Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Bez nadpisu
Hmm to nevím, proč by se musela kontrolka airbagů nechat zhasnout....samozřejmě kromě informace o případné poruše. No já to stejně nemůžu dělat, protože už mi se pak pustí xenony a při startování zbytečně bliknou. Řekl bych, že ty cca 2 sekundy na ON stačí. Každopádně v manuálu je napsaný, že by se měly zkontrolovat všechny kontrolky, ale žádný další upozornění/varování tam není. -
"-- skrytý --" 27.09.04 21:08
« Re:
Při startování není třeba čekat na zastavení palivového čerpadla. Za provozu přeci čerpadlo také nestojí. V systému je vždy dostatečný tlak pro start, pokud jste před tím neodpojili přívod paliva nebo několik let nestáli. Palivové čerpadlo má několikanásobně větší výkon, než je třeba. Ale pokud počkáte, nic nepokazíte.
Mám otázku na čištění výměníku klimy (a topení). Kde je a jak se k němu dostanu bez demontáže poloviny auta? -
« Bez nadpisu
No já to tak dělám (jak říká Lubos1). S tím automatickým spínačem to tak zhruba vyjde - na ON, rozsvítí se čísla kolem otáčkoměru+tachometru a vzápětí přestane zvuk toho čerpadla, ale ještě nesvítí xenony -> START. A po nastartování to pak zase za ty cca 2-3 sekundy nahodí xenony. -
« Bez nadpisu
2 Al Bunda: Nj, jak říkám, mně to stačí. Ono to rychlý ježdění úplně stačí za sucha! :-) Ještě jedna věc - jak startuješ? Necháváš před startováním motoru klíč v poloze ON tak dlouho, aby se zaply xenony, nebo rovnou startuješ motor (přes ON rovnou na START)?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!