Zkušenosti s Meganem Grandtour???

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

30.12.05  09:29

« Re:

glock> ... ved napisal ze >Asi neni potreba nic vic rikat.Ja jsem stale jeste nepochopil ... :-[]
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.05  09:02

« Bez nadpisu

A který je teda to nejlepší auto?
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.05  00:24

« Renault

Ja jsem stale jeste nepochopil, jak si nekdo muze koupit francouzske, nebo rumunske auto. Asi neni potreba nic vic rikat.
  • 00 Reagovat !

foto PP-

PP. 29.12.05  23:37

« Bez nadpisu

tady je něco pro Toma69,snad mu to udělá radost >:D :
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.12.05  10:25

« Databaze spatnych zkusenosti: info.renault@email.cz

Megane II. Bubo Bubo, 07.12.2005
    Motoricky vynikajuce, jazdne vlastnosti neskutocne, ale vnutrajsok - hroza. Vrzgajuce a klepotajuce plasty, diely nepresne pasujuce, mnoho malych chyb, ktore privedu majitela k zufalstvu. Osobne mam Megane II 1.5 dci, ale uz by som si ho v zivote nekupil. Za dva roky co ho mam, mi museli vymenit prevodovku koli vyrobnej vade, otvaranie predneho okna, vypinac vyhrievania sedadiel, napasovat predne a kufrove dvere, mechanizmus spinania smeroviek. O tom, ze pri otacani volantu stale nieco skrie v plastovom obale volantu, ze mi vyskakuje kobercek spod listy, ktora ho ma drzat, drnci pristrojovka pri volnobehu - skoda hovorit. Je to auto, ktore stoji tolko, ako lepsia Skoda Octavia, ale dielenske prevedenie je na urovni Skody Felicie, pripadne Dacie Logan. Crep za vela penazi. Asi tak :o(...
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.05  11:15

« Bez nadpisu

Aho Terezko, aj Tebe krásne a veselé sviatky!
    Tak aby som pravdu povedal, som tiež lepší vodič ako automechanik.
    Tie tyčky stabilizátora vymenili sami iniciativne a nemá to so Silentblokom motora nič spoločné.Na turbo sa pozreli po mojom upozornení, že asi raz za mesiac sa mi stane, že motor stratí na pár sekúnd ťah a blikne kontrolka servis.
    Čo sa týka toho zosileneho silentbloku-Je jasné, že o probléme vedia, pretože po tom čo som ich na to chvenie upozornil, očividne to pre nich nebola novinka a bez problemov vymenili.Čo je vo vzťahu k zakazníkovi svinstvo je to, že o tomto probleme vedia, ale vyslovene vyčkávajú, počítajuc s tym, že niekto si to nevšimne, alebo taketo prkotiny nerieši, miesto toho aby zvolali všetkých ropákov na vymenu silentbloku.A o tom servis a služba zákazníkovi podla mna je.Hlavne že nezabudnu doliať vodu do ostrekovačov... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.05  10:19

« Re:

Bruno, promiň jestli se ptám blbě ;-) ale jsem motorista - amatér >:D řidič jsem teda podstatně lepší ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.05  10:18

« Re:

Bruno, ty tyčky stabilizátoru a ventil kompresoru turba Ti vyměnovali v souvislosti s tím chvěním vozu na volnoběh ??? Jako k té výměně Silentbloku ?!
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.05  10:16

« Silentblok

Zdravím pánové, všem bych ráda popřála příjemné prožití vánočních svátků a vše nej do nového roku a ať nám to jezdí ještě lépe než letos ;-)
    Ještě se vracím k tématu Silentblok (díky Bruno, už vím jak se to správně píše ;-) ). Jsem ráda, že díky šikovnosti Auto Dispo jsme tuhle závadu odhalili a víme co s ní. Jak to tak tady pozoruju, je taky poměrně obvyklá...bohužel.
    Teď v pondělí jsem se dozvěděla další zajímavou informaci - zřejmě na Renaultu usoudili, že už to přestává s těmi Silentbloky být legrace a začali vyrábět zesílenou verzi. Dnes jsem auto přistavila do servisu na výměnu.
    Jsem asi už paranoidní, ale zdálo se mi, že to i po výměně není jako úplně, když bylo auto nové. Ale samozřejmě se to nedá srovnat s tím Alzheimerem, co předvádělo před výměnou. Navíc mi tam dali (měla jsem před dovolenou a potřebovala jsem auto rychle) Silentblok z předváděčky. Takže aby měla dušička (moje) pokoj, dají tam ten zesílený.
    Budu Vám referovat, jestli pozoruju markantní zlepšení.
    Takže v případě výměny se ptejte v každém případě po zesíleném - existuje.
    Takže v novém roce ahoj
  • 00 Reagovat !

foto

22.12.05  10:10

« Bez nadpisu

Tak mam auto doma.Vymeneny Silentblok motora, tyčky stabilizatora,a niaky ventil kompresoru turba...S tým turbom tam musim po 5 tisícoch prísť na kontrolu tesnosti kompresora :roll: .Samozrejme vymenený olej,filtre.Tu ich sračku do ostrekovačov mi tam dali aj napriek tomu, že som pri odovzdavani auta do servisu upozornoval, že nechcem doplnanie prevadzkovych kvapalín... ;-) Pre auto bola žena , takže neprotestovala.
    Takže prehliadka po 30 tis. je za nami a 4 717 korun v Kestleri...A vidina že mi prdne turbo tesne po zaruke predomnou... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.05  09:48

« Re:

vsechno budu jeste odpoledne v servisu prochazet, tak si udelam poznamky abych byl pozdeji schopen tlumocit co ze to bylo.
    motor klimatizace - ano je to interierovy vetrak
    773M modul - mel by to byt ten co ridi napriklad chod steracu, nejaka vnitrni ridici jednotka
    auto budu prebirat odpoledne, pak se behem zitrka pokusim naskenovat veskere dokumenty a take cekam, ze se k zaveru prohlidky vyjadri prodejce. :roll:
    PS: nic jsem nehradil, ani zapujceni nahradniho vozu (alespon nejaka naplast)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.05  09:28

« Bez nadpisu

Tom69 a Renault servis: docela dobrej material, koukam. Skoda ze tam neni faktura (pro fabriku) kdyz je to na zaruku, to by byly dobry palky, co?? Jinak me prekvapilo nekolik veci:
    - co je to SU a DU? To je servisni ukon a dilensky ukon?? No asi jo
    - protoze na naprave (zvlaste zadni) je nekolik paramteru postaveni kol nemenitelnych, ale ted koukam ze jsem se prekouk a ze je opravdu jen kontrolovali - vis, chtel jsem rict co chtej vzadu nastavovat jako SU kdyz to nejde, ale oni to jen jako SU zkontrolovali (trvalo to hodinu dvacet)
    Jo a prosimte co je to motor klimatizace?? To je interierovy vetrak co ti chrcel?? 773M modul je co (k cemu se to vaze, k jaky reklamaci)? No a prosimte jaky jsou zavery? Platil jsi neco a jak vypada auto (funkcne)?
    Jeste k casovani: ukon Montaz silikonu na sklopny zaves (jiste nesmirne slozity) je casove podobne dlouhy co ukon Uplny test vozidla. No nic...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.05  09:25

« Re: Re: reklamace

Jeste jsem auto neprevzal, nebot jsem nesouhlasil s vystupnim protokolem, nasledne tedy bude prepracovan a bude vypustena veta k vade rizeni: preventivni vymena. Zrejme to nekdo zkusil jestli se necham obelstit ci ne >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.05  09:18

« Bez nadpisu

Bruno a sviceni: muzem skocit do vedlejsiho tematu o svetlech, uz je tam toho celkem dost - resim to proto, ze se zarovky v RMG II meni extremne blbe a jsem nas.... ze situace, kdy si koupim nad ramec povinnosti kvalitni zarovky vyrabene na maximum svetla (abych udelal maximum pro svou bezpecnost v noci, kdy potrebuju videt co nejvic), ktere rychle starnou a budu nucen zakonem s nimi svitit v dobe kdy by to bylo mozno resit jinak - lepe, cimz mi rychle zestarnou a efekt se vytrati resp. prdnou a pujdu pro dalsi. Bohuzel autozarovka ma zivotnost desetkrat kratsi nez zarovky pro domacnost (zdroj Osram.com - katalog vyrobku).
    Doma mam vylucne Osram Dulux flourescent lamps ve vsech svitidlech, kam jdou namontovat (15.000h) - vydrzi mi do penze (pokud je nesebere zemetreseni)... >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.05  08:01

« Re: reklamace

tom69: uz si s tym autom siel ? O.K ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.12.05  07:40

« re.Ivo9

Ivo - nechceš si jít natřásat peří s firemními vozy někam jinam? Tady to pro tebe není dost dobré, věř mi. /ostatním se omlouvám za přerušení diskuse/ :?
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.05  20:51

« Bez nadpisu

Pýtam sa len tak tamtame, že to tak riešiš... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.05  19:17

« Re: reklamace

[odkaz]
    protokol o spotrebovanem materialu ... zitra bude asi dusno i na pude dosud hajenem Zlicine >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.05  19:08

« reklamace

Dnes jsem obdržel kopii výstupního protokolu, Renault je opravdu mistr v tom jak zákazníka doběhnout. Vůz jsem dal na posouzení, byl však opraven. Vada řízení byla vysvětlena takto: Geometrie vozidla byla shledána odpovídající normě, s ohledem na přání a trvalé stížnosti zákazníka proveden nad rámec obvyklé péče preventivní zásah - výměna pružin předního pérování včetně tlumičů !!! Vozidlo vykazovalo vadu během opakovaných zkušebních jízd a to i v případě, že bylo odpojeno servo řízení. Nemíním to v tuto dobu komentovat, neboť bych mohl na adresu Renaultu napsat něco velmi ošklivého. Obrázek nechť si každý udělá sám. >:-[] >:-[] >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.05  16:45

« Bez nadpisu

bruno: studeným světlem - proč??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…