Zkušenosti s Meganem Grandtour???
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Bez nadpisu
PP:No neviem v mieste kde sa pri otvarani ta pohybliva časť klučky trie o časť pevnu su už škrabance a materiál má aj pod povrchom rovnaku farbu a pri dotyku napr. s klučom to ma kovovy zvuk...
Tvoja poznámka ohladom Škody 105 je naozaj na mieste...Pozri si klučky napriklad na Alfe 147... :roll: -
« Re:
Zdravím,
chci se zeptat, komu auťák tahá doleva, zjistili jste při přezutí gum letních na zimní nějaké nerovnoměrné opotřebení pneumatik?
PTF: to je ake, teda mas namysli nieco konkretne ?
Bruno: no neviem ako Scenik, ale Megane , ak sa bavime o vonkajsich, plastove ma. Tak ako minimalne predne blatniky. No skusim si to preverit este raz, mozno sa pletiem, ale mam pocit , ze som to uz pozeral a su plastove. Vratane spinaca na zatvaranie auta.
Luf: pozeral si niekedy tie vonkajsie klucky z akeho su materialu ? -
« Refresh PP
Ako som uz nedavno pisal, na PP mi zacal blikat symbol kluca, cim sa auto pyta na servisku. To by nebolo nic neobvykle - neobvykle je, ze tento symbol blika frekvenciou ~1Hz a podla tohto blikania sa teraz aj refreshuju udaje zobrazovane na PP. Takze ak teraz zobrazim aktualnu spotrebu, mam zobrazene udaje cerstve a okamzite. Celkom zaujimava chyba :-) -
« Bez nadpisu
Tak jsem na Radiožurnále právě doposlouchal reportáž o vadném Meganovi. Jako bývalý novinář to hodnotím jako slušně udělané. A výsledek: Renault se nevyjádřil, co si o tom myslet? Jako současný tiskový mluvčí (samozřejmě že ne Renaultu) pořád říkám: mluvte, vysvětlujte, obhajujte a nebojte se přiznat chybu. Nu což... -
"-- skrytý --" 23.11.05 11:27
« Bez nadpisu
Slon72: ale ved ten clanok si tu uz raz dal, preco ho znova opakujes?
Okrem toho ten popis v clanku je dobry akurat tak pre moju priatelku, aby chapala aspon o com je rec, ale popis funkcie tam nie je ani minimalny. To, co sme tu napisali za posledne dva dni Ti o funkcii povie stokrat viac, ako ten clanok. A dovozca Renaultu Ti nepovie asi ani desatinu z toho... -
"-- skrytý --" 23.11.05 11:16
« Re: Posilovače - odpověď redakce Auto.cz
30.11 jdu do servisu s tim tahnutim do leva, bude u toho i soudni znalec a lidi z Renaultu, takze jsem zvedavy jaky bude zaver, samozrejme budu informovat. Dnes ve 13:05 by mela byt reportaz v motozurnalu , prehled frekvenci zde [odkaz]
reportaz jsem sestrihanou neslysel, tak jsem zvedavy jak to vyzni, melo by zaznit i slovo dovozce k memu problemu, no uvidime :roll: -
"-- skrytý --" 23.11.05 10:25
« Posilovače - odpověď redakce Auto.cz
stručný popis funkce elektromechanického posilovače je uveden na stránkách Seatu.
[odkaz]
Ten v Renaultu Megane bude fungovat obdobne.
Mezi nevýhody tohoto řešení lze počítat horší kontakt řidiče s vozovkou, naladění systému není snadné, každý řidič očekává trochu něco jiného. Síla na volantu se mění v závislosti na rychlosti jízdy.
Podrobnosti dostanete přímo od dovozce, kontakty zde:
[odkaz]
Skvělé hodnocení funkce.