Zkušenosti s Meganem Grandtour???
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 12.02.07 15:05
« Bez nadpisu
Ono to je tak, ze na PDA s rozlisenim 240x320 musis dost supat hore-dole s obrazovkou, aby si videl, co tam je, alebo si to nastavit, aby sa to zobrazovalo v jednom stlpci a potom je to dost rozhadzane. No a tak sa stalo, ze Teba ako prispievajuceho a Toma69 ako zakladatela threadu som si navzajom poplietol. :idea: -
"-- skrytý --" 12.02.07 12:22
« Bez nadpisu
Jaj, kmarty, dajako som si Ta pomylil a myslel som, ze ten prispevok bol od Toma69, pozeral a pisal som to cez PDA a tam je na tej obrazovke natlacenych mnoho veci, tak mi to uslo. Tom69 ma sedan, takze preto ta poznamka. Prepac.
Otcovi s datumom vyroby 24.4.2005 ta zvolavacka prisla, ale zatial to nemieni riesit. Ked tie zvolavacky prichadzali, riesilo sa to tu a zopar ludi nebolo moc nadsenych s tym, ze prisli o folie apod. Celkovy vysledok teda bol, ze kym to nepraskne, netreba sa ponahlat, navyse na tej zvolavacej karte nebolo udane obmedzenie dokedy sa to ma urobit (ale to neznamena, ze to Renault aj po mnohych rokoch este bude akceptovat). -
« Bez nadpisu
Ja už neviem odkiaľ som to stiahol, ale pamätám sa, že mi to dalo dosť práce a hľadania po všemožných kútoch internetu. Je to už dosť dávno. Prezeral som si doma staré zálohové cdečka s datami a tam som tieto .pdf-ka našiel. Len ma to tak napadlo, že by sa to tu mohlo niekomu hodiť.
Inak, mám Grandtour 1.4 16V 34tis km a okrem vynútenej výmeny zadného okna (zvolávačka od Renaultu) nebol zatiaľ žiadny problém. -
« Návod
Vážení kolegovia Grandtouristi, ale aj ostatní Meganisti II.
Podarilo sa mi zohnať (myslím, že kompletné) servisné materialy na RM2. Je to v .pdf. Popisy všetkých agregátov, technické nakresy a podobne. Je to fakt dosť podrobné. ALE BOHUŽIAĽ PRE MŇA: je to celé in france. No ak by mal niekto záujem, môžem odmailovať. Poprípade by som bol rád, keby niečo podobné niekto našiel v angličtine. (keď už nie v SK alebo CZ >:D )