Zkušenosti s Meganem Grandtour???
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vzduch
matoo: nie, lufovi tento stav vyhovuje a chyba to proste nieje. V Renaulte je to tak zrejme nastavene s istym umyslom. Je len rozdiel v tom, kto to ako vnima, ja a ty ako chybu a obcas mi ten prudiaci vzduch vadi.Len v pripade ako som popisoval.Ja pouzivam stuen 2 a 3. Ale viem to riesit. Nastavym prudenie na noy a do kabiny a na okno uz potom vzduch neprudi. Takze toto uz riesit nebudem. -
"-- skrytý --" 21.07.05 09:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vzduch
Tak som z toho uplne jelen. Z tohto Renault vyjadrenia mi vyplyva ze BROSS a luf to maju pokazene a mozu to reklamovat, lebo by to malo fungovat tak to funguje nam.
Zaujimave ze ostatne znacky aut takuto funkciu nemaju. -
« dusenie
na to dusenie, co tu niektori mate som sa zabudol opytat, myslel som na to, ale ked mne sa trosku spenila krv, ked so ich pocuvl. A k dezinfekcii klimy. No Plati si to zakaznik a udajne je garantovane, ze rok to musi byt o.k aj po bakterialnej stranke. Ma sa to robit kazde dva roky. Co si o tom mysliet neviem, kedze su ludia, ktorym to smrdi skoro na druhy den :roll: U mna je poranu smard ako z kanala, ale auto uz jazdi viac ako rok :-) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: vzduch
takze vcera som bol v tom servise.Vzduch na okno tlacilo aj Clio :-) Nieje co riesit. Je to jednoducho tak spravene a vzduch na okno prudi stale :-) Vysvetlili, ze to kazde auto na svete, ja neviem na Felde a Brave som si to nevsimol. Mozno moderne. Ale to neva, nieje to chyba, ide o vlastnost co mne nevyhovuje.
Radio je nakoniec na vymenu. Udajne chyba v nom, zistene po 2 minutach ladenia stanic.
No a moj podvozok, skoda reci, jedine co je jasne, ze je tak nieco zle, ale oni snad niesu schopni zistit co. Teraz z nich vyslo, ze aj lava strana neusi mat deklarovanych cca:269cm. To ma uz uplne dorazilo. To vazne nieje sposob, ako sa to da na 100% zistit, ci je auto 4 stope, ktore koleso je a ktore nieje na mieste ?
Ale mne sa skor zda, ze zastieraju zly skelet auta. Lebo naznacil, ze lave predne je trosku vpredu, prave predne ako uz som pisal je dozadu a prave zadne dopredu. Lave zadne je na mieste ?? Tak a teraz si kupte Renaulta. -
« Re: Re: vzduch
Miro - teda az tak, aby mi to fukalo az na tvar to nemam. Skusal som to pri zapnutom ventilatore na trojku a cez vyduch na predne okno fukalo trochu vzduchu, pri venatilatore na 1 to nebolo vobec citit (skuska rukou nad vyduchom). Vyhovuje mi to preto, lebo si pamatam na zahmlievanie predneho okna na Cliu, kde pri polohe na nohy nesiel vzduch nikde inde. V Megane som nikdy taketo problemy nemal a teraz uz aj viem preco ;-) Ale chapem aj tvoje dovody. -
« Re: vzduch
luf: vyhovuje Ti kedy a preco ? Vzduch smerom na nohy pustm len na nohy vtedy, ked mi je na ne zima a nepotrebujem teply vzduch na okno a odtial do tvare. Mne to nevyhovuje, na to su tam tie medzipolohy, ktore maju sposobyt to, ze ak chcem , ide vzdych na nohy a aj inde. Mne to vadi len v tom pripade co som popisal, inac to nieje problem. Idem z ryb a studene nohy, tak si chcem na ne prikurit , ale to nejde, lebo teplo ide aj hore a citelne, nie tak silno ao na nohy, ale vyrazne a kedze mam za sebou neprespanu noc, tak to je dost zle, lebo ten teply vzduch do tvare uspava. Uvidim , dnes uz mam stretnutie s technikom od importera a mam vela chyb co sa mi nezdaju a budem zbierat odpovede co je a co nieje normane a dufam to daju aj na papier. Som zvedavy. Inac sa brania vymene az hruza, hraju mrtveho chrobaa a ked navrhnem moznost, ze este pristupim na opravu, hned ziju. .......!!!! neda sa tu nadavat -
matoo: nuz mne to na skla fuka rozhodne menej (skoro vobec) ako na nohy. Zaujimave, mne to tiez menili ale spravili to dobre. Myslim ze ta krabicka bude v poriadku a skor pochybil nejaky majsterko v servise. Chod im to oplieskat o hlavu pripadne vymen servis. -
Mne takisto na okno fuka vzduch stale. Ked ho nastavim na nohy, tak vyrazne menej, ale stale tadial nejaky vzduch prudi. Mimochodom - takto mi to vyhovuje a ak to nie je vlastnost, tak je to chyba, ktora ma pre mna osobne pozitivny prinos :D -
"-- skrytý --" 20.07.05 10:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vzduch
broos: Teraz som trochu v rozpakoch s tvojou otazku.
Mne to cele funguje v poriadku okrem pripadu co popisoval Miro. T.j. ak nastavim fukanie len na nohy tak vzduch rovnakou intenzitou ako na nohy fuka ja na okno, so stredu a z bokou nejde nic.
Kedze mi ten box uz 2x menili a robi to ja Mirovi tak som myslel ze to je zasa jedna z vlastnosti Meganu. Ked ty si ale napisal ze ti to funguje ok, tak mi z toho vychadza ze je ten box je zasa zly. -
"-- skrytý --" 19.07.05 16:09
« Re: Re: Re: vzduch
Tak ako pises ja som mal problem ze mi isiel vzduch na nohy ked nemal a to odstranili. Tento problem ze ide vzduch na okno som nereklamoval, ale vyzera to ze to je asi vlastnost aj ked este som to na inej znacke nezazil. Mohol by to otestovat este niekto... -
"-- skrytý --" 19.07.05 15:19
« servisy
letec: zákazník zpravidla nechce zpět zanesené filtry :-( ...navíc, jak pozná, že je to ten "jeho" ? Nebylo by lepší trochu serioznosti ze strany servisů?
Pamatuji, jak v polistopadovém nadšení měl jeden servis proskleno, aby bylo vidět do dílny a už několik let zazděno, aby nebylo vidět do dílny. Proč zazdili? Skrz tepelnou izolaci snad ne, když tam bylo vidět z prodejny ;-)