa doserie dalsia. Ja mam zaruku este na par kluciek, teda do 3/2008 :-)
inac po dnesnom merani je auto vporiadku, napravnice, napravy, karoseria, len su posunute kolesa :roll: :roll: :roll: :idea: :idea:
skusmo vymenia tlmice aj s dakym sedlo :roll: :roll:
luf: jedine co moze Renaultu ublizit je skupina nespokojnych ludi, nikdy nie sam a hlavne ak sa to ma aj medializovat. Zatial o serioznych problemoch a rieseniach viem u seba a Matoo. Proste riesenia veci v nedohladne. No a to je nas malo
jednoducho ak sa postasti a znovu budem kupovat auto tak nie nove a co usetrim mozem pouzit na vychytnie takychto chyb, nedostatkov a nemusim sa dotahovat, ci to niekto vymeni na zaruku. Ale nebude to Renault, maju veeelke tolerancie. Pri kupe tohoto som si myslel, ze do 100tkm na nom nebude treba nic opravovat, menit. Leda olej a skutocny spotrebak.
Tento Megane je pre mna krasne auto ale totalny *!!! To kvalitativne je na tom lepsia Felda.